Copilasi de Iulie - August 2004 * (31)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Buna seara!
Am reusit sa vad si eu poze frumoase cu Gorodeii, cu Eva si Pat, cu Luca cel cuceritor, la toti.

Eu sunt ingrozitor de aglomerata la serviciu, sper sa o scot la capat pana vineri pentru ca de luni sunt in concediu (Matei e in vacanta si nu am cu cine sa il las), apoi plec in delegatie.
Sunt calatoare cum a spus frumos Liliana si chiar e super sa faci shopping la Londra de doua ori pe an dar tura asta ma duc sa sustin niste interviuri de promovare si am inima in gat...Dar ma gandesc si eu la partile frumoase, ca ajung duminica la pranz si poate de data asta am si eu timp sa mai vad cate ceva, ca pot sa iau cadouri si decoratiuni de Craciun si poate depasesc emotiile.

V-am pupat, o seara frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Vazut si eu poze..Eva o dulce ca deobicei, Gorodeii cei mindri..ati zugravit?..
Robi bafta si nu te mai gindi...o sa fie bine, trebuie sa fie bine!
Monicule sanatate la voi!
Gabi spor la treburi si sanatate! Tu ai statie de epurare si fosa septica..nu ma injura, dar am uitat!

edit Daria cum mai sinteti? Ti-a mai trecut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata!
Oliv ce frumoasa petrecere la Mara! multumesc inca o data de telefon
Daria, l-am sarbatorit pe Mugur care e si Dumitru.
Robi tinem pumnii pentru interviul de promovare, sunt absolut sigura ca vei fi super.
Cristal tot de la muci vomitaturile? sanatate!
ma duc sa fac un pilaf mic si rapid ca nu am chef de gateli azi.
sa aveti o zi excelenta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Inca o data la multi ani de sf. Dumitru!
Roxi, la multi ani lui Mugur si sa fiti sanatosi si voiosi!

Am admirat poze cu Luca (cavaler adevarat ), cu ochiosii Roxanei (pe aia mica as manca-o!), cu gorodeii frumosi (la multi ani sotului Ioana!)...Cea mai mica gorodica e o dulce!

Roberta, succese la interviuri. O plimbare mica nu strica niciodata, chiar daca e cu emotii de la interviuri...:)
Daria, sanatate maxima la voi!
Roxana, Maria a vomitat de sperietura! Zice ea. S-a trezit din somn, a tipat "nu, nu!" si a inceput sa vomite...Cand am intrebat-o de la ce s-a speriat mi-a zis senin "cred ca am uitat!". Mi-e tare mila de ea, mi-e mila de mine, de covoare...sper ca pana se marita ii trece!
Liliana, 5 mese de fructe si legume?! Pe zi!?
Cred ca sunt eu prea adormita... La noi singura leguma (gatita) e cartoful...

O zi minunata sa avem!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata din tara ploilor !
Dar sunt fresh rau di tat, Giulik a trecut pe Ketof/Ventolin/ Eurespal/Aerius si a dormit toata noaptea, iar eu sunt pe Aulin/MilgammaN/Clorzoxazon - na, sa ma laud cu denumiri extraterestre ca doar le am la mine, haha, nu ca le-as retine vreodata si ma simt bine. Vi-am zis vreodata ca-mi iubesc pediatra ?
Roberta, mult succes si spor la shopping
Cristal, ioi
Rox, sa-ti triasca sarbatoritul

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Daria este super sa auzi ca mai sint si medici iubiti! Sanatate si sa va treaca repejor!
Liliana ,raportul de garda este sedinta de dimineata a medicilor , zilnica, la care se prezinta cazurile mai interesante..
Monicule super tare ! Luca a vomat o singura data in 5 ani, cind avea 1 an..deci te consider mama eroina!

Simbata la plecare mi-am luat pe mine un poncho..la care Luca se uiat lung si spune..Mami cred ca ai uitat si ai luat pe tine patura!
V-am spus ca Luca aduna resturile de tigari si le arunca in canal..cica este prea murdar!
sau ..Mama am inceput sacul(sahul)..si avem si spioni! (pioni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Kim, poi cum sa nu fie si medici iubiti ?!
Eu imi iubesc pediatra si doamna doc stomatolog sunt cele mai rabdatoare fiinte din galaxie. Si am o lista lunga cu toti medicii la care am nimeriat si am gasit dedicatie
Mai sunt si ceilalti, care nu ar trebui sa profeseze pana nu invata ca toate fiintele au un suflet.

Nu striga nimeni catalogul ???
Atatea absente, mai mare rusinea

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

OLIVIA, si Matei face "sac" la gradi si de ziua lui a vrut joc cu "spioni" si a tot cerut pana a primit "Nu te supara frate" si a exclamat fericit :"Am joc cu spioni".

Tare faza cu poncho

DARIA, mare lucru sa iti iubesti medicul, zau! Sanatate!

Si eu as vrea sa merg cu Matei la pediatra, nu e rau dar nu e bine, aud ca are niste secretii si respira aiurea iar barbatul meu m-a imbolnavit de nervi, cica e bolnav copilul pentru ca i-am dat eu cateva picaturi de la naturisti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Buna fetelor,

Eu sunt la scoala, intre doua cursuri, ma gandeam sa va mai scriu despre noi. De data asta am patit-o cu Mara, a facut laringita acum o saptamana si am fost internate in spital, doua nopti si doua zile. laringita a trecut dar a ramas cu o mare sperietura de la toate tratamentele (injectii, analize, branula), pe care le-a indurat. Are cosmaruri cu chestia asta si chiar si ziua, din cand in cand, asa din senin, se opreste din joaca si imi spune ”sa nu ma mi duci niciodata la tantiloaiele alea rele care ma inteapa”. Adevarul e ca dupa doua zile de spital s-a ales cu 8 intepaturi diferite, e dolofanica si nu-i gaseau venele, asa ca au cam chinuit-o. Eu ziceam (dupa ce am stat anul trecut cu Tudor in spital) ca fac tot ce pot sa nu mai calc pe acolo, dar iata ca nu m-am putut tine de promisiune. Si de data asta a fost la fel de traumatizant (pentru Mara).

Acum e mai bine, sper sa luam o pauza de la boli.

Se apropie plecarea noastra in Anglia, am un mare morcov legat de lasatul copiilor acasa, atatea zile, cu bunicile. Nu mi-e teama decat de vreo boala, sa nu dea peste ei.

Robi, zi-mi si mie niste locuri bune pentru shopping in Londra. Avem si noi doua zile in care vizitam Londra si poate apucam sa cumparam cate ceva.

Va pup pe toate si va doresc sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Trec si eu repede sa fac prezenta ca am auzit ca s-a strigat catalogul...
Iar am de munca pina peste cap, ma mai piseaza si muncitorii cu casa (miine iar imi iau o zi de concediu ca sa ma duc acolo). Dar macar am comandat bucataria (cred ca v-am zis deja), dar si electrocasnicele si dulapul/dressingul de la intrare (cu asta a fost destul de complicat, eu il vroiam pe tot spatiul, cu usi glisante cu oglinda - pina la urma am gasit, o sa fie gata in 3-4 saptamini).
Kim - am mini-statie de epurare! - V-am vazut pozele, super, deja se contureaza casutza!
Mitzule - Oxford Street e sfinta - shopping placut! Si multa sanatate Marei, imi pare rau de patania de la spital...
Daria - multa sanatate si voua!
Roxana - la multi ani sotiorului!!

Am fugit, ne mai auzim pe la sfirsitul saptaminii...

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput