Burtici cu flori de liliac de mai - iunie 2010 (9)
Raspunsuri - Pagina 5
aleesicoo spune:
neata feteleeee!!! sunt in culmea fericiriiiiii

am un samburel de 5 sapt(se pare ca am ovulat mai trz) de 7 mm
cu batai cardiace primitive
sper ca mi-am adus aminte corect
mi-a recoltat si analize
: hemoleucograma, glicemie, calcemie, sumar urina, secretie vagainala si grup rh
luna viitoare m-a chemat din nou , deocamdata mi-a dat sa iau acid folic.....
hmm asa la prima vedere a medicului...mi se pare cam mut
dar toata lumea mi-a zis ca este exceptional....ca deh medicul meu iese la pensie si a zis sa nu ma incurce sa ma lase balta la jumatatea sarcinii
cam asta e tot

mogaldeata lu'mama

Chiqitita spune:
Alesicoo... FELICITARI!
La ce medic ai fost?
Eu ma simt asa stangace ca nu stiu ce trebuie facut si cum sa procedez, cand sa ma duc la medic...
Deoarece nu stiu unde sa dau datele pt listuta, le las aici...
Data nasterii: 18.11.1983
UM: 08.09.2009
DPN: 17.06.2010
"FERICIREA te indulceste, INCERCARILE te intaresc, TRISTETEA te face mai uman, GRESELILE te smeresc, SUCCESUL te mentine in forma, dar numai DUMNEZEU te face sa mergi mai departe!"
roxanik09 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Cordelia R.CATA - La Multi Ani si tot ca iti doresti! Bebe sanatos si cuminte si numai bucurii ![]() ![]() ![]() Si bine ati venit feleor, va dorim o sedere conforabila si burtici fericite! Noi astazi implinim 11 saptamani si sunt tare fericita!:) vineri mergem la dr si am ceva emotii sa fie bine. in rest aseara de la oboseala am vomitat tot ce se putea (e prima oara cand mi se intampla) insa stiu sigur ca e de la oboseala...era ora 21.00 si eram inca la birou...Cred ca lui bb nu-i place la servici va urmaresc si va pup - sa avem o zi usoara. ![]() Gloria Cordelia 11+ |
Cordelia, am observat ca avem aceleasi UM si DPN, dar eu am intrat de ieri in 11 saptamani, am ovulat pe 10 august, cand a avut loc si conceptia. Tu ai ovulat o zi mai tarziu, probabil. Cand te duci la eco morfo-fetala ? Poate ai postat dar nu mai tin eu minte, scuze.
zmeurica din burtica are 11+zmeurica din burtica
roxanik09 spune:
| citat din mesajul lui aleesicoo neata feteleeee!!! sunt in culmea fericiriiiiii ![]() ![]() ![]() ![]() am un samburel de 5 sapt(se pare ca am ovulat mai trz) de 7 mm cu batai cardiace primitive sper ca mi-am adus aminte corectmi-a recoltat si analize ![]() luna viitoare m-a chemat din nou , deocamdata mi-a dat sa iau acid folic..... hmm asa la prima vedere a medicului...mi se pare cam mut dar toata lumea mi-a zis ca este exceptional....ca deh medicul meu iese la pensie si a zis sa nu ma incurce sa ma lase balta la jumatatea sarciniicam asta e tot ![]() ![]() mogaldeata lu'mama ![]() |
Bravo, Ale, sunt fericita pt tine ! sa fie intr-un ceas bun!
Era clar ca ai ovulat mai tarziu, tinand cont de povestea cu beta hcg-ul. Oricum, sper ca nu-ti mai faci griji aiurea in tramvai acum.
zmeurica din burtica are 11+zmeurica din burtica
aleesicoo spune:
multumesc frumos Roxanik
daaa acum sunt linistita.... am vazut cum "clipocea"acolo o chestieee micaa mica... sunt fff fericita

mogaldeata lu'mama

Jocurban spune:
Cata, nu-ti strica un
si din partea mea... :) Sa fii fericita, implinita,s a ai parte de o sarcina cat mai frumoasa si de momente minunate in viata!
Offff... referitor la urinatul frecvent, nu stiu daca doi bebelasi fac mare diferenta fata de unul singur, dar eu merg noaptea la toaleta de 4-5 ori!!!
...cam din ora in ora!!!
De fiecare data imi sare somnul, apoi ma chinui sa adorm numai eu stiu cum... asta se intampla de vreo 3 saptamani incoace, deci am ajuns deja la epuizare. Si dorm foarte putin, simt o oboseala acumulata tot mai mare, ma doare capul tot mai des (probabil de la oboseala)... asa va "invidiez" pe toate care inca aveti stari de somnolenta!...
Plus ca mi-e rau de nu mai stiu de mine!!!

Orice mananc sau nu mananc, mi-e greata incontinuu... nu insa suficient de tare, incat sa vars si sa-mi treaca. Asa ca duc greata pe picioare zi lumina, sperand ca in 2-3 saptamani trec de primul trimestru si o sa ma simt mai bine...
Singurul gand ce ma imbarbateaza este ca pot suporta orice, doar sa stiuc a bebelasii sunt bine... 
Carla
10+ , dublu laureata!
Blog de bebe
www.jocurban.ro" target="_blank">Blog de mami
mommy_to_be spune:
ale, ma bucur tare mult pentru tine!!!! mai ales ca stiu de dubiile pe care le-ai avut la prima eco... grijile pe care ti le-ai facut, incertitudinea... Iti inteleg emotia primei intalniri
E tare frumos sa vezi inimioara batand. SINCERE FELICITARI!!!!!
Mira
8+
minunea mea
Jocurban spune:
Aleesico,
felicitari!!! Acum nu-ti ramane decat sa ai grija de tine, sa gandesti optimist si sa te bucuri de mica minune din burtica ta!
In legatura cu deodorantele organice, nu stiu sa va recomand ceva anume, dar cu mare caldura va recomand sa dati o simpla cautare pe google dupa "deodorante parabeni" sau ceva similar si sa cititi cateva articole... va vor fi de mare folos. Produse organice se gasesc cu precadere online, pe situri de profil, insa eu n-am prea incercat dintre ele, deci n-as putea spune ca o anume marca de cosmetice este mai buna ca alta. Dupa interventiile avute la axila in urma cu 2 ierni, mie mi s-a interzis cu desavarsire folosirea de cosmetice in zona axilara... si m-am adaptat folosind, in loc, tincturi (decocturi) cu aloe-vera, sau musetel, sau din alte plante, preparate in casa... Nu sunt la fel de eficiente ca un deodorant, dar categoric sunt inofensive pentru organism.
Carla
10+ , dublu laureata!
Blog de bebe
www.jocurban.ro" target="_blank">Blog de mami
aleesicoo spune:
Mommy multumesc din suflet, multumesc tuturor pt sustinere si pt sfaturi, acum in sfarsit ma pot declara si eu

mogaldeata lu'mama

aleesicoo spune:
multumesc mult
| citat din mesajul lui Jocurban Aleesico, felicitari!!! Acum nu-ti ramane decat sa ai grija de tine, sa gandesti optimist si sa te bucuri de mica minune din burtica ta!Carla 10+ , dublu laureata!Blog de bebe www.jocurban.ro" target="_blank">Blog de mami |
mogaldeata lu'mama