Burtici cu flori de liliac de mai - iunie 2010 (9)
Raspunsuri - Pagina 12
discordia spune:
A, legat de ovulatie, eu cred ca depinde si de cum se dezvolta bbul in burta. DE ex, la eco de 6 s si 2 zile, medicul mi-a spus ca am 5 sapt si 5 zile, iar o sapt mai tarziu aveam 7 sapt si 2zile, iar eco mi-a aratat la fel. Probabil ca au la fel ca si copii perioade cand cresc mai mult si perioade cand stagneaza. La prima sarcina, am avut vreo 4 DPN in functie de cum se dezolta copilul.
mamica de fetita si
8s+
discordia spune:
Sa va mai intreb ceva: am citit in revista superbebe ca potrivit legii unice a salarizarii, concediul pt cresterea copilului nu va mai constitui vechime in munca. Stie cineva mai multe?
mamica de fetita si
8s+
veronicach spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui discordia Sa va mai intreb ceva: am citit in revista superbebe ca potrivit legii unice a salarizarii, concediul pt cresterea copilului nu va mai constitui vechime in munca. Stie cineva mai multe? mamica de fetita si 8s+ |
pai la tv au spus ca a fost o eroare, o greseala si s-a corectat
acum un jurist stie mai bine decat mine
9+
aleesicoo spune:
neata cristina,
nu am uitat iubita...mi-a intrat bine in capusor ca la 12 sapt...dar ma mai amagesc si eu ca poate poate aflu mai devreme

asa creste bebicu
5+

Ioana5255 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui veronicach
pai la tv au spus ca a fost o eroare, o greseala si s-a corectat acum un jurist stie mai bine decat mine 9+am citit si eu asta. se pare ca asa e. chiar aici undeva pe DC era postat. mie mi se pare o aberatie. |
Sabina 12+ viitoare mamica de gemeni identici si mamica Alexandrei
http://www.dropshots.com/sabana#albums/poze%20noi%20
Ioana5255 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristina_26 Neata!! AM vrut ieri sa fac modificari in listuta, dar nu am avut timp din cauza de pici super jucaus!!.. ![]() Sabina, felicitari!!! ![]() DE ce sa nu fie sigur ca sunt baietei?? Eu stiu ca la eco de 12 sapt se poate vedea foarte bine ..Ale, si eu si alte cateva fete ti-au zis ca se poate etermina sexul bebeului la 12 sapt Se pare ca ai uitat...Anutza, bafta multa azi la dr! ![]() Oana, bine ai venit! Sarcina usoara si la termen si un bebe sanatos! ![]() Anamaria, si eu m-am simtit ceva mai bine ultimele 2 zile, dar azi parca am luat-o de la cap cu greturile Am vazut ca avem DPN la diferenta de o zi.Gabriela(t), felicitari pentru bebe de 12 mm!! ![]() Ioana, chiar ma gandeam ca nu ai mai scris! Ma bucur sa aud ca sunteti bine ...Legat de alaptat, la mine a fost destul de chinuitor...Mihaita era mic, nu avea putere sa suga, asa ca trebuia sa scot cu pompa ca sa poata sa pape..L-am alaptat exclusiv doar o luna, apoi am inceput sa pierd laptele. Pana la 6 luni a fost alimentat mixt, apoi am trecut pe formula. ![]() Veronicah, ..cate nu face o mamica pentru ca totul sa fie bine cu bebe??!!!Legat de eco, cu cat se face la o varsta mai mica a sarcinii cu atat sansele ca varsta bebeului sa fie exact cu cea de la eco sunt mai mari, apoi sansele incep sa scada si pot aparea erori in interpretarea varstei de gestatie. Daca bebe e mai mic la eco in primele sapt, inseamna ca ovulatia a avut loc mai tarziu si, desi eco da un alt DPN practic DPN-ul de care se tine cont este cel legat de ultima menstrutie. Sper ca am fost coerenta, nu de alta , dar trage Mihaita de mine ... va las..o zi buna.. Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 9+ ![]() Bazar pentru Bogdan Bazar pentru Sebi Bazar pentru Mihaita Bazar pentru Ema |
Cristina pai nu s-a vazut bine 100%. Poate diseara la eco smechera aflu mai multe. Dar si eu cred ca sunt baietei. O sa fiu de 2 ori soacra mare si o data soacra mica

M&M spune:
INR masoara viteza de coagulare a sangelui..valori mari arata arata ca exista probleme de coagulare, respectiv sangele coaguleaza ceva mai greu..
timp Quick marit indica tot o problema de coagulare ..
Discordia, poate iei vreun medicament care are efecte anticoagulante..
CIC, stiu ca se considera vechime in cartea de munca..Chiar acu 2 sapt parca a fost la tv o emisiune despre acest subiect..
Ale, ![]()
Ioana, bafta multa la eco diseara !!
Cristina,mami de
Mihaita (30 iulie 2008) si
9+ 
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema
aleesicoo spune:
Ioana scoatem prafuitele pt o mica galerie sa mearga diseara bine la eco

asa creste bebicu
5+

Ioana5255 spune:
Fetelor multumesc de galerie. Deja ma emotionez. Pls nu va suparati, dar pe mine ma cheama Sabina, stiu ca nickul va induce in eroare. 
Si pe mine ma mai chinuie greturile ocazional ce e drept, le-am gasit si un remediu, de fapt am observat, ca imi trec dupa ce imi iau pastila de magne B6. Nu stiu care sa fie legatura.
mommy_to_be spune:
'Neata, burtici fericite!!!
Ce mai faceti voi azi? A venit frigul peste tot in tara, am vazut. V-ati impbracat bine?![]()
Ioana, ziceai ca o sa prinzi perioada stresanta din preajma sarbatorilor de Paste. Dece nu-ti iei prenatal ca sa scapi? Sau e vorba de o afacere de familie? Eu in martie am zburat in concediu, sa-mi iau timp pentru mine si bb, sa ma relaxez, sa-i citesc povesti and so on![]()
T-Ioana ce-a patit voinicutul tau? Ca ma sperii!
veronicach sper sa nu racesti, ca nu de asta ai nevoie acum. Si eu urasc cautarea de locatii necunoscute pe vreme usa si rece... Asa ca te inteleg perfect!!!Eu urasc frigul in general daca asa ca daca as putea, m-as muta la tropice cu siguranta.
Discordia,treaba cu (,) concediul de maternitate am citit-o si eu si m-am cam dezumflat. Sper ca fetele sa aiba dreptate si sa se fi revenit asupra acelei legi stupide... Na sol cu greturile de 4 dimineata... sper sa nu te mai chinuie mult....
Cristina, imi pare tare rau ca ti-au revenit greturile... sa dea DD sa nu te mai chinuie nici pe tine foarte mult.
Aseara mi-am scos si eu rezultatele la analize. Au iesit foarte bine in general... valori echilibrate. probleme au fost la hematologie, unde trei valori care am inteles ca se leaga au iesit 2 dintre ele putin mai scazute decat normal, iar ce-a de-a treia putin mai ridicata (acum, fara buletinul de analize in fata nu va pot spune exact ce). Insa nu sunt niste diferente alarmante fata de limite. Din cate m-am doc pe net val respective ar putea indica anemie, insa la fierul mi-a iesit perfect!!!
Astept weekend-ul.. din ce in ce mai mult in fiecare saptamana...
Pup
toate burticutele fericite!
Mira
8+
minunea mea

Am vazut ca avem DPN la diferenta de o zi.