Burtici cu flori de liliac de mai - iunie 2010 (9)
Raspunsuri - Pagina 20
ck_29 spune:
mommy_to_be incerc sa fiu cat pot de linistita; chiar ma bucur ca este la locul lui (mercic cristina
) , ca acum nu am ce face decat sa astept sa creasca; ma hranesc si ma hidratez bine si cu capul sus inainte. Toate lucrurile la timpul lor.
Va
pe toate si uite de la mine 

ca sunteti alaturi de mine!
M&M spune:
de obicei primul jet al urinii nu se recolteaza la un sumar corect recoltat..adica , impartiti in 3 , prima parte se arunca, a doua se recolteaza, iar ultima iar se arunca..NU stiu cat de inteleasa m-am facut..![]()
Cristina,mami de
Mihaita (30 iulie 2008) si
9+ 
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema
ck_29 spune:
da, cristina zice foarte corect; eu am zis sa nu intru in toate amanuntele; nu e greu, sunt cateva reguli de respectat; poti sa cauti pe google, ca unele laboratoare au aceste reguli afisate;
pt siguranta etse bine sa se faca si urocultura si sumarul de urina.
inca o data, sanatate pt veronicach

ck_29 spune:
Cristina, sa inteleg ca pofta de mancare zi/noapte o sa ne tina toata sarcina?
Sotul meu zice ca sunt o mica termita ![]()
Bine, sa nu exagerez....mananc des, dar putin
oanarus spune:
rog fetele care stiu/pot sa-mi schimbe DPN care dupa spusele d-rului ar fi 04.06.2009
poze test
"There is nothing called impossible,because impossible itself says I M POSSIBLE"
ralucaspm spune:
Alee, cand ai fost la dr ai si uit inimioara, sau doar ti-a spus dr ca e acolo ?
Probabil ca dupa 7 saptamani o poti si auzi si oricat de emotionata ai fi, se aude asa de tare incat e imposibil sa nu-ti dai seama 
Raluca cu
Ioanna (5.07.2006) si
Georgios (13.03.2008)
discordia spune:
Eu ieri nu am mancat decat 2 felii de paine prajita si am baut o ceasca cu lapte, iar azi dimineata nu mi-a mai fost rau. Dar acum imi fac griji, de ce nu mai am greturi si parca nici sanii nu mai sunt asa de tari...
Afara este f.f. frig, a tb sa merg in oras sa imi platesc datoriile si mi-a intrat frigul in oase, sper sa nu racesc...
mamica de fetita si
9s+
veronicach spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ralucaspm Alee, cand ai fost la dr ai si uit inimioara, sau doar ti-a spus dr ca e acolo ? Probabil ca dupa 7 saptamani o poti si auzi si oricat de emotionata ai fi, se aude asa de tare incat e imposibil sa nu-ti dai seama ![]() Raluca cu Ioanna (5.07.2006) si Georgios (13.03.2008) |
si eu tot la 6 saptamani am facut eco si desi am vazut inimioara batand nu am auzit-o
nu toate ecografele sunt atat de performante....al meu nu a fost
si fetelor va multumesc din suflet pentru sfaturi, o sa repet analiza si de aceasta data o sa respect regulile
pana nu ne lovim de unele probleme le ignoram sau nu stim cum ar putea fi rezolvate(din ignoranta, poate)
inca o data va multumesc, mult
9+
aleesicoo spune:
nu am auzit-o ca mi-a zis ca nu se aude acum...doar mi-a zis ca ii bate ...el mi-a aratat-o dar eu de emotie nu am vazut-o![]()
| Citat: |
| citat din mesajul lui ralucaspm Alee, cand ai fost la dr ai si uit inimioara, sau doar ti-a spus dr ca e acolo ? Probabil ca dupa 7 saptamani o poti si auzi si oricat de emotionata ai fi, se aude asa de tare incat e imposibil sa nu-ti dai seama ![]() Raluca cu Ioanna (5.07.2006) si Georgios (13.03.2008) |
asa creste bebicu
5+