Burtici cu flori de liliac de mai - iunie 2010 (9)
Raspunsuri - Pagina 17
Ioana5255 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui turturica Ziua buna si de la noi. sabina, cu ce te ocupi de zici ca sinteti aglomerati de paste, 1 mai? Foarte bine ca ai atitea ajutoare, cu 3 copii clar n-ai cum sa te descurci singura. Alexandra stie de gemeni? discordia, nasol ca cei de la serviciu nu sint intelegatori cu sarcina si problemele aferente. Aveti mult de lucru, putin personal sau care-i explicatia? Nu poti sa incerci sa lucrezi de acasa? Oricum, ai grija de tine, protejeaza-te, bebe e cel mai important acuma. cristina, tie cind ti-au aparut greturile? Ca parca te tin de o gramada de vreme, nu? anamariam79, e posibil sa se vada la 12 saptamini sexul, insa se poate la fel de bine sa nu se vada, depinde de cit de performant e ecograful, de cit de experimentat e medicul si de cum sta bebele, daca te trateaza cu fundul nu stii ce ascunde mira, imi place atitudinea ta relaxata, e foarte bine ca privesti totul cu optimism, se rezolva toate. Relativ la colici, Mara n-a avut cine stie ce, a mai plins ea serile dar destul de rar. In schimb era rea de foame si urla rau de tot cind nu scoteam obiectu’ suficient de repede la inaintare. Ca sa nu mai zic ca tzocaia la sin cite o ora de intrasem la idei ca n-am suficient lapte, asta evident si la „sugestia” mamei care venise sa ma ajute. De unde sa stiu ca de fapt copilul avea nevoie de apropierea mea si de-aia vroia sa stea asa mult la sin? In plus citeam toate cartile alea care te sfatuiau sa nu lasi copilul mai mult de 10 minute la un sin, 10 minute la alt sin, bla, bla, bla. Macar a doua oara o sa stiu mai bine si las copilul sa ma ghideze, nu cartile. vivela, nasol cu colicii aia vreme de 9 luni, de data asta trebe sa-ti iei pirleala si sa ai un copil necolicos si dormicios ck, de ce nu incerci sa-ti faci analizele de singe acuma si sa lasi ecograful pe mai incolo? Chiar n-are rost sa dai banii pe ecograf la virsta asa mica. Imi inchipui ca esti nerabdatoare, dar tot n-o sa vezi mare lucru. Eu ma duc la ecograf de-abia vineri, cind o sa am 7 saptamini si 2 zile, mai devreme n-avea rost. Mami de Mara (19.08.2008) si 7+ |
avem o mica agentie de turism in special pe destinatia BUlgaria. Atunci de Paste si 1 Mai navalesc toti gramada. E cea mai stresanta perioada de peste an. Mai am totusi un noroc, ca rezervarile se fac online si multi turisti platesc prin banca. Daca ar mai veni aici direct de pe strada sigur m-as impusca.
Da, Alexandra stie de gemeni. Spune latoata lumea ca mami are pe Nikolai si pe Cristian. Chiar si azi am sunat la clinica ptr o programare si zicea mami spune ca ai pe Nikolai si Cristian. E tare haioasa.
Sabina 12+ viitoare mamica de gemeni identici si mamica Alexandrei
http://www.dropshots.com/sabana#albums/poze%20noi%20
jassy_jassy spune:
Buna ziua la toate burticile mai vechi si mai noi.La raport si eu
,nu stiu ce se intampla singurul lucru pe care il simt si eu in sarcina sant sanii grei si durerosi.dar de 2 zile s-a mai diminuat durerea si parca s-au inmuiat un pic.astazi ma duc la eco nr2.sant f nerabdatoare si o sa am ce astepta pt ca aici e fara programari,primul sosit primul servit.doar ziua e programata.sa vedem ce imi zice,poate ca-mi da analize de facut ca pana acum nu mi-a dat nimic.
Aleenu te mai inteleg deloc.ai zis ca ai fost la eco si ai 5 sapt si tiai vazut bebelusu si cate si mai cate.eu am fost la 5 sapt si am vazut doar sacul gest.poate la 4d sa se vada ceva,dar nici acolo nu cred ca se vede.
in rest va doresc la toate fetele zile si nopti linistite fara ganduri negre![]()
jassy 7+
anamariam79 spune:
| citat din mesajul lui ck_29 Vad ca tu ai 9 sapt...cum esti? te chinuie greturile? |
Neh, eu is din alea fara simptome. Mi-a fost rau 3 zile cand am trecut de la 8 la 9 sap. (s-a combinat si cu putina febra, greatza mai rau si voma), dar cam atat. De la 6 la 8 sapt. putina greata si salivam mai mult, si atat. Doar sanii care dor si-s umflati.
Ana
9+bebica mea mica si scumpica

ticker

anamariam79 spune:
| citat din mesajul lui turturica anamariam79, e posibil sa se vada la 12 saptamini sexul, insa se poate la fel de bine sa nu se vada, depinde de cit de performant e ecograful, de cit de experimentat e medicul si de cum sta bebele, daca te trateaza cu fundul nu stii ce ascunde |
Cum Mara sa ma trateze cu fundu'? Ce? Nu-s mamica lui? Poate n-o fi asa nesimit de mic. O sa-l invat eu o doza mica mica de nesimtire, dar mai incolo, cand o sa creasca. Poate o fi bine crescut.
Ana
9+bebica mea mica si scumpica

ticker

ck_29 spune:
Ferice de tine si tine-o tot asa! ![]()
Ma regasesc si eu in ce spui tu: salivat excesiv, sani sensibili, apoi urinat deeeessss ziua si de 2 ori pe noapte si ceva insomni; de vreo 2 ori am simtit ca ametesc...dar nu rau.... si doamne dereste sa o tina tot asa; nu am avut pana acum nici macar o stare de rau dar nici nu vreau sa cobesc![]()
Colega mea insarcinata in 4 luni, zice ca au apucat-o greturile in sapt 5 si au tinut-o pana la vreo 10....
flory_blanca spune:
salutare fetele.
eu acum am ajuns de la lucru si suny asa de molesita cu frigul asta de nu am chef de nimic.
eu nu am nici un simptom in afara de sani si urinat frecvent desi mi-as dori sa am oricat ar suna de ciudat. am citit un articol ca rata celor care pierd sarcina e mai scazut la cele cu simptome severe de sarcina asa ca daca asta ar fi un semn bun as prefera greturile. bine nu stiu cat de concludent e studiul ca stiu destule persoane cu bb sanatosi care nu au avut nici un simptom si e ok din prima.
ok sper ca nu am speriat pe nimeni ca nu asta era intentia si oricum daca as crede tot ce e pe net as innebuni. in ultimul timp am citit mai multe articole din SUA si mi se par mult mai ok, mult mai realiste.
5+
tutulyna spune:
buna gravidutelor. ma pot alatura si eu?
sunt foarte stresata cu aceasta sarcina ca am un istoric foarte neplacut*extrauterina si 2 avorturi spontane. acum am 7sapt 2zile.am fost saptamana trecuta la eco am avut o scurgere maronie...mi-a zis ca pe langa sac se vad niste firicele de sange si ca nu e ceva foarte grav.mi-a recomandat repaos total. s-a vazut inimioara cum bate nu mai stiu cat a zis doctorul,cred ca 132 de batai..ca am uitat pe loc de emotii.acum iau tratament duphaston, utrogestan,nospa,acid folic si elevit.vineri am programare,sper sa fie bine.
flory_blanca spune:
tutulyna din cate stiu eu daca exista activitate cardiaca scad sansele de avort spontan. nu-iti pierde incerederea ca va fi bine. important este sa stai relaxata sa fi linistita si sa iti gasesti activitati care sa iti faca placere sa iti mai iei gandul de la sarcina si probleme.
5+