Burtici cu flori de liliac de mai - iunie 2010 (9)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanarus spune:

Buna burticilor
sunt si eu fericita posesoare a unei burtici( dupa calculele mele de aprox 6 sapt), si sper sa ma primiti si pe mine alaturi de voi!

datele mele sunt

data nasterii:27.10.1982
UM 29.08.2009
DPN:07.06.2010(calculata pe site)ca inca n-am ajuns la medic.

poze test

"There is nothing called impossible,because impossible itself says I M POSSIBLE"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

felicitari Sabina pentru baietei , ma bucur ca e totul in regula.

ana, eu am alaptat un an si 5 luni, insa menstruatia mi-a revenit la 7 luni dupa ce am nascut, cam dupa ce am inceput diversificarea lui bebe.
de regula, alaptatul poate constitui o masura contraceptiva daca menstruatia nu s-a reinstalat si daca alaptezi regulat, la mai putin de 4 ore (parca). dar eu nu m-as baza pe asta.
deci nu e o regula batuta in cuie, menstruatia poate reveni imediat dupa ce nasti chiar daca alaptezi, asa cum poate sa mai intarzie si dupa ce ai terminat cu alaptatul. (am cunostinte in ambele cazuri).

Anutza, bafta maine la eco .

_

Mami de pui nazdravan (2/9/07) + 5+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ck_29 spune:

Oana, bine ai venit!

Sarcina usoara si la termen!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella_t spune:

Salutare gravi...
Dupa mai multe zile cam ingrozitoare azi m-am trezit de parca nu a-si fi gravida nici tu greturi nici tu dureri de cap.Am fost din nou la eco si bebe e bine a crescut maaare...are 12mm, imi era frica pt el ca aveam niste scurgeri maro dar am fost la gne si mi-a zis ca e din cauza la gelul de la eco....am facut eco la diferenta de o saptamana...mi-a dat niste ovule si azi e totul ok.
Eu sper din tot sufletul sa alaptez pt ca e cel mai bine pt bebe...asta daca vrea Doamne Doamne.
Bun venit noilor viitoare mamicute....va doresc sarcini usoare, pline de emotii frumoase(mai ales la ecografii) si bebei sanatosi tun.
La multi ani CataR si din partea mea...sa fii fericita si sanatoasa si sa aduci pe lume un bebe sanatos si cuminte.
Azi eu am rupt oalele am gatit toata ziua...nu se stie cum imi e maine ...asa ca sotul azi e fericit.
M-am intins o gramada si cred ca v-am plictisit...va pupacesc pe toate.
-pui mic 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariam79 spune:

Multumesc fetele de lamuriri legat de alaptat/menstruatie. Nu stiam, asa ca mi-au prins super bine informatiile de la voi. Eu vreau cezariana, asa ca, bebe 2 prea devreme e cam riscant.

Legat de simptome, la mine au fost greturi si varsaturi destul de rau prin saptamanile 8-9, si inainte de asta doar greturi usoare de pe la 6. Acum nu mai am greturi, si parca dorm si mai bine, si nu mai sunt asa terminata in timpul zilei. Doar sanii ma dor. Spre sa fie bebe bine. Pana pe 2 nov. la bi-test mai am un pic. Abia astept.

Ana 9+
bebica mea mica si scumpica

ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Vivela multumesc
Oana bine ai venit sis arcina usoara la termen cu bebe sanatos
Legat de alaptat eu abia cu chiu cu vai am avut doar 2 luni. S-a oprit lactatia singura. La vremea respectiva nu am stiut de ceaiurile pentru stimularea lactatiei, nu prea am stiut cum sa lupt cu laptele ca sa zic asa. Puiul meu a crescut cu NAN pana la 2 ani. Sper ca de data asta sa fie mai bine. Poate un factor a fost si stresul de peste sarcina, datorita problemelor pe care le-am tot intampinat. Si cum eu sunt o fire foarte pesimista, mi-am tot facut ganduri negre.

Sabina 12+ viitoare mamica de gemeni identici si mamica Alexandrei

http://www.dropshots.com/sabana#albums/poze%20noi%20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

bine ai venit oanarus
sarcina usoara si bebic la termen

gabriella t felicitari pt minunea de 12 mm, acum sa stea la mamii in burtica pana la termen
fetelor m-au cuprins niste emotii cumplite cand am citit despre alaptat, stau si ma gandesc ca mai am mult timp de asteptat pana cand imi voi putea tine puiul la piept
cred ca e cea mai frumoasa traire din viata unei femei nu?.....sa stii ca o manuta de om depinde de tine, si ca te urmareste cu privirea s te cauta pt a se simtii protejat

asa creste bebicu
5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Buna seara burtici, va mai amintiti de noi?
Bun venit noilor fete si LA MULTI ANI R.Cata!
Suntem ok acum, am avut niste zile mai incarcate la job si ceva "probleme" cu Razvan care m-au dat peste cap de am plans 2 zile fara intrerupere. Acum totul e ok, m-am linistit si sper ca e totul ok cu "bebe mic din burtica de la mami". Dupa cele 2 zile de chin m-am trezit fara greturi, fara sani tensionati, acum parca mi-am revenit un pic...adica mi-e greata cam o zi din 3, sanii nu mai sunt atat de tensionati si durerosi dar tot sunt sensibili tare, pipi parca nu mai fac asa des, cel putin nu ma mai trezesc noaptea deloc pt pipi.
Am vazut ca vorbeati de vopsea de par: eu nu ma mai vopsesc de vreo 6-7 ani (mi-am mai facut ocazional ceva suvite blonde) si sunt norocoasa ca nu ma fire albe (inca) dar azi in Kaufland nu-mi puteam lua ochii de la vopseaua de par! Parca am inebunit nu alta, ani de zile am ignorat raionul respectiv si azi am studiat cu lux de amanunte diverse marci....poate totusi macar cu un nuantator ma fac...
Deodorante mai putin nocive poate gasiti la SensiBlu, nu am studiat in amanunt problema dar stiu ca acolo sunt ceva game de produse mai naturale (la niste preturi pe masura, evident)
Carla, m-am gandit des la tine, nu ai sughitat? Am vazut ceva poze de la nunta si ati fost minunati! Felicitari pentru cele doua sufletele si Casa de piatra!
Merg sa mai fac ceva treaba ca maine e sarbatoare mare!
Pupici
Noapte buna si somn usor-utelor!

Ioana 9+ si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005)
Pozici: www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1 , www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2 ,www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank"> 3

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri ce nu le vom vedea"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetelor ajuta-ti-ne cum puteti
nu ramaneti indiferente
plssssssss

Un om are mare nevoide de ajutorul DVS. Va rugam ajutati-o pe Alina! (cumnata mea) Mai are o singura sansa - ULTIMA!!!

www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

Da-ti mai departe va rog!!!

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

aleesicoo sa stii ca este cel mai frumos si emotionant moment cand iti aduce puiul la tzatza. Cand vezi cum o mogaldeata se cuibareste acolo si papa lapte. Ca tu ai adus pe lume asa o minune, ca ai devenit MAMA.

Sabina 12+ viitoare mamica de gemeni identici si mamica Alexandrei

http://www.dropshots.com/sabana#albums/poze%20noi%20

Mergi la inceput