Copilasi de Iulie - August 2004 * (31)
Raspunsuri - Pagina 15
kim222 spune:
ieri am facut o prostie,am luat de afara o pisica mica ,pui si l-am adus in casa..Luca in delir,nu i-am promis ca ramine..i-am explicat doar daca pisica este cuminte si se adapteaza..ei bine dupa 2 ore s-a pus pisica pe un tinguit...ca la 12 noaptea in pijama, duceam pisica afara..mey si sa vedeti jale la Luca...eu nu am frati..nu am animale..am doar jucarii..toti copii au...eu de colo: Patrick nu are!..asa ca azi cind vine de la gradi o sa vrea o noua pisica..ce sa fac????
Ioana arata f bine livingul asa!
Liliana nu te pot ajuta cu site-ul este numai pe baza de invitatie si nu am dreptul la a da invitatii Mai spune-ne ce face Adeluta la K ..ce-i invata??
Felicia superba initiativa!
sa stiti ca si Oktoberfest la gradi la Luca a fost un succes (eu nu am mai ajuns ,pt ca am facut reactie alergica la codeina)...spectacole, concursuri, standuri cu mincare si bere..si chiar jucarii
pako spune:
Si ai mei sunt inebuniti dupa animalute, numai ca imediat sar puricii pe ei...eu stau cu solutia antipurici sub chiuveta ca avem la antecedente...iuhuhuuu.
Olivia, spune-i ca nu are cine s-o ingrijeasca cat timp sta el la gradi...sau pe urma vine partea"nu ma mai duc la gradi"......sa ne zici cum ai rezolvat-o. Jelesc dupa asa ceva dar raspunsul e "sa mai cresteti voi si pe urma"
uitati cateva poze...
http://picasaweb.google.com/Felicia.Nedelea/SerbareGradinita#slideshow/5397322468431964434
kim222 spune:
Felicia superbe poze! Asa stia si el cind ne mutam la casa vom avea de toate (animale ma refer:)..dar uite ca am gresit..eu ca am bagat-o in casa ...si care nici macar nu-mi plac pisicile!..si acum mi-e o mila de el...
edit cam multa liniste pe aici...
szivarvany spune:
Camy puzzle este dp DisneyChannel, de 225 piese parca in forma de camile mici Pe site la dtoys se poate vedea.
De dincolo as vrea jocul cu prajiturile Fifi, ceva de confectionat mandala cu printese, un joc cu hannahmontana si ul altul cu poney. Sa vad io suma ca apoi decid
Kim, alergie ? Brrr
Matza ???
Atunci mai bine un bichon , nu da ...
Pako, frumoasa-foc printesa ta !
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
roberta04 spune:
Olivia, si daca ii spui ca a plecat puiul de pisica la mama lui pentru ca era si el mic nu tine la Luca?
Matei este inebunit dupa animale, de asta ne zbatem pentru casa...
Daria, nu stiu ce sa zic cu shopping-ul meu in tari straine. De fiecare data am plecat cu bani putini si am renuntat la multe ca sa aduc ceva la intoarcere, ultima data am plecat cu conserve in valiza si am economisit diurna... Dar e bine si asa!
Acum ma gandeam ca trebuie sa ma dau peste cap sa aduc cadouri pentru Mihail si Gavril - sora mea e Mihaela, tata Mihai, cumnata Mihaela, finutul Gabriel si tot asa...
Plus Matei si Petro care stau ca motanii cand desfacem bagajul
roxanaz spune:
Oliv, uff, mare greseala cu pisuna. stiu ca si Patrick ma inebuneste ca vrea un animalut de casa.. macar un peste. sau un soarece. eu cand aud de rozatoare ma ia cu fiori pe spate - ma gandesc ca din reflex o sa il disec in loc sa ii dau de mancare
Robi ohoho o mare de cadouri!!
Daria, asa, nu stiam de camilele alea.
kim222 spune:
Daria , Bichonul este cadoul de 6 ani, stie asta. Ar fi greu intr-o grasoniera sa incapem toti
Robi exact asa i-am spus!!! Ca o cauta mama ei si ca de aia plingea..Nu a tinut! A zis ca stie el un magazin (pet shop) unde sint pisici orfane!..AM facut un filmulet dar nu pot sa-l download..sa vedeti cum ii spunea pisicii..dragostea lui mama!
szivarvany spune:
Kim,
eu am luat anul trecut o pisica fur real
sau mai poti lua un bol cu pesti
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
roberta04 spune:
Noi avem acvariu si unica legatura a lui Matei cu pestii este atunci cand mergem sa mai cumparam cate unul... Nu se poate juca cu ei, deci nu se ataseaza de pesti, cred eu...
Sora mea are un (de fapt o) Westie, este o jucarie vie si Matei e nedezlipit de ea cand ajungem acolo.
Ca sa schimb subiectul, m-am laudat ca m-au apucat conservele? sambata am stat 12 ore la bucatarie, am copt pentru zacusca, am pus gogosari cu conopida la otet, am facut gogosari cu sos. Pentru ca acestia au iesit deliciosi, aseara am mai bagat o portie...
Saptamana viitoare sunt in concediu si trebuie sa fac zacusca. Nu stiu cum se face exact dar sunt mama experimentelor culinare