papusi anne geddes

papusi anne geddes | Autor: lorellay

Link direct la acest mesaj

imi plac la nebunie...am gasit pe net.
dar am citit ca sunt si in anumite magazine.ati gasit in magazin?la ce pret?mai mari mai mici ca pe net?
multumesc

Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

buna,

eu le-am vazut si in careffour, si in selgros, si in kaufland

dar oricat de frumoase sunt, mi se pare exagerat de mare pretul la raft, cele mici in jur de 45-50 ron, cele mai mari cam 60 ron...

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

Am una,am castigat-o la un concurs insa nu mi se pare justificat pretul.Un chip superb,culori naturale si in rest plush.Aaa,si palmutele sunt din acelasi plastic ca si chipul.

Copii din preajma..fetite sau baietei nu au fost incantati de jucarie
!
E de o dulceata teribila bebelusul-ursulet al meu care doarme pe o policioara,insa ne incanta mai mult pe noi parintii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Sunt superbe, eu am iepuras, fluturasi si fairy, un fairy pt printesa mea si una a primit ingerasul meu. Acum a aparut in Real fluturasul mov. Sunt 59,90 lei parca alea de marime medie. Mari erau mai demult in Metro, dar numai bursucei si arici.

Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Viata merge inainte
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

am vazut in benzinarii Mol. scumpe.. dupa parerea mea..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Le vazusem la baby expo... mi se par atat de miiiici... probabi erau cele mai mici, si costau in jur de 45 ron...

Cred ca se vor gasi pe la sfarsitul lui noiembrie prin mai toate hipermarketurile...

Nici eu nu cred ca fii'mea ar fi impresionata... mai mult eu ... ea vrea papusi sa le imbrace / dezbrace, sa le prinda parul...

CONCURS „Cat de fericit e copilul tau“ www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=6" target="_blank">ely1 & www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=7" target="_blank">ely2

Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgeea spune:

Fii-mea a primit de la tati, la momentul in care in Ro nu se prea gaseau - vreau sa zic ca acum le vad peste tot, in carefour, Mol, etc. Are o albinuta si-mi este tare draga, dar ea nu s-a jucat macar o data . Am sentimentul ca sunt pentru mamici mai mult decat pentru pici.

sotul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

saru-mana de raspunsuri...
a vazut si al meu sot in careffour aseara cam la preturile de le ziceti voi...
cam atat sunt si pe net..doar ca platesc transportul...ma gandeam ca sunt mai ieftine in magazin...deci raman sa cumpar tot second-hand.
am gasit albinutza deocamdata si sunt in tratative pentru soricel...daca vreuna dintre voi vinde vreo papusa dati-mi un pm

Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]

Mergi la inceput