BIOGENESIS FERTILITY CENTER(4)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela_70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ANITA75

cam cit costa un ICSI la aceasta clinica?
Din cate stiu 125 de milioane.Catalina a trecut toate informatiile pe prima pagina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky007 spune:

Buna fetelor, va pup pe toate!
Mirela saru'mana pt raspunsuri!
Catalina, mi-e un pic teama de FSH 9,43 , limita fiind 12 asta inseamna ca sunt " pe duca"? nu ma mai ajuta nici macar FIV? Muuulta santate taticului tau!!!
Mona si eu am 41 de ani si ma plimba dr astia de la unul la altul .Am inteles ca faci FIV, ai inceput ? Hai ca uite asa prind si eu curaj.
Valeria, multa bafta iti urez, sa fie cu noroc. Bine ca ai fost incantata de ei la prima consultatie. Ai fost direct la dr greci?
Eu fac joi PAPS si astept rezultatele la antimullerieni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noname spune:

Miky unde ai facut antimullerieni? In cat timp de la recoltare iti vine rezultatul?

Vreau si eu sa fiu
Oare cand vei veni ?

Dana
http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

miky - multumesc.
Da, este maricel, dar nu cred ca este f mare. Si eu am 8 si ceva si am obtinut ultima oara 20 foliculi, 12 embrioni si 6 blasto.Asa ca nu te descuraja.Trebuie sa crezi in sansa ta.

coltul meu de rai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stan.valeria spune:

Miky, da erau dr.greci dar si cei romani!

Mona uite analisele mele hormonale ;
estradiol 108.6
fsh 12.2
lh 3.3
ft4 13.8
testosteron 0.688
dhea-s 180.9

Si progesteronul din ziua 21 42.94
Voi ce spuneti fetelor, cum sunt?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stan.valeria spune:

Catalina am facut si secretiile, cu o zi inainte sa vin la consultatie, astept rezultatele acum.

Ce echipa o sa facem in decembrie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami30 spune:

miky eu cu FSH 12 in tara si 11 la clinica din germania unde am facut FIV-ul, am avut 11 foliculi si 10 ovocite

cami

salpingectomie partiala+neosalpingostomie 2005
FIV 1 2008( oprita in evolutie)
SEU septembrie 2009: s-au rezecat ambele trompe
FIV 2- daca strang bani in ianuarie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky007 spune:

multumesc Cata, deci sunt sperante si pt mine! Si totusi este ceva de neinteles pt mine! in ziua 3 sa iasa FSH 9,43 si in ziua 7 acum 4 luni FSH 6,59!!! O fi greseala la laborator sau e normal sa fie in ziua 3 mai mare si apoi sa incepa sa scada catre faza ovulatorie ??
astept si mullerienii vineri ies rezultatele.(parca suntem in Star Trek cu denumirea la antimullerienii astia

noname , am facut AMH antimullerienii la Centrul Medical Matei Basarab, pret 180 RON, rezultatele in 10 zile lucratoare. Sper sa ai ba laborator bun, sa nu fi aruncat banii degeaba pe ferestra. Se recolteaza in ziua 2 a CM. Am incercat si la CMU dar ma costau 420 Ron si am renuntat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

cami
uau , ce rezultat frumos , cum ai reusit , ca eu cu un fsh de 9 (a fost si 15) abia am reusit 3 foliculi in aprilie si 1 folicul in septembrie motiv pt care am intrerupt tratamentul ??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami30 spune:

luck nu stiu...schema mea de tratament a fost relativ simpla da' totul a mers ca pe roate , am avut gonal de 225, cred ca vreo 12 zile, am avut protocol lung

cami

salpingectomie partiala+neosalpingostomie 2005
FIV 1 2008( oprita in evolutie)
SEU septembrie 2009: s-au rezecat ambele trompe
FIV 2- daca strang bani in ianuarie 2010

Mergi la inceput