Copilasi de Iulie - August 2004 * (31)
Raspunsuri - Pagina 11
philip spune:
Daria, pup maaare sa treaca supararea!
Ioana, la multi ani sotului.
Rox, imi pare rau de dinte. Vazut copii frumosi.
Si frumosii lui Gabi.
Vreti sa-l vedeti si pe vorbaretul meu:
http://apha.shutterfly.com/11491
US
www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009
roxanaz spune:
neata!
Marcelle, asa is preturile la proctoline... daca te duci pe mana lor lasa-i sa isi termine procedura. suna-i si intreaba-i de ce plange Bia si sa iti dea regim alimentar... ca de banii astia asa ar cam trebui. pupici cuminticai si sa ii treaca rapid!
Andreea ahahahaha ce mai vorbeste juniorul!!
i-am scos mandrei aseara jucariile de 1 an ale lui Patrick (mai tineti minte, alea cantatoare... ) si gata e taaare fericita.
o zi super tuturor, ca doar e vineri!
szivarvany spune:
E vineri, da ? Deci bem, inepem cu o cafea cu lapte, cine vrea ???
La noi ploua, ploua, ploua ... asa ca imi doresc enorm un lucru: sa-mi trag plapuma peste fatzada si sa doooooorm
Marcelle, pupici multi Biancai !
Eu nu stiu de medicatie, dar zeama de fructe nu o vrea ? Para cu portocala la noi face minuni. Si iaurturile cu bifidus.
Sper sa aveti un wend linistit, sa treaca belele
Rox, pune poze cu Eva posesoare de jucarii distractive
Andreea de Pupi si Nic, nu pot sa vad nimic Desi abia astept sa-ti admir frumosii Tu cum mai esti ???
Kim, la munca zici ? Tinem pumnii sa fie bine
Noi raportam inca tuse si raguseala urata ...
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
g_ioana spune:
Neatza
Daria siguuur ca bem aziio dau o afinozmeurata ca face bine la psihic
Marcelle io n-am o parere prea buna de cei de la proctoline(dupa ce l-au investigat pe sotior i-au zis ca n-are nimic si dupa 3 zile alt dr. i-a pus diagnosticul de rcuh)...si io cred ca cel mai bine ai merge la un nutritionist ca important este regimul alimentar!
Io n-am dormit toata noaptea ca mi-a intepenit spatele asa ca ma misc ca un urs...bonus am avut in program o seara tip Cristalina...a mancat mandra toate prostiile dupa ce a iesit de la gradi,ca deh spiritul de turma este mare...asa ca a aranjat covorul...mai mult s-a speriat ca nu prea a vomat pana acum..
hai sa avem o zi excelenta
szivarvany spune:
Ioana, asa va distrati voi ? :(
Mey, uitai: ne-am inscris semi-oficial la scoala Adek pe lista doamnei la scoala de cartier
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
g_ioana spune:
Daria asa ne-am "distrat"aseara..sper ca azi sa ne distram mai bine...oricum mandra-i tare fericita si nerabdatoare ca-i vine gorodica mititica in vizita....gata m-am hotarat de saptamana viitoare merg sa-i caut si io invatatoare mandrei
O mamica mi-a povestit ca a ajuns ieri dupa amiaza mai devreme la gradi si a stat la usa sa astepte...asa ca a ramas socata ca doamna tipa la ei si-i facea in toate felurile ca nu erau atenti la activitati...am intrebat-o pe mandra si ea a zis ca la ea nu tipa doamna doar la alti copii
roberta04 spune:
Buna dimineata!
IOANA, La Multi Ani sotiorului! Sa iti traiasca si sa te faca fericita!
Marcelle, si Matei a avut un episod anul trecut cu sange rosu pe servetel, eu am sunat speriata la pediatra lui si mi-a zis sa il dau cu galbenele si sa am grija la alimentatie, sa fie bogata in fibre si sa aiba scaun normal zilnic, eu i-am dat zilnic de la mine putere si ceai de musetel cu miere de albine si s-a rezolvat de la sine, ce-i drept nu am ajuns la picaturi de sange ci doar putin la sters.
Pediatra mi-a zis sa ma sperii daca sangele este inchis la culoare, atunci e semn de Doamne fereste hemoragie interna.
2100 Ron te costa, adica 21 milioane vechi sau am citit eu aiurea?
Petro are o problema dar daca il costa atat il trimit la naturisti...
Roxi, ce bine ca Pat sta la dentist! Ieri am avut o discutie cu Matei si sper ca va coopera si el!
IOANA, daca poti, spune-mi si mie te rog la ce doctorita draguta ai dus-o tu pe Mariuca!
Olivia, bafta cu serviciul!
Eu pe 8 noiembrie plec la Londra, asa ca am scapat de mese si musafiri de Mihail si Gavril. Faza super e ca ma intorc joi seara si vineri la pranz plec in team building. Petro e tot o bucurie iar Matei m-a anuntat ca merge si el in team building
V-am pupat!
cristalina spune:
Neata! :)
Marcelle, uau,ce scoruri!
Eu sunt paranoica pen' ca am avut probleme toata viata mea (si nu m-am dus la doctor, sa-mi fie rushine!!!) asa ca studiez cu mare atentie scaunele fetelor
Nu trebuie sa treaca zi fara sa faca kk si fara sa manance fructe si cereale! Am zis!
Nu am aspiratii mari, dupa cum se vede
Maria e simpatica atunci cand are probleme "mami, cred ca iar sunt confiscata la funduletz!"
Daria, eu cred ca e normal sa intri in panica...vorba Robertei, nici nu mai poti sa respiri in momentele alea.
Eu am inceput weekendul cu un pahar de vin, e ziua unui coleg. Sa vedeti ce spor am acum la facut prezentare...:)))
Olivia, succese la job!
Roxi, de acum aveti distractie muzicala..:)
Ioana, va dorim sa nu va mai distrati asa!
O zi excelenta sa avem!
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
kim222 spune:
salutare!
miine avem dimineata Oktoberfest la gradi si dupa amiaza ziua fetitei unor prieteni..deci ne distram!
io-s tot pe drumuri,fac mancarica si duc si la tata..acum caut o femeie la curatenie (frecat de diverse),caci eu nu mai poci..si nu mai vreau
weekend placut!
leeloo2004 spune:
La multi ani sot de Ioana!! Sa-ti traiasca sotul, la multi ani fericiti impreuna!
Eu abia astept weekendul, macar ca sa ma odihnesc, bucataresc si alte alea...
Va pup pe toate si va urez un weekend super!
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.