Burtici cu flori de liliac de mai - iunie 2010 (9)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

nu am zis cate si mai cate am zis decat ceea ce mi-a zis dr.
iar la 4d nu stiu la ce te referi sa se vada mai bine
ce mi-a zis el mie, asta v-am zis si eu voua
acum ca a masurat sacul sau ca l-a masurat pe bebe asta nu mai stiu, plus ca insasi medicul mi-a aratat acel punct negru care batea si care era inima....dar eu oricum n-am vazut-oasta e partea a doua...faptul ca tu nu ai vazut decat sacul asa e altceva , nu toate sarciniile sunt la fel, parerea mea
iar intrebarea mea este ce anume nu intelegi?

Citat:
citat din mesajul lui jassy_jassy

Aleenu te mai inteleg deloc.ai zis ca ai fost la eco si ai 5 sapt si tiai vazut bebelusu si cate si mai cate.eu am fost la 5 sapt si am vazut doar sacul gest.poate la 4d sa se vada ceva,dar nici acolo nu cred ca se vede.
in rest va doresc la toate fetele zile si nopti linistite fara ganduri negre

jassy 7+

asa creste bebicu
5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Buna seara fetelor

Bun venit noilor venite. Sarcina usoara, bebe sanatos si la termen doresc tuturor.

eu n-am nimic de raportat, doar ma bag si eu nitel in seama

Fetele care ati fost azi la eco, va asteptam cu vesti bune.

Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 8+

Handmade by Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jassy_jassy spune:

buna fetelor! am venit de la eco.nici nu stiu ce sa fac..sa ma bucur sau sa fiu trista?deocamdata sant tare tare trista.la eco sa vazut bebelusu si lchidul dar nu a detectat bataia inimioarei
mia zis ca sant in 6 sapt si ceva...voi ati patit asa ceva?doct mia zis ca sarcina e micuta,dar ca la eco trecut sa vazut doar sacul si acum e bine ca sa vazut si embrionul si lichidul....
nu stiu ce sa mai cred,voi ce credeti?sa ma duc sa fac un 4D?lam intrebat si pe doct daca sa ma duc si el a zis sa nu ma duc ca o sa fac 4D la sfarsitu luni 3.
of ca tare nelamurita mai sant.
va poopik pe toate
jassy 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

jassy nu fi trista. Priveste partea buna din toata povestea asta si anume ca sarcina este in evolutie. Sarcina e inca destul de mica asa ca ma gandesc ca poate doctorul are o vechitura de ecograf sau poate ca nu a avut suficient rabdare. Eu zic sa te calmezi ca il stresezi si pe bebe si maine sau si mai bine saptamana viitoare sa te duci la alt medic sa faci o ecografie. Si nici nu cred ca e nevoie de 4D (care e scump). O eco normala eu cred ca o sa fie de ajuns. Haide nu mai fi trista, samburelul e bine, la locul lui, creste.

Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 8+

Handmade by Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

neata fetelor
eu sunt extrem de adormita dar cred ca este vina mea...cum am juns la servici mi-am pus o cana de laptic cald si acum...dorm pe mine
jassy si eu cred ca totul va fi bine, multe persoane au auzit activitatea cardiaca abia dupa 7 saptamani
uite aici un articol despre bataile inimii la bb...sper sa te linisteasca http://www.desprecopii.com/info.asp?id=1849
din ce spuneau fetele ecografia 4d adauga timpul...adica ai vedea embrionul in timp real, dar nu iti ofera alt avantaj fata de cea 3d
eu spun sa le relaxezi si sa mai mergi peste o saptamana...va fi totul bine

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanarus spune:

salut burticilor

ce mai faceti?

eu am fost aseara la medic, asa m-am bucurat ca am auzit inimioara puiutului miccare are 6mm.Am venit asa incantata de la medic, insa mi-a dat sa iau utrogestan , dar nu mi-a zis ca ar fi probleme.Mai luati careva ? Eu stiu ca se da pentru evitarea avortului spontan.....sper ca totul va fi bine.

pup burticile si sa aveti o zi frumoasa!

poze test

"There is nothing called impossible,because impossible itself says I M POSSIBLE"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

'Neata burtici fericite!

Eu dorm pe mine... imi pica efectiv ochii in gura si nu stiu cum sa ma revigorez putin. Astept sa termin cafeluta si poate imi revin

Bun venit noilor venite! sarcini usoare si la termen va doresc, ca sa petrecem impreuna 40 de saptamani minunate

Jassi, eu zic sa nu te stresezi prea tare, ca mai mult rau iti faci. Cum zicea si Alina, important e ca sarcina e in evolutie. Si parerea mea e ca nu are sens sa mergi la 4D, ci mai degraba la un alt cabinet pentru un alt consult. Ai incredere ca totul va fi bine

Am dat si eu forward unor carti de pe caprti_pentru_mamici (adresa de mail de care ne zicea cineva, cer scuze, dar nu mai stiu cine) pe mai_iunie_2010. Acolo gasiti si cartea lui Francoise Dolto, "Lorsque L'enfant Parait" (Cand apare un copil) Eu o citesc si v-o recomand cu toata caldura! E de fapt transcrierea unor emisiuni radiofonice din Franta (in romana) in care autoarea, psihanalist, raspunde la intrebarile parintilor care se confrunta cu probleme de comportament mai mici sau mai mari ale copiilor lor. Gasiti o multime de sfaturi despre cum trebuie tratate diferite subiecte in discutiile cu (,) copilul , cum trebuie sa i se vorbeasca acestuia inca de la venirea sa pe lume, pentru a creaste armonios, fara angoase sau traume.

Va pup, burticiute! Sa aveti o zi superba!!!!

Mira 8+

minunea mea

Mergi la inceput

neata si de la mine
brrr tare frig e afara...ce ne facem cu frigul asta care s-a instalat totusi prea devreme
veronicah eu nu inteleg o chestie daca abia pe la 7 sapt se aude inimioara....dr. mie d c mi-a zis ca ii bate inimioara... bine ..el mi-a aratat-o dar eu eram deja chioara de emotii
Mommy si mie imi pica ochii de somn...multumim pt carticica
Oanarus felicitari pt samburel sa creasca mare si voinic/voinica

vero
am citit acum pe siteul pe care l-ai postat ...si am inteles ce si cum e cu inimioara

asa creste bebicu
5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Am fost si eu la eco ieri pentru DT, pliul nucal era bun, 1mm, dar nu mi-a spus sexul…si eu ma dusesem cu sufletul la gura. La Mircea mi-a spus sexul de la 10 s la eco transvaginala. Cred ca depinde si de expertiza medicului. Din pacate doctorita la care mergeam la prima sarcina nu mai lucreaza la Medicover si merg si eu la cine apuc.

Ioana 5255 felicitari pentru baietei, sad ea Dumnezeu sa nu se schimbe carucioarele pana la sfarsit
discordia nasol cu rezultatul la coagularea sangelui.sper sa fii ok cu tratament cum a fost si mommy_to_be
mommy_to_benasoala faza cu cerutul de bani de catre asistente. Nu toate sunt la fel. Din pacate e si genul asta de comportament.
turturica din pacate nu am nici o bunica. Sunt tare curioasa si eu cum ma descurc. Prima luna o sa-si ia sotul concediul. Apoi ma descurc. Ce fel de cresa e asta de merge doar 3 zile...? Eu l-am dus pe MIrcea o zi la cresa. A plans si nu m-a lasat inima, stiind ca stau acasa, ca timpul cu el va fi limitat la aparitia lui bb2. L-am retras. Acum, cu DUmnezeu inainte, ce sa facem.
Alessico poate ai noroc si nu are bb colici. Dar de dormit oricum nu prea se doarme. Sau in fine, exista cazuri, mai rare de bb care doarme noaptea de mic. Mircea a dormit noaptea abia dup ace l-am intarcat, la un an si o luna . Dar crede-ma, o sa gasesti toata energia necesara! Cand auzi ca plange bb ca un resort sari din pat!
Ruxi sanatate multa! Mai bine te infofolesti decat sa duci raceala pe picioare doar cu paracetamol!
Cordelia eei, nu te stresa! DT e un test cu risc, nu are prea mare certitudine. Am o prietena careia i-au spus clar, bb are SD, nu se vede piramida nazala, vai vai, a stat stresata toata sarcina a facut si amnio si fetitza e absolut ok. Asa ca evita sa te stresezi aiurea!
ck29 eeeei, pai la 50 de kg iti permiti sa fii mancacioasa Eu dupa starea de greata si gust metallic, am trecut doar la starea de gust metallic. Si mananc non stop…oooof Bine ca pana acum nu am pus pe mine, am 57 kg, dar sper sa nu raman asa mancacioasa!
tutulina bine ai venit! Sper sa fiti ok, tu si bb, s anu faci eforturi sis a ajungeti sanatosi la termen!
jassy Doamne ajuta sa fie bine! Daca medicul a constatat o evolutie d ela ultima eco, sper sa fie ok. In 2 sapt poate o sa poata vedea si inimioara!
oanarus bine ai venit. SArcina usoara si fara probleme! Nu cred ca e o problema ca ti-a dat utrogstan, poate pentru siguranta
O zi buna si fara multe greturi la toate mamicile!!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 12 +

Mergi la inceput

NEATA REALLAURA
multumesc mult de tot de sfaturi
incerc sa le aflu din timp

asa creste bebicu
5+

Mergi la inceput