Burtici cu flori de liliac de mai - iunie 2010 (9)
Raspunsuri - Pagina 4
roxanik09 spune:
Softurela, Chiquitita, bine ati venit ! Sedere placuta si sarcini usoare va dorim ! 

zmeurica din burtica are 11+
zmeurica din burtica
Ioana5255 spune:
Alesicoo daca te consoleaza si eu fac pipi la greu si ma scol noaptea si de cate 2 ori. Asta inca din saptamana mica. Asa ca nu cred ca se pune ce zice prietena ta. Nu te stresa inutil, ca nu are rost.
Si referitor la intrebarea ta, nu merg la maternitatea Bucur, ci la Euroclinic.
Sabina 12+ viitoare mamica de gemeni identici si mamica Alexandrei
http://www.dropshots.com/sabana#albums/poze%20noi%20
aleesicoo spune:
aaa ...atunci scz inseamna k te-am confundat![]()

nu pun eu la suflet ce a zis ea
maine vin cu vesti de la eco
mogaldeata lu'mama

moni81 spune:
Buna dimineata burtici
Salutare noilor venite va doresc o odisee frumoasa si o nastere fara probleme
.
Daca va mai aduceti aminte eu am fost putin disperata cu CMV pozitiv dar din fericire ati avut dreptate IGG a fost pozitiv si am refacut analizele la un alt laborator (fiindca la celalat mi-au facut numai IGG
) si a iesit IGM negativ. Trebuie sa am grija cu Toxoplazmoza ca aici ambele au iesit negative deci nu am avut inca. In rest totul e bine.
Puteti sa imi spuneti daca e ceva mai special echo de la 12 saptamani fiidca eu am programare peste 2 saptamani cand o sa am deja 12+4 dar nu cred sa fie tarziu voi ce spuneti?
La multi ani R.Cata
iti doresc numai bine si un bb la termen si sanatos 
Monika
11+
M&M spune:
R.CATA, LA MULTI ANI!!! Sa ai aprte de tot ce iti doresti, o sarcina usoara si un bebe sanatos!
Te mai asteptam pe la noi...
Asa, sa vedem ce am retinut..
Chiquitta, bun venit! Sarcina usoara si bebe sanatos..
Sa ne dai datele sa te trecem in listuta.
Ale, si eu merg destul de des la toaleta !!!
Lucru care sarcina trecuta nu s-a intamplat decat in primel 6 sapt si in ultima luna.
Monika, pai trebuie sa ai grija sa speli foarte bine fructele si legumele pentru a te feri de toxoplasma si , sa ai grija la pisici. Eco se face intre 12- 14 sapt pentru determinarea pliului nucal (lucru ce poate spune daca bebe are risc de boli genetice).
Mira, si eu iti urasem LA MULTI ANI si FElICITARI ieri!!!![]()
In legatura cu vopsitul...la odiseea trecuta , una din fete avea un salon de cosmetica, coafura. Ne povestea la vremea respectiva ca vopsitul nu e contraindicat pe perioada sarcinii...exact argumentele nu le mai tin minte.
Cristina,mami de
Mihaita (30 iulie 2008) si
9+ 
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema
roxanik09 spune:
Buna dimineata !
La Multi Ani, R.Cata ! Multa sanatate, sarcina si nastere usoara !
Aleesicoo, azi e ziua cea mare.. te duci la eco! La ce ora ai programarea ? Stiu ca ai mai facut o eco sapt trecuta, dar nu mai gasesc unde ai scris ce s-a intamplat atunci.. Oricum, asteptam vesti bune ! Cate saptamani ai acum ?
Moni81, la eco de 12 sapt este f important sa mergi pt ca acum se face screening-ul de malformatii fetale. Este prima morfologie fetala din cele trei care se fac in timpul sarcinii. Cel mai important lucru acum este ca se masoara pliul nucal - daca este sub 2,5mm, atunci bebe nu are risc de sindrom down, dar cu cat aceasta valoare creste, cu atat riscul de anomalii cromozomiale gen SD sau Edwards este crescut. In sapt. 15-17 se iasa sange de la mama pt a face dublu, triplu sau cvadruplu test. Valorile din sangele matern se coroboreaza cu ecografia pe care o faci la 12 sapt si iti apare un scor de genul 1/2000 risc de .... (Doamne fereste!). Eu am aceasta eco la 11 sapt jumate deoarece la ultima s-a vazut ca bebe ar avea o hernie ombilicala
si vrem sa vedem mai repede daca nu e cazul de altceva.. Altfel, eram programata la 13 saptamani, deci nu-ti face griji ca esti in timpul optim de eco. Multa bafta !
Off, eu azi plec cu pisica la doctor sa-i scoata firele, a avut acum 10 zile un avort spontan si a trebuit operata ca altfel facea infectie... Mi-e asa mila de ea, era si ea insarcinata si nu a eliminat decat un pui !
Sa aveti o zi placuta.. in Brasov e urat, sta sa ploua..
zmeurica din burtica are 11+
zmeurica din burtica
Vivela spune:
Cata, La multi ani
, sa ai un bebel sanatos si voios si sa va bucurati de el
.
ale, e normal sa urinezi des acum, hormonii sunt de vina. dupa ce nu mai sunt de vina hormonii, bebe e destul de mare si apasa pe vezica. asa ca mai toata sarcina o sa "suferi" de pipi des.
pentru mine asta a fost unul din cele mai deranjante simptome, ca ma trezeam noaptea si a doua zi eram zombi de nesomn. (asa a fost la mine, poate alte gravidute sunt mai norocoase)
asa ca prietena ta fie a uitat, fie a fost una din fericitele care nu a avut simptomul asta.
toxo n-am avut nici eu, dar nici nu m-a pus sa repet analiza pe parcursul sarcinii. am avut doar grija sa ma spal pe maini des si sa spal legumele si fructele bine. pisica n-aveam, asa ca nu am considerat-o un risc prea mare.
_
Mami de pui nazdravan (2/9/07)
+ ![]()
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
Cordelia spune:
R.CATA - La Multi Ani si tot ca iti doresti! Bebe sanatos si cuminte si numai bucurii

Si bine ati venit feleor, va dorim o sedere conforabila si burtici fericite!![]()
Noi astazi implinim 11 saptamani si sunt tare fericita!:) vineri mergem la dr si am ceva emotii sa fie bine.
in rest aseara de la oboseala am vomitat tot ce se putea (e prima oara cand mi se intampla) insa stiu sigur ca e de la oboseala...era ora 21.00 si eram inca la birou...Cred ca lui bb nu-i place la servici![]()
va urmaresc si va pup - sa avem o zi usoara.
Gloria
Cordelia
11+
mommy_to_be spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristina_26 R.CATA, LA MULTI ANI!!! Sa ai aprte de tot ce iti doresti, o sarcina usoara si un bebe sanatos! ![]() Te mai asteptam pe la noi...Asa, sa vedem ce am retinut.. Chiquitta, bun venit! Sarcina usoara si bebe sanatos.. Sa ne dai datele sa te trecem in listuta.Ale, si eu merg destul de des la toaleta !!! Lucru care sarcina trecuta nu s-a intamplat decat in primel 6 sapt si in ultima luna.Monika, pai trebuie sa ai grija sa speli foarte bine fructele si legumele pentru a te feri de toxoplasma si , sa ai grija la pisici. Eco se face intre 12- 14 sapt pentru determinarea pliului nucal (lucru ce poate spune daca bebe are risc de boli genetice). Mira, si eu iti urasem LA MULTI ANI si FElICITARI ieri!!! In legatura cu vopsitul...la odiseea trecuta , una din fete avea un salon de cosmetica, coafura. Ne povestea la vremea respectiva ca vopsitul nu e contraindicat pe perioada sarcinii...exact argumentele nu le mai tin minte. Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 9+ ![]() Bazar pentru Bogdan Bazar pentru Sebi Bazar pentru Mihaita Bazar pentru Ema |
Vai, vai, vai... te rog iarta-ma... sunt o adormita si jumatate!!!!
Mira
8+minunea mea
mommy_to_be spune:
Cata,
La multi ani!!!
Iti doresc sa ai parte numai de fericire si impliniri, sa te bucuri de un bb sanatos si frumos la sfarsitul cela 40 de saptamani!!!!
Mira
8+
minunea mea