Burtici cu flori de liliac de mai - iunie 2010 (9)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ck_29 spune:

mommy_to_be incerc sa fiu cat pot de linistita; chiar ma bucur ca este la locul lui (mercic cristina) , ca acum nu am ce face decat sa astept sa creasca; ma hranesc si ma hidratez bine si cu capul sus inainte. Toate lucrurile la timpul lor.

Va pe toate si uite de la mine ca sunteti alaturi de mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

de obicei primul jet al urinii nu se recolteaza la un sumar corect recoltat..adica , impartiti in 3 , prima parte se arunca, a doua se recolteaza, iar ultima iar se arunca..NU stiu cat de inteleasa m-am facut..

Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 9+

Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema

Mergi la inceput

da, cristina zice foarte corect; eu am zis sa nu intru in toate amanuntele; nu e greu, sunt cateva reguli de respectat; poti sa cauti pe google, ca unele laboratoare au aceste reguli afisate;

pt siguranta etse bine sa se faca si urocultura si sumarul de urina.

inca o data, sanatate pt veronicach

Mergi la inceput

Cristina, sa inteleg ca pofta de mancare zi/noapte o sa ne tina toata sarcina?

Sotul meu zice ca sunt o mica termita

Bine, sa nu exagerez....mananc des, dar putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanarus spune:

rog fetele care stiu/pot sa-mi schimbe DPN care dupa spusele d-rului ar fi 04.06.2009

poze test

"There is nothing called impossible,because impossible itself says I M POSSIBLE"

Mergi la inceput

OANA, ai fost la doctor?

Nu ne impartasesti si noua experienta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Alee, cand ai fost la dr ai si uit inimioara, sau doar ti-a spus dr ca e acolo ?
Probabil ca dupa 7 saptamani o poti si auzi si oricat de emotionata ai fi, se aude asa de tare incat e imposibil sa nu-ti dai seama

Raluca cu Ioanna (5.07.2006) si Georgios (13.03.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns discordia spune:

Eu ieri nu am mancat decat 2 felii de paine prajita si am baut o ceasca cu lapte, iar azi dimineata nu mi-a mai fost rau. Dar acum imi fac griji, de ce nu mai am greturi si parca nici sanii nu mai sunt asa de tari...

Afara este f.f. frig, a tb sa merg in oras sa imi platesc datoriile si mi-a intrat frigul in oase, sper sa nu racesc...

mamica de fetita si 9s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralucaspm

Alee, cand ai fost la dr ai si uit inimioara, sau doar ti-a spus dr ca e acolo ?
Probabil ca dupa 7 saptamani o poti si auzi si oricat de emotionata ai fi, se aude asa de tare incat e imposibil sa nu-ti dai seama

si eu tot la 6 saptamani am facut eco si desi am vazut inimioara batand nu am auzit-o
nu toate ecografele sunt atat de performante....al meu nu a fost
si fetelor va multumesc din suflet pentru sfaturi, o sa repet analiza si de aceasta data o sa respect regulile
pana nu ne lovim de unele probleme le ignoram sau nu stim cum ar putea fi rezolvate(din ignoranta, poate)
inca o data va multumesc, mult

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

nu am auzit-o ca mi-a zis ca nu se aude acum...doar mi-a zis ca ii bate ...el mi-a aratat-o dar eu de emotie nu am vazut-o

Citat:
citat din mesajul lui ralucaspm

asa creste bebicu
5+

Mergi la inceput