Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(84)
Raspunsuri - Pagina 14
aris26 spune:
mare lucru ca stie de nu si da-i drumul. eu cand ii zic asa(atunci cand ma mushca) da drumul dupa ce trage un pic si face "a" cu satisfactie si dupa aia se uita la mine razand ca un copil care tocamai a facut o prostioara care ia facut o deosebita placere. bineinetels ca ma bufneshte rasul si uite asa nu invata copilul nimic
25 martie 2009
Monnvas spune:
Citat: |
citat din mesajul lui petrean monnvas...de aia m-am tuns eu ieri |
Io m-am tuns de 2 saptamani, se mira frizeritza ca cer sa mi-l scurteze atata ("sunteti siguraaaa????") si degeaba, e in cadere libera
Aris pe la 20.30-21. Si dup-aia mai doarme o juma de ora pe la 8-9, cand il iau cu mine in pat (sotzul se autoexileaza dupa juma de ora de vocalize) si bineinteles ca la trezire imi iau si eu palme, jucarii in cap, ciupituri...
Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
Monnvas spune:
Pai numai la par functioneaza. La mushcat nu functioneaza nik. Si aceeasi privire o trage si al meu cand incep sa urlu aaaauuuuuuu. Si el heeeeeeeeeeeeeeeeeeee... De cand i-au crescut dintii ceva mai mult ii zic "Crocodilozaur".
Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
aris26 spune:
monica - bine bine,daca si mama ta a avut acelash program artistic aseara atunci te lasam in pace.
la mine nici macar posibilitatea sa fi venit peste sarcina nu e pt ca facusem un test inainte de nebuna ce sunt. cred ca asa m-am invatat eu,sa fac teste peste teste,iar dupa shansele ar fi de 1 la 1milion.
hm, e racita ai? of,sper sa ii treaca si ei si lui fi-miu in acelash timp ca am amanat deja vaccinul 20 de zile si inca o sa-l mai amanam. sunt curioasa cum o fi barba-su. eu am vorbit doar la telefon cu el si mi s-a parut mai expeditiv asa...e adevarat ca na,nici nu ma cunostea si oricum nu avea ce sa-mi zica(ca stiam si eu ca nu am ce sa-i fac altceva pt muci...dar am zis sa sun totushi). sper sa ii dea de cap ca e nasol rau si cu piciul bolnav si cu socrul...
sa ma anunti cum ti s-a parut si ce a zis
25 martie 2009
anamariame spune:
Monnvas spune:
Tufete, inca unul si ma duc... sa spal si eu in baie, ca iar ma cearta mama ca-i dezastru-n casa
CUM ADICA puii vostri se joaca cu jucariile??? Ca al meu le trage 2 palme si apoi le baga-n gura. Si asta-i tot. Indiferent de dimensiune, material, mod de folosire, el atata stie.
Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
aris26 spune:
stai sa vezi cand ii ies si aia de sus. de abia atunci incepe distractia aia mare ca strange dinte pe dinte...e foarte funny
25 martie 2009
georgiana310 spune:
uite ca mi-am propus ca azi sa nu las sa treaca ziua pana nu va povestesc despre mine/noi mai multe.
in ultima vreme a fost taaaare agitata viata noastra si de mai bine de 3 luni ne straduim sa ne intram in normal.
povestea (mea) incepe cu cateva zile inainte de botezul lui Bris, cand am fost sa imi fac controlul la oftalmolog. nu stiu daca va mai aduceti aminte ca datorita unui glaucom descoperit in sarcina am nascut cu cezariana (ave ceariana!). eram fericita atunci ca asa le aranjeaza Dumnezeu pe toate si ca sigur se va rezolva cumba si problema cu glaucomul. adica, nu e ceva care sa se vindece daaar... se poate tine sub control. ideea e ca, la 2 luni si 1/2 de la nastere m-am dus la control la un super-extra-magnific doctor care mi-a dat un diagnostic asociat cu cuvantul CANCER! am mai facut ceva analize, am discutat cu dr mea, cu mai multa lume avizata si... era clar! sansele mele de a trai erau mari spre f mari in ideea ca trebuia sa ma astept ca in 5-7 ani sa imi pierd vederea la ochiul stang si sa urmez o operatie care sa imi inlocuiasca ochiul meu cu o... proteza! vestile astea se izbeau continuu in cuvantul CANCER. indiferent cine ce imi zicea, asta imi rasuna in urechi, in suflet, asta rezona peste tot: can-cer!
am fost devastata, sotul paralizat, restul familiei a aflat treptat si cu lingurita, ca sa le facem viata mai usoara... am avut zile in care ma uitam in oglinda si ma gandeam ca am 25 de ani, un copil perfect, o casnicie minunata, sunt mandra de tot ceea ce sunt si ii multumesc lui Dumnezeu zilnic pentru ce mi-a dat. nu intelegeam de ce trebuia sa mi se intample asta. am decis sa merg mai departe, sa vad unde ma poarta lucrurile si intamplarile care vor veni. inca decid asta zilnic!:)
a fost greu sa aflu ca sarcina a determinat in mare masura acest diagnostic daaar, daca acest diagnostic ar fi venit inainte de a o avea pe Bris, sansele sa am un copil s-ar fi redus datorita calitatii vietii mele de dupa diagnosticare. asadar, mi-am dat seama din nou, ce norocoasa sunt!
ma uit la Bris si nu pot sa nu ma gandesc ca mi se poate intampla orice dar simplul fapt ca o am, ca e carne din carnea mea, ca imi pune mainile pe fata si imi prinde cu curita fata, ca ma cauta noaptea cand dorm langa ea sa ma simta aproape, ca imi zambeste si ca imi spune ma-ma-ma-ma... e TOTUL! l-am rugat pe Dumnezeu sa ma lase sa imi cresc fetita, sa o vad un pic trecuta de primii pasi si sa ma ajute sa o indrum in viata ei. l-am rugat sa imi dea abilitatea de a o vedea altfel decat prin ochi si de a o indruma altfel decat prin mers. sunt sigura ca eu nu sunt un caz disperat, chiar daca uneori disper eu. lumea mea se rezuma la Bris si la familia mea si din egoism, ignor uneori oamenii care cu adevarat au probleme.
voi merge in curnad in austria pentru a amanunti analizele si detaliile si sper ca totul sa fie ok.
in alta ordine, pitica mea de 2600 gr e o domnisoara in toata regula si asta imi umple sufletul si imi dau seama ca am realizat ceva perfect!
imi pare rau ca nu am fost atat de activa in toata vremea asta. va spun sincer, si fara prefacatorii ca imi sunteti tare dragi si mi-e tare bine ca pot "vorbi" cu voi.
sunt cu sufletul alaturi de voi si ma bucur nespus pentru Ayla si pentru Mariana, carora Dumnezeu/soarta/Universul le arata ca viata are un sens si ceea ce ni se intampla este intotdeauna spre mai bine!
promit ca o sa intru mai des, mai ales ca am nevoie de o gramada de informatii de la voi!
cu drag,
Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009
aris26 spune:
anamaria - of si la noi e asa uratieri dimineata era ceatza si acum bate un vant de nedescris. sa stii ca si al meu e meteosensibil a adormit la 10.30 si inca doarme
monica - da, al meu a inceput sa se joace de vreo 4-5 zile de nu imi vine sa cred. sta si cate o ora pe saltea in fund cu o tona de jucarii si isi vede de lucru. dimineata e f dragutz si isi face de lucru singur cate o jumatate de ora. dar na,la cat de activ e in mod normal merit si eu pauzele astea,nu?
vreau sa-i caut acum o jucarie cu clape,sa apese pe ele si sa cante. ca astea il incanta cel mai mult. dar nu am gasit decat pt copii mai mari cu clapele mici.
25 martie 2009
provista spune:
si la mine s-a mai ameliorat cazutul parului ca mai aveam de-o baie dar are grija baiatul sa se tina de par ca-n tramvai sa nu cada
Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea