Copilasi de Iulie - August 2004 * (31)
Raspunsuri - Pagina 10
leeloo2004 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamagiuliei Eu nu stiu daca stiti cat de rau ma simt. ------- Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela ------- www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma "Stelele care cad nu pier, Stelele care cad se duc pe un alt cer" NU RAMANE INDIFERENT ! AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA ! |
Pai de ce? Hai, desarta aici, ca sa vedem cum te ajutam!
Eu am fost la dentist, de data asta s-a limitat sa-mi lucreze o singura masea asa ca am terminat repede, dar nu-mi simt nici limba, nici jumatate de fata...
Simbata am vorbit cu soacra-mea sa vina sa stea cu cei mici - doar asa sper sa reusim sa facem tot ce ne-am propus - sa luam tapetul, sa dam comanda pentru usile din vestibul, sa luam de la ikea ce ne trebuie tot pentru vestibul, plus ca vreau sa termin de plantat si ultimii bulbi pe care i-am cumparat dar inca nu am apucat sa-i plantez...am mai facut o comanda de pomi fructiferi si diferite tufe dar inca nu mi-a sosit, bine ar fi fost sa-i am si pe aia ca sa termin tot plantatul de anul asta...
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
szivarvany spune:
Leeloo, aici e subiectul
din categoria nu faceti ca mine
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=143974
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
g_ioana spune:
Neatza...ma dor picioarele de atata umblat...am avut examen cu 120 de studenti de dimineatza..venit acasa echipat cupil si predat la gradi ca are engleza si nu poate lipsi..facut shoping ca maine-i ziua sotiorului meu iubit..acu' imi trag sufletul ca trebuie sa ma apuc de facut pregatiri pentru musafiri...
Roxi superb fluturasul....si tunsulicii lui Leeloo sunt foarte frumosi
Daria uite o imbratisare mare de la ieshi....pe scurt eu zic ca nu ai gresit cu nimic...doar ca suntem prea cicalitoare si mandrele nu ne mai baga in seama...pe bune,eu am observat ca oricat i-am explicat faza cu n-ai voie sa pleci cu nimeni,pana la urma impactul mare l-a avut reclama de la tv cu copii disparuti...vreo saptamana m-a tot chestionat pe tema asta ..si sfatul unei fetite din parc..care i-a aratat un boschetar si i-a zis ca fura copii..asa ca de fiecare data cand treceam pe langa el,venea si ma lua de mana si-mi zicea sa am grija de ea!!!....si io-s paranoica,nu o scap din ochi in parc si mai ales in supermarchet...ar trebui sa o intrebi ce invatat din intamplarea de aseara...sa vezi ce-ti raspunde..
hai sa avem o zi buna,ma duc la treaba
leeloo2004 spune:
Daria, ce sa-ti spun? Si noi am trecut prin asta, daca iti amintesti, cind era Stefan mai mic. Eram cu el in mall si pentru o clipa si eu si sotul l-am scapat din vedere, fiecare a presupus ca e cu celalalt, iar Stefan ia-l de unde nu-i! Eu nu ma panichez asa de usor, cred ca asa e firea mea, dar sotul a intrat in trepidatii si evident mi-a transmis si mie frica asta...L-am gasit repede, iesise din magazinul in care eram initial si intrase in urmatorul...Ideea este ca eu mi-am dat seama ca ei nu au cum sa constientizeze pericolul asa cum o facem noi - le explici, sunt convinsa ca inteleg, dar la momentul cind se intimpla lucrurile astea ei nu au cum sa gindeasca in multitudinea de posibilitati negative in care se blocheaza mintea noastra...pentru ca nu au nici experienta, nici autocontrolul si nici capacitatea de a actiona ca un adult...
Deci ca sa fac povestea mai scurta, eu nu m-as concentra pe intrebarea daca am facut ceva gresit si ce anume pentru ca mi se pare ca raspunsul este ca tu ai procedat corect pina acum, nu ai facut nimic gresit - ci m-as concentra sa fixez si mai bine mesajul prin re-iterarea lui de cite ori este nevoie, pina nu va mai fi nevoie caci Giulik deja s-a maritat si mai trebuie sa aiba si sotul grija de ea! Multi (am dat-o pe gluma, dar intelegi tu esenta - nu mai fi asa aspra cu tine!! )
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
roberta04 spune:
DARIA, iubita, am citit ce ai scris, eu cred ca nu ai gresit nu nicaieri, si eu sunt la fel de protectoare cu copilul meu pentru ca el este pentru mine CENTRUL UNIVERSULUI .
Eu am de 5 ani cosmaruri ca il pierd, ca pica pe geam de la etajul 9 (si am vorbit cu un psiholog despre asta si m-a averizat ca e cel mai bine sa ma mut de acolo).
Matei a disparut vara trecuta din raza noastra vizuala in parcul Copou, cel mai aglomerat loc de joaca din Iasi si pentru cateva secunde nici nu am respirat, am simtit ca mor. S-a speriat si el foarte tare, nu ne mai vedea,hohotea de plans cand ne-am vazut.
Petro spune ca sunt paranoica dar eu cred ca jungla in care traim ne face asa.
Singurul meu sfat este sa fii la fel de aproape de ea si sa discutati tot timpul despre orice se poate intampla!
szivarvany spune:
Voi ma stiti, stiti ca sunt nebuna, exagerata, paranoica, si parca totul degeaba. N-am reusit sa transmit mesajul corect copilului.
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
alice2004 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamagiuliei [size=1]Voi ma stiti, stiti ca sunt nebuna, exagerata, paranoica.. |
Cind vine vorba de copilul tau, io cred ca noi, mamicile, toate sintem asa !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
kim222 spune:
am citit f rapid..ma scuzati ca am uitat tot.ma lasa memoria (pe baza de stres)
La multi ani pt sotior de Ioana!!
Daria nu am citit subiectul dar pot sa spun ca si eu am cosmaruri legate de Luca..mai ales ca acum 10 ani cineva mi-a spus (predictie) ca este mai bine ca eu sa nu am copii niciodata..desi au trecut 10 ani si de atunci nu citesc nici macar horoscopul..deci desi a trecut atit de mult timp ma obsedeaza..
noi alergam...si nu ne oprim ..nu as mai sfatui pe nimeni sa-si faca casa in regie proprie!
de la 1 trebuie sa fim la 8 la raportul de garda..s-a dus boieria
va pup grupat!
roxanaz spune:
sara buna!
am intrat doar sa verific ceva si nu pot spune decat: Daria NU ai gresit cu nimic. dar asa cum au zis si fetele ei nu inteleg spaima noastra. nu o inteleg ptr ca sunt inocenti si iubitori si fara nicio rautate in cap. deci.... de aia si fac lucruri din astea care pe noi ne scot din minti de frica... si ei nu inteleg de ce suntem asa isterici. deci relaxeaza-te. noroc ca a venit, noroc ca nu s-a intamplat absolut nimic rau. o gramaaaaada de pupici!
Gabitz succes si sa reusiti tot ce v-ati propus in week end!
Ioana, doamne, 120 de studenti in examen??
Cristal off vomitaturi de la muci au fost?
pot sa ma laud azi ca Patrick a fost extrem extrem de cuminte la dentist, i-a facut caria rapid si am fost taaare mandra de el. na, sa il mai si laud.
pupici tuturor si o seara excelenta!
Marcelle spune:
Buna seara dragele mele,
Va repet ce am scris la parinti.
Am o problema cu fetita mea dulce si doresc sa va cer cateva sfaturi.
De vreo 2 saptamani am descoperit pe servetelul umed cand facea treaba mare, urme de sange aprins. I-am pus crema de galbenele si parca mai trecuse. Sambata, insa am gasit o picatura de sange pe vasul de WC, dupa scaun. Am dus-o la Proctoline si mi-au spus ca are o fisura anala.
Fisura e cat un bob de orez, terebuie sa o fac cu crema( am cumparatt-o de la ei, cu 115 RON, o cutiuta), iar intregul tratament adica niste vizite la dr si crema costa 2100 ROn, Mie mi se pare enorm suma asta pt o fisura anala.
De azi am inceput tratamentul: adica dupa fiecare scaun trebuie spalata la fundic, pus crema, facut masaj in jurul fisurii cu crema.
Dimineata si seara dus la fundulet, stat cu funduletul in apa calduta 15 minute apoi cu crema masat.
Azi am facut de 2 ori scaun cate un pic, am facut-o cu crema de ambele dati, dar a doua ora a plans dupa ce a facut treaba mare, foarte tare. A mai patit cineva asa ceva? E normal? Cum a evoluat la voi?
In cat timp s-a vindecat? ce tratamente ati facut?
Mie mi-a spus ca trece in 6-8 saptamani. Ce regim alimentar ati folosit.
Mie mi-a spus sa bea lichide 1 l pe zi, (ea bea), sa manance legume, si fructe. legume mananca, fructe mai putine. Cu fructele intotdeauna a fost greu, mamanca fortat cate unul doua pe zi, dar fortat. Dr mi-a spus sa o las in pace,si din pacate uite ce am patit.
Nu am citit prea multe, dar am vazut mesajul Dariei, Linistest-te nu ai gresit cu nimic. Ei sunt inocenti si eu am patit cu Bia, ca a plecat in alta directie in acelasi parc, intr-o clipa. Am pierdut- pt 10 minute. Iti imaginezi ce era in capul meu si cum strigam dispeat prin parc, care e destul de mare, si ca sao gasesc la cetate dupa 10 minute, unde nici nu a observat ca nu are mama langa ea.
Va pup pe toate. Ioana "La multi ani!" sotului tau!