Burtici cu flori de liliac de mai - iunie 2010 (9)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabriella_t spune:

Eu cand am ramas insarcinata anul trecut inainte sa raman am visat un test de sarcina pozitiv si o fetita frumoasa foc...si apoi surpriza....2 linute dar din pacate nu a fost sa fie si la 9 sapt s-a naruit visul nostru .De data asta tot inainte sa fac testul am visat un baietel cret(sincer nu ar avea cui sa semene cret...nici macar cu vecinul) asa ca cine stie poate o fi baietel.Pe internet toate testele arata ca e fata...la chestiile babesti ca e baiat...ce sa mai crezi.Asa ca nu imi ramane decat sa astept si sa ma rog sa fie inainte de toate sanatos-oasa si totul va fi bine.
pui mic 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ck_29 spune:

Fetelor, eu diseara la 6 am programare la gineco; este prima vizita si sunt foarte entuziasmata....si abia astept!

Probabil o sa imi dea analizele de facut, posibil si o ecografie, desi la 5 sapt cat banuiesc eu ca am, nu o sa fie mare lucru de vazut.

Medicul de familie mi-a zis alaltaieri ca o sa am pb cu gasirea unui laborator unde sa pot face gratuit analizele....cica nu au fonduri?

Voi cum ati procedat?
Le-ati platit pe toate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariam79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ck_29

Fetelor, eu diseara la 6 am programare la gineco; este prima vizita si sunt foarte entuziasmata....si abia astept!

Probabil o sa imi dea analizele de facut, posibil si o ecografie, desi la 5 sapt cat banuiesc eu ca am, nu o sa fie mare lucru de vazut.

Medicul de familie mi-a zis alaltaieri ca o sa am pb cu gasirea unui laborator unde sa pot face gratuit analizele....cica nu au fonduri?

Voi cum ati procedat?
Le-ati platit pe toate?

Camelia, eu zic ca poti sa astepti inceputul lunii urmatoare, ca nu dau turcii, si la inceput de luna vor avea fonduri, dar probabil si cozi. Nu stiu cu secretiile cum e, s-ar putea sa-ti recolteze azi, sau sa te cheme in alta zi. Mie mi-a recoltat atunci, la prima vizita, tot vreo 5 sapt. aveam. Dar analizele a zis cat de repede pot.

Ana 9+
bebica mea mica si scumpica

ticker

Mergi la inceput

Ana, asa ziceam si eu....sa astept luna viitoare....dar si med de fam a zis la fel....ca alea de sange trebuie facute repejor....

Acu, sa vedem ce zice si med. gineco....ca el e sefu!!

Nici cu ecografia nu m-as grabi sa fac...doar daca vrea doctoresa....am auzit pe la alte fete pe aici, ca la varsta mica a sarcini se vede doar sacul gestational; eu sunt asa linistita de cand am vazut 2 liniute.....si parca nu vreau motiv de ingrijorare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariam79 spune:

Eco poti sa faci acum sau sa mai astepti 2 sapt., Camelia. Daca faci acum, e posibil sa vada doar sacul, si oricum te mai duci in 2 sapt. sa vezi activitatea cardiaca. Daca faci acum eco, stii doar ca e bine in uter si nu pe langa, atat, dar pana la ritm cardiac stai tot cu stres.

Ana 9+
bebica mea mica si scumpica

ticker

Mergi la inceput

Da, o sa vedem ce ne zice doctora!

Tocmai m-a sunat sotul si mi-a zis ca merge si el cu mine diseara...si m-a fericit putin

Abia astept sa imi pun si eu ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cordelia spune:

discordia, eu sunt la dr Oprescu Dana de la Polizu.
pana acum e ok sa vedem mai incolo

pup

Cordelia 11+

Mergi la inceput

Vad ca tu ai 9 sapt...cum esti? te chinuie greturile?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

Ziua buna si de la noi.
sabina, cu ce te ocupi de zici ca sinteti aglomerati de paste, 1 mai? Foarte bine ca ai atitea ajutoare, cu 3 copii clar n-ai cum sa te descurci singura. Alexandra stie de gemeni?
discordia, nasol ca cei de la serviciu nu sint intelegatori cu sarcina si problemele aferente. Aveti mult de lucru, putin personal sau care-i explicatia? Nu poti sa incerci sa lucrezi de acasa? Oricum, ai grija de tine, protejeaza-te, bebe e cel mai important acuma.
cristina, tie cind ti-au aparut greturile? Ca parca te tin de o gramada de vreme, nu?
anamariam79, e posibil sa se vada la 12 saptamini sexul, insa se poate la fel de bine sa nu se vada, depinde de cit de performant e ecograful, de cit de experimentat e medicul si de cum sta bebele, daca te trateaza cu fundul nu stii ce ascunde
mira, imi place atitudinea ta relaxata, e foarte bine ca privesti totul cu optimism, se rezolva toate.
Relativ la colici, Mara n-a avut cine stie ce, a mai plins ea serile dar destul de rar. In schimb era rea de foame si urla rau de tot cind nu scoteam obiectu’ suficient de repede la inaintare. Ca sa nu mai zic ca tzocaia la sin cite o ora de intrasem la idei ca n-am suficient lapte, asta evident si la „sugestia” mamei care venise sa ma ajute. De unde sa stiu ca de fapt copilul avea nevoie de apropierea mea si de-aia vroia sa stea asa mult la sin? In plus citeam toate cartile alea care te sfatuiau sa nu lasi copilul mai mult de 10 minute la un sin, 10 minute la alt sin, bla, bla, bla. Macar a doua oara o sa stiu mai bine si las copilul sa ma ghideze, nu cartile.
vivela, nasol cu colicii aia vreme de 9 luni, de data asta trebe sa-ti iei pirleala si sa ai un copil necolicos si dormicios Oricum, nici Mara n-a dormit noaptea intreaga pina la 11 luni, asa ca ma obisnuisem cu trezitul, eram ca un robot. Dar si dupa ce nu s-a mai trezit noaptea sa pape am pierdut laptele.
ck, de ce nu incerci sa-ti faci analizele de singe acuma si sa lasi ecograful pe mai incolo? Chiar n-are rost sa dai banii pe ecograf la virsta asa mica. Imi inchipui ca esti nerabdatoare, dar tot n-o sa vezi mare lucru. Eu ma duc la ecograf de-abia vineri, cind o sa am 7 saptamini si 2 zile, mai devreme n-avea rost.

Mami de Mara (19.08.2008) si 7+

Mergi la inceput

turturica...sa sti ca eu chiar nu sunt nerabdatoare! sunt destul de linistita de cand am vazut dublu cum ii ziceam anei, o sa vad diseara ce zice gineco....din cate am citit eu, coroborat cu varsta sarcinii calculata de mine, e prea mica sa se vada ceva...si decat sa vad sac gest care sa para gol si sa imi dea motiv de ingrijorare....chiar nu are rost...

Dar, dna doctoresa o sa imi zica ce e de facut.

Va tin la curent

Mergi la inceput