Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(84)
Raspunsuri - Pagina 4
Monnvas spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anamariame Eu am 161 cm si dupa 4 luni de dieta am reusit sa ajung de la 69.5 la 61 . Ma declar multumita, dar nu complet satisfacuta. |
Aha. Bravo tie. Io am scazut de la 61 la 57, am intrerupt cura si bineinteles ca sunt pe la 58 acum si TOT NU INCAP IN BLUGI! Si pana la 49, cat aveam inainte de sarcina
citat din mesajul lui anamariame Monica (Monnvas), ai rascolit niste amintiri dureroase cand ai pomenit de invatat bb cu bibe acasa. Inca regret enorm si doare tare ca nu am reusit sa imi alaptez pisicuta. Cel mai tare regret ca nu m-am plans voua, eram intr-o depresie groaznica, si mi se parea cel mai greu lucru din lume alaptatul asta. De ce nu am scris nimic aici, ca doar si voi aveati mai mult sau mai putin aceleasi trairi, nu stiu. Nu-mi explic de ce tot dau timpul inapoi si incerc sa caut solutii pentru ceva ireversibil, dar pur si simplu simt o durere imensa in suflet cand ma gandesc la alaptat si la neputiinta mea. E ca un examen esential pe care l-am picat. Ma credeti ca mi-e teama de al doilea bb din motivul asta? Daca nu o sa fiu in stare sa-l alaptez. Offf, hai ca o dau pe aberatii... |
N-am vrut . Hai sa-ti zic altceva ca sa te consoleze. Io am intrerupt alaptatul acum 2 saptamani. Aseara, la dush, nush ce ma apuca sa strang oleaca de titi. Ies cateva picaturi... gust... bleaaaahhhhh... Pe cand alaptam avea cu totul alt gust. Adica era f f dulce (chiar, voi nu v-ati gustat niciodata laptele?) indiferent ce mancam. Aseara era amar rau. Oare de la "sedere"? Se strica laptele in titi?
Ma rog, pt tine morala era ca dupa cateva zile de sedere in titi laptele isi schimba gustul, constat.
Amu sa nu ma bateti daca aberez, asta fu experienta mea.
Si, Ana, stii bine ca un copil este mult mai mult decat un mufetel care se agata de titi. Oricum, Evei nu o sa ii pese cat ai alaptat-o, ci cat ai iubit-o si cat ai inteles-o. Inteleg perfect ce simti fiindca si eu am simtit la fel intr-o vreme. Si pe mine inca ma mai racaie ne/semi-reusita in alaptat. Dar copilul e atat de complex, e cu mult mai mult decat atat.
Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
Monnvas spune:
citat din mesajul lui simplyana_m [Olga, cum am ratat asta pana acum? http://picasaweb.google.com/olgagireada/David#5379826635185063170 ) |
A, le-am vazut si pe alea de la prezentare, ai fost o chinezoaica delicioasa!
Aris buhuhu, iar am vazut poze gigea pe care nu le-ai laudat - tare fotografu' vostru profi.
Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
Monnvas spune:
citat din mesajul lui olishka Legat de alaptat, imi pare tare rau prin ce ai trecut, si imi pare rau ca nu ai putut sa vorbesti despre asta, caci intr-adevar treci mai usor peste un necaz cand esti sustinuat decat de unul singur |
Asa e. Io in perioada aia de depresie m-am conversat cu multe pretene - si Shasa a avut pe cine consola pe pm Si daca subiectul nu e incheiat, inca te mai poti exprima aci, ca, uite, suntem destule in situatia ta.
Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
olishka spune:
Simplyana felicitari pt meniu Noi mai avem muuuult pana o sa ajungem acolo, mai ales in ritmul in care mananca David
Sa stii ca si eu am descoperit mai tarziu acea fotografie
Olga, mamica lui David iepurasul
Monnvas spune:
Stie cineva un ORTOPED bun? Ca am niste dureri infioratoare de spate si banuiesc io cam care-i faza, ca am primit avertisment pe la 17 ani, da' tre' sa vedem si ce-i de facut (in afara de necaratul celor 8 kile de Chishcutza, la care nu pot renuntza).
Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
olishka spune:
citat din mesajul lui Ela78 Unde gasesc mazare verde si spanac acum toamna? Ulei de porumb se vinde la toate supermarket-urile? Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009) |
In piata de langa noi gasesti si spanac si fasole verde Am cumparat eu ieri.
Olga, mamica lui David iepurasul
millie spune:
citat din mesajul lui chatonel am facut dragoana dupa model Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009 Toulouse, la ville rose |
Monica mami de Timeea Alexandra , avem 7 luni
millie spune:
Fetele ati dat careva brocoli la bebe,am auzit ca are o gramada de vitamine.O fi ok sa-i dau?
simplyana_m spune:
citat din mesajul lui millie Fetele ati dat careva brocoli la bebe,am auzit ca are o gramada de vitamine.O fi ok sa-i dau? Monica mami de Timeea Alexandra , avem 7 luni |
Da, am dat, e una din legumele preferate. E posibil sa o baloneze putin, dar merita incercat.
http://www.lucamic.blogspot.com/
millie spune:
Merci Simplyana