Burtici cu flori de liliac de mai - iunie 2010 (9)
Raspunsuri - Pagina 10
aleesicoo spune:
deja am ochii in lacrimi Ioana
stiu ca, cu cat il alaptezi mai mult cu atat va fi mai sanatos si isi ia anticorpi, asa mi au zis si mie alte mamici
asa creste bebicu
5+

Alinutzaa spune:
Buna seara frumoaselor
Cata

La multi ani! Sa fii sanatoasa, norocoasa si iubita si sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos! 
Bun venit noilor mamici si felicitari celor care si-au vazut sambureii la eco.
Eu am avut vreo cateva zile incarcate - o nunta, weekend, greata greata greata. Ieri mai mult am zacut toata ziua ca daca ma ridicam la verticala eram in pericol sa ma duc sa
. Azi a fost ceva mai bine asa ca am reusit sa fac si eu nitel curat si sa fac ceva de mancare. Acum pe seara iar m-au luat niste greuturi usurele, sper sa ma lase repede.
Legat de alaptat eu sper din tot sufletul ca de data asta sa reusesc sa alaptez ca la Tudor nu am reusit. Desi in spital aveam lapte de imi curgea efectiv pana pe papuci (eu stateam cu prosopul la sani, nu cu tampoane ca nu faceau fata) am pierdut laptele repejor. Copilul meu e crescut cu lapte praf, pana la 3 luni alimentatie mixta, dupa care doar lapte praf. Multumesc lui Dumnezeu ca a crescut frumos si mai ales sanatos, dar poate de data asta reusesc mai mult de atat.
Si da, este un sentiment deosebit si unic. Uffff, cand ma gandesc ca o sa tin din nou in brate o gagalice mica (,) care miroase a lapte. 

Gata, ma duc sa calc rufe 
Alina, mamica mandra a piciului Tudor si
8+
Handmade by Alina
flory_blanca spune:
Cata la multi ani!
Ale felicitari pt samburel. cred ca esti tare fericita.
si eu merg la baie foarte des deci nu cred ca este o regula. depinde cum reationeaza organismul. eu am o colega au incercat-o toate simptomele si inca rau de tot inca de la 4 sapt.
5+
flory_blanca spune:
tot voriam sa va intreb e normal daca la frig doare burta? sau nu are legatura. azi cum s-a racit brusc m-au luat niste dureri de burta cand ieseam la frig. sper ca nu e grav. secretia macar e ok. asa ca ma gandesc ca nu trebuie sa ma ingrijorez. pana vineri la echo stau un pic stresata.
5+
aleesicoo spune:
da flory sunt ff fericita si multumesc pt urarile de bine
abia ast urmatoarea eco
asa creste bebicu
5+

aleesicoo spune:
stii de ce te-am intrebat ca am vazut ca ai tot 5sapt![]()
si eu am dpn pe 07.06.2010 exact cand fac un an de la cununia civila
asa creste bebicu
5+

aleesicoo spune:
sa dea dzeu sa fie cu noroc la toate fetele![]()
acum sa vedem ce vrea bebe.....cand o vrea el sa vina
asa creste bebicu
5+

ti s-au potrivit bine datele.