Burtici cu flori de liliac de mai - iunie 2010 (9)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

Mira dar eu nu am zis ca nu ma voi descurca, am cerut doar niste sfaturi pt cand va venii momentul....sa stiu si eu un pic din fiecare, oricum nu ma gandesc numai la noptile pierdute...ma gandesc si la rasetele lui si ganguritul cu care m-a va topii de bucurie... dar le punem pe cele rele inainte ca sa scapam de ele
sunt sigura ca asa cum s-au descurcat alte fete ma voi descurca si eu desigur

asa creste bebicu
5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Citat:
citat din mesajul lui aleesicoo

fetelor stiu ca e mult prea devreme sa intreb chestia asta dar toata lumea m-a speriat de crizele bebilor de colici care tin vreo 4 luni de zile si care te scot din minti....nopti pierdute urlete plansete si multe altele... exista medicamente care se pot da dinainte ca bebeii sa faca colici sau macar sa previna?
de asta imi este foarteeeeeeeee frica.... ca dupa nastere va sta mama mea cu mine vreo 2 3 sapt, apoi ea merge la munca... si raman eu singurica cu copchilul

asa creste bebicu
5+

Ale, depinde de copil...pe Mihaita l-au chinuit doar o luna, luna a 3-a, cand avea crize de plans, 2 ore pe zi, mereu la aceeasi ora 9 de la 5 la 7 seara )...

Si eu sunt rea de somn, ama vut noroc ca Mihaita de la 2 luni juma a dormit toata noaptea. Nici inainte nu se trezea decat sa pape; nu stiu ce e aia noapte pierduta si nici nu vreau sa aflu...Sper ca bb 2 sa fie la fel de cuminte . Ce vise am!!!...

Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 9+

Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

eu cand ma gandesc la bebel ma gandesc si la o groaza de oameni care o sa se invarta in jurul meu si eu nu o sa am chef de ei
pana si pe sotul meu l-as trimite(in inchipuire) la parinti decat sa se planga ca nu poate dormi
ma simt plina de forta si bucurie cand mma gandesc la viitor

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Veronicah, pe tati nu il trimiti la parinti, ci il rogi sa te ajute ...

Roxi, insanatosire grabnica...

Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 9+

Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cordelia spune:

Buna ziua burtici!

Uite ca sosit frigul peste noi si asta mi-a adus aminte de vacanta de iarna si de sarbatori! Si numai la asta ma gandesc de dimineata

Noi vineri suntem programati la medic la Dry Test...am citit eu pe net despre el, am aflat ce este..cu toate astea am emotii si mi-e tare teama de rezultat; apropos de asta, am inteles ca se recolteaza sange dar stie cineva in cat timp primesti rezultatul? Ca banuiesc ca nu este pe loc.
Testul il voi face la spital la Polizu, unde este medicul meu care ne supervizeaza sarcina. Oricum abia astept sa vad si o eco, sa vedem cum arata bb si daca s-a dezvoltata normal si daca totul este in regula.

Inutil sa va spun ca sunt kkt toata pe mine de frica sa nu aud..."hm, cam mica, nu prea s-a dezvoltat!" sau "Hm, nu-mi place ce aud..!" etc etc...

si ma tem ca nici nu am nici un simptom de sarcina, parca nici sanii nu ma mai dor asa...Jessus, o iau razna!

Toate bune fetelor,

Cordelia 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella_t spune:

Cordelia stai linistita va fi bine...bebe a crescut ca doar ce are a face in burtica decat sa creasca...nu iti mai ace atatea ganduri negre k ai fac rau lu bebe.
Abia astept si eu 12 sapt sa fac eco sa vad ce zice dr....tare as vrea o fetita...sper sa se vada atunci.
Esti o norocoasa o sa iti tii bb in brate cu 4 sapt mai devreme decat mine...eu abia vineri fac 8 sapt.Dar e deajuns sa ne bucuram pt voi toate care o sa nasteti mai devreme...noi o sa ne asteptam cumintele randul.Bafta pe vineri...iti tin pumnii.
pui mic 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cordelia spune:

gabriella_t, multumesc de incurajari!

si eu sper sa fie bine si nu mai am rabdare sa vad si sexul bbelului, dar pana la 13 saptamani asa, mai este putin:). Si eu tot fetita mi-as dori, insa acum si daca e baietel tot fericita as fi, numai sanatos sa fie ca ma descurc eu cu el apoi:)

si mie mi se pare acum mare sarcina cand ma mai uit la fete si vad semnaturi de 4-5 saptamani:) mi se pare ca woow, noi avem 11!! dar nu este delco mult, abia suntem in 3 luni, este o mica mogaldeata si nici nu vreau sa ma gandesc cat mai avem pana la 30 -40 saptamani...cale luuunga, rabdare sa avem!

Cordelia 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns discordia spune:

Cordelia, tu la ce medic esti la Polizu? Eu tot acolo merg, la dr.Tataru.
Eu am visat intr-o noapte ca am nascut o fetita si semana foarte bine cu surioara ei. Si pe Claudia am visat-o exact asa cum este, dar dupa ce am aflat ca este fetita. Acum oare visul meu se va adeveri? Voi avea tot o fetita?
Simptomele le am la fel ca la sarcvina trecuta, ma simt la fel de rau, toata lumea imi spune ca voi face tot fata. Dar cf programelor de pe net voi avea baiat.

mamica de fetita si 8s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ck_29 spune:

Alesicoo, eu sunt la polul opus tie!!! As devora tot ce prind!! SI mancarea are un gust asa de bbbuuuunnnn....teribil de bun!!!

Eu inca nu am spus nimanui de sarcina....dar e posibil sa ma dau singura de gol...ca mananc in continuu!! si din 2 in 2 ore!!!...azi de exemplu...numa cand ma gandeam la masa de pranz, salivam!!!

sa mai zic ca am 50 kg, si nu am fost niciodata o mancacioasa....

Citat:
citat din mesajul lui aleesicoo

fetelor eu nu prea am pofta de mancare....nici greata nu am ...nu stiu ce naiba se intampla....ma asteptam ca acum cu graviditatea mea sa incep sa devorez tot

anamariam si eu cand vb despre tot la masculin ma refer....si pun accentul pe BAIAT

asa creste bebicu
5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

softurela, ai pe prima pagina un link catre valorile normale ale beta HCG-ului pe saptamani. eu m-am uitat pt tine si e ok.

eu stiam ca afli sexul copilului la 12-13 saptamani numai daca ecograful e super-performant si doctorul are "ochi" buni sa vada... si eu sunt foarte curioasa ce sex o sa aiba bebe2, desi nu-s decat 2 posibilitati si oricare din ele ma incanta.

aleeeee, te gandesti deja la colici... ori esti masochista, ori te plicitisesti rau. savureaza momentul, ca daca o sa ai parte de unul ca al meu (care a batut recordurile si a reusit sa aiba colici pana la vreo 9 luni ), atunci o sa plangi dupa perioada asta. iar de trezit noaptea, pana acum rar de tot s-a intamplat sa pot sa dorm si eu o noapte continuu. nu sta treaz, doar ca ma cheama la el sa ma ia de gat si sa doarma cu mine ca cu ursuletul de plus. iar eu ma execut, ca n-am incotro.

_

Mami de pui nazdravan (2/9/07) + 5+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput