LMA Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (341)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Emma, mie mi-a spus pediatrul Anei ca Prevenarul e de fapt mai vechiul Pneumo_23, insa cu formula usor imbunatatita. Studiaza bine problema inainte sa-l intepi!

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui adimercedes
P.S. Yaia, nu am apucat sa intru pe mail sa vad pozele Delfinasului si a celorlalti colegi de scutece, dar sper sa apuc azi si apoi vb ;)

Lasa, dom'le, pozele! Du copilu' acasa! (Eu abia asteptam sa plec acasa din spital, a fost prima data in spital pentru mine dupa ce am fost nascuta, evident, si am urat fiecare moment dupa prima zi petrecuta acolo.)

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Rita, fantastica veste! Tin pumnii stransi sa ajungeti cu bine la termen (mai e asa putin!), iar bb sa fie sanatos tun, frumos si norocos!

betty, mi se face pielea de gaina de emotie cand ma gandesc ca doar in 2 saptamani s-a programat marea intalnire! Chiar ca e cazul sa stai cuminte, mai ales ca bb pare hotarat sa faca ce vrea el! Bafta la gasirea unui ajutor si sanatate lui Mario!

adi, Degetica n-a avut chiar ceea ce se cheama o petrecere, insa am avut grija sa fie marcat evenimentul. A fost si ea incantata de jucarii, mai ales de bucataria la care ne tot face "cafia" si "fiptua".
Reintoarcere palcuta acasa si adaptare usoara in noua formula!

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Yaia, tare greu asa cu raul asta. Cate saptamani ai acum? Sa vad cam cat o mai tii asa, ca parca ar fi cazul sa iti mai treaca. Oricum arati minunat, am vazut pozele.

Bernix, taclale matinale nu mai bagam si noi?

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeka spune:

Pup fetele!

Suntem bine dupa un episod de traheobronsita care s-a lasat cu injectii.Si-a luat sotul concediu 2 sapt si a stat cu ea ca sa se refaca complet.
Acum e bine luni am luat-o de coada la cresa.bineinteles fara nicio tragedie de parca nici nu lipsise atata.

Ieri am completat un chestionar la cresa vizavi de cat de multumita sunt si am sfarsit prin a semna anonima caci am vb si cu directoarea si i-am spus si in fata ce nemultumiri am.
Ideea e ca vad ca incep sa miste ceva,au pus afis cu activitatile din aceasta saptamana si au in plan si altele.
sa vedem!!!

Nu stiu daca vin la petrecere dar sper ca nu v-ati supara daca as aparea pe acolo.Inca nu stiu sigur.

Pup burticile,copilasii si mamicile!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aniast72
La capitolul pampers stam f prost...Vladi incepuse sa faca zilnic kk de dimineata, de la 8 luni, la olita, pana a inceput sa mearga. Dupa aceea a avut o perioada cand nici nu vroia sa vada olita, nu statea pe ea. [...]Cand am revenit a prins asa un drag de olita incat ar sta cu orele, fara sa faca nimic. Chiar avem scandal ca vreau sa-l ridic (cam dupa 20 min) si incepe sa strige: Nuuu, fac kk, fac kk....dar niciodata nu face. De aceea renunt sa-l mai pun pe olita ca sa nu ne certam. Ati mai pomenit asa ceva?

Cu mancarea...stam fff prost. Isi bea laptele la 6.30 - 7 dimineata, se culca la loc si se trezeste in jur de 9 - 9.30. Nu vrea sub nici o forma sa manance nimic de dimineata...

Ma cam macina destul de tare problema, ma gandesc ca am o varsta, rabdarea ma cam lasa, imi doresc tare mult inca un bb care se lasa asteptat. De multe ori cand citesc de noile mamici si gravidute...chiar sufar. Din acest motiv poate n-am putut sa scriu felicitari pentru aceste evenimente atat de fericite din viata voastra, sunt convinsa ca am o urma de invidie...chiar daca n-ar trebui...si pentru asta simt ca trebuie sa-mi cer scuze.

Si Tudor facea kk la olita in fiecare dimineata, de la 1 an, pana la sfarsitul lui iulie, cand a stat cu soacra. Atunci nu prea mai facea. Apoi a facut din nou cand am intrat la program normal, dar dupa vreo 2 saptamani, a incetat brusc, nu a mai facut kk dimineata la olita. Dar sta pe ea si face pipi, daca apucam sa ajungem suficient de repede. Insa si-a schimbat programul de facut kk, nu mai face dimineata si asta e. Seara ne e destul de greu sa prindem momentul pentru ca nu e regula, uneori face, alteori nu si daca il intreb de kk, zice nu. Daca il vad ca incepe sa faca si il duc repede la olita sau wc, nu mai face si ma gandesc sa-l las, ca mai bine sa faca decat sa se tina...desi poate gresesc. Dar stiu sigur ca nu e bine sa stea pe olita mai mult de 5-10, maxim 15 minute, asa ca ai grija.

Sa stii ca pana nu scoti laptele de dimineata, nu o sa-ti manance mic dejun. Cel putin asa a fost la noi. A fost atunci o perioada de proteste, dar a trecut repede, pentru ca nu-i mai dadeam biberonul cu lapte, ii prezentam canita cu cioc cu lapte, de unde nu voia sa bea, evident. Si apoi a inceput sa mananace micul dejun. Dar si-a schimbat si programul si probail la fel va face si Vladi, ca nu va mai dormi pana la 9:30.

Cu bebe 2, trebuie sa renunti sa te stresezi si sa te framanti, ca stresul nu ajuta. Bebe o sa vina cand vrea el, asta deja am testat-o pe pielea mea de 2 ori. Stiu ca la voi situatia e putin diferita, dar gandeste-te ca tu ai deja un baietel minunat. Sunt mamici care nu au nici macar un copil si tare isi mai doresc. Trebuie sa te bucuri de viata si sa ai rabdare, bebe va veni atunci cand te astepti mai putin. Iar invidia e de inteles, iti doresti mult inca un bebe, dar rabdare! Varsta e doar o grija pe care ti-o faci tu, multe femei au avut copii la 40+ chiar. Si sa stii ca eu personal nu astept felicitari si probabil nici celelalte garvidute, iar tu nu trebuie sa-ti ceri scuze pentru nimic.

Hai, capul sus, bucura-te de ceea ce ai si totul va veni de la sine, vei vedea. Ai multe perechi de pumni stransi, hai, curaj!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxali
Yaia ma bucur tare mult ca l-ai simtit deja pe delfinas si mai lasa kg mele alea

Ali, multumim de urare!
Eu le las pe ele (sa se acumuleze la mine), ele nu ma lasa pe mine (sa ma misc)!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adimercedes

test de semnatura

Lisa Maria 01.10.2007

Adam Joshua 07.10.2009

Deci asa, inceput de octombie va fi nebunie la voi acasa, o saptamana de petreceri!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihailescu teodora

Alooo,Tampereee,dar felicitarile noastre le-ati primit?
Btw,mami Yaia,esti extrem de radioasa si frumoasa,iar bobul iti vine foarteee bine!
De Delfinas ce sa mai zic?E minunat!
Iar cadourile si torturile!!!
Sigur Mihnutzu' ar fi facut noapte alba langa bancul de lucru

Din pacate, nu! Ca fusei destepta si atenta si imi sparsei ecranul la telefonul cel nou! Si e luat doar de 2 luni si sotul m-a pedepsit o perioada, cica altul nu primesc in curand!
Multumim mult!

Acum mi-a picat fisa ce e cu bancul de lucru...asa se cheama? S-a auzit zgomotul fisei pana in tara?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Neata, pe fuga pentru ca ma streseaza inchiderea asta. Am reusit dimineata sa vad pozele cu bb Adam Joshua cel dragalas (filme nu reusesc sa vad la birou) si cu un delfinas scump foc care sufla in tort. Nu mai zic ca am admirat tunsoarea Yaiei care ii vine tare bine, si torturile yam yam.

Mey! Tu in loc sa inchizi luna te uiti la poze?
, multumim!

Mergi la inceput