BIOGENESIS FERTILITY CENTER(4)
Raspunsuri - Pagina 16
cami30 spune:
miki eu cred ca e greseala.. FSH-ul ar trebui sa creasca catre ovulatie, nu sa scada, sigur e greseala de laborator. Da' de ce le-ai facut in ziua 7? Mai bine nu le mai faci decat in ziua 3 zi 21, si in schimb te monitorizezi ecografic. Daca nu ai un laborator bun, ai toate sansele sa iei niste rezultate aiurea.
Imi povestea cineva despre un laborator din Craiova unde fata isi facea analizele si dupa ceva vreme a observat ca avea mereu aceleasi rezultate... semn ca pe hartie se punea rezultatul din luna anterioara, ei avand tot istoricul in calcultator.. isi permiteau cu nesimtire sa nu faca analizele si sa dea rezultate din burta, bazate pe istoricul pacientului. Asa ca...
cami
salpingectomie partiala+neosalpingostomie 2005
FIV 1 2008( oprita in evolutie)
SEU septembrie 2009: s-au rezecat ambele trompe
FIV 2- daca strang bani in ianuarie 2010
luck spune:
cami
multumesc pt raspuns !!
Ce inseamna protocol lung?
Ai inceput stimularea dupa o luna de AC si ai facut in paralel inhibarea si stimularea?
225 gonal nu mi se pare mult deloc si totusi ai avut un rezultat asa bun.
cami30 spune:
luck, exact protocol lung inseamna inhibare din ziua 21 si apoi stimulare+inhibare( anticonceptionale o luna, de fapt in aceeasi luna, din ziua 21 diphereline, si din ziua 1 a CM-ului 225 de gonal si una de diphereline)
cami
cami30 spune:
luck, ma crezi ca singura problema la FIV-ul meu a fost sa gasesc un medic care sa-mi numere "ouale" si sa mi le masoare pe fiecare in parte, si analiza de estradiol care la Craiova imi arata ca sunt in hiperstimulare desi nu eram?
cami
luck spune:
cami
aha , am inteles , ai inceput din z 21.Apoi CM ti-a venit normal , deci dupa 8-10 zile de dipherelin?
Iti mai aduci aminte cam cate zile de stimulare ai avut?
In Germania unde ai facut si cu cine?
Te rog nu te supara pe mine ca iti pun atatea intrebari dar este problema care ma chinuie rau ,si desi cand am inceput eu cu stimularile nu erau foarte multe fete cu problema asta parca acum numarul lor a crescut.
luck spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cami30 luck, ma crezi ca singura problema la FIV-ul meu a fost sa gasesc un medic care sa-mi numere "ouale" si sa mi le masoare pe fiecare in parte, si analiza de estradiol care la Craiova imi arata ca sunt in hiperstimulare desi nu eram? cami salpingectomie partiala+neosalpingostomie 2005 FIV 1 2008( oprita in evolutie) SEU septembrie 2009: s-au rezecat ambele trompe FIV 2- daca strang bani in ianuarie 2010 |
deci nu pot sa cred !!!!!!!
Monitorizarea ai facut-o in tara?
sarrah spune:
buna seara,
catalina- multumesc frumos ! sper si cred ca o sa reusesc ! sunt optimista, medicii greci mi-au inspirat multa incredere ! singura dezamagire a fost ca embriologul nu are ochii albastrii, glumesc !
pentru ca acum am mai mult timp la dispozitie o sa va spun pe scurt cateva lucruri despre mine.
sarcina obtinuta natural in 2004, placenta previa. am stat in spital, la pat, 4,5 luni.am nascut la 28 de saptamani un baietel care a trait doar 2,5 luni. din 2005 incercari,analize, monitorizari ale ovulatiei, laparoscopie, HSG, 2 histeroscopii, 2 IA nereusite, 1 GIFT - nereusit(mai am 2 embrioni congelati) si urmeaza IVF la Biogenesis.
vineri a facut sotul spermograma la Biogenesis, a fost lucrata de dr. grec Argyriou(embriologul). ne-a spus ca daca avem rabdare putem sa obtinem sarcina si natural dar am hotarat sa incepem IVF. sunt in ziua 13(am simtit ca am ovulat astazi)vineri mi-a spus dr Diakoumakos ca aveam un folicul de 21 mm si endo de 6,7 mm. astept menstruatia (daca nu cumva voi ramane gravida natural) si dam startul !
va doresc din suflet tuturor sa reusiti sa ramaneti gravidute !
cami30 spune:
luck scuze de intarziere cu raspunsul
Deci am inceput diphe in ziua 21, cm-ul trebuia sa vina in ziua 28 da' a venit din ziua 26, am sunat disperata dr, ce ma fac, a zis ca e ok, de si am inceput din ziua 1 a Cm-ul stimularea cu gonal si in paralel inhibarea cu diphe, chiar daca anticonceptionalele si diphe nu mi=au reglat Cm-ul la 28. Deci protocolul meu lung a fost nitzel mai scurt.
Am avut doze de 225 de gonal pana in ziua 10 cand m-am facut estradiolul si astia din tzara jurau ca sunt in hiperstimulare desi ecografic nu se vedea nimic rau, asa ca ne-am urcat in masina, si am plecat in ziua 10 in Germania unde medicul a venit sambata seara de acasa sa ma vada la eco, totul a fost ok si la ei analiza de estradiol a iesit f bine.
luck, eu am facut monitorizarea aici, dadeam valorile prin sms la doctor si primeam instructiuni inapoi :)
Din cate stiu eu majoritatea clinicilor unguresti sau austriece accepta monitorizarea in tara si te prezinti acolo doar pentru punctie si et, daca totul merge normal
Am facut in Germania, la Neuwied, cu Dr Beran
http://www.kinderwunsch-mittelrhein.de/index.php?lang=ro
cami
misa_21 spune:
Am revenit si eu,dupa ce sapt. a fost crminala in sens negativ.
Multumesc tuturor fetelor care mi-au fost alaturi si care m-au sustinut.
Am fost f inspirata ca am oprit tratamentul pt. ca
sub nici o forma nu aveam cum sa ajung la punctie vineri,mama mea murind joi la prinz.Deci,acesta a fost motivul pt care am renuntat si credca oricine in locul meu ar fi procedat la fel.
Cata,multa sanatate tatalui tau si refacere rapida pt. ca stiu ce mare povara e sa ai un parinte bolnav.
Fetelor,a facut cineva punctie vineri?Cum a fost?
tuturor siabia steptsa intrati in focuri.