Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(84)
Raspunsuri - Pagina 13
aris26 spune:
monvas - de ce??? maaah...ia mai treceti voi pe la farmacie,vezi ca sunt nishte cutiute mici roz pe care scrie barza
pai spor la dat bine. poate totushi mai doarme si el si mai treci pe la noi
25 martie 2009
Ilinca_M. spune:
Monvass, da' de ce dadeai la ratze, te-ai inscris la o noua odisee?
Aris, io ce sa mai zic, ca Sophiphi doarme de la 8 seara (uneori chiar 7.30, alteori 9) si in loc sa ma culcusesc si io la nani stau si bantui pe net...Normal ca ea pe la 6-7 e fresh, toata o veselie. Doamne, cand ma duc dimineatza la ea la patutz face o mutra de parca tocmai ar fi castigat la loto, eu nu stiu de unde atata bucurie pe capul ei!
Io ieri nu m-am putut abtine si mi-am facut singura un cadou anticipat de ziua mea, parca-s nebuna, am ceva mustrari de constiinta pentru ca-s "pantofoolica", oricate perechi de incaltaminte as avea tot mai vreau, offf. Mi-am luat niste cizmulite de piele intoarsa albastru-electric (!), fix numa culoarea asta imi lipseau, in rest le-aveam pe toate, mov, roz, albastru-gri, maro, rosii...hopa, stati ca verzi n-am!. Vine iarna, vin facturi la gaz de-ti vine sa mergi pe paduri si io dau banii pe cizme...Problema mea este ca de cand eram prin luna a 7 a eu nu am mai purtat tocuri si pur si simplu m-am obisnuit asa, nu-mi pot reveni, numa cand ma uit la incaltamintea cu toc ma ia jalea si tot cu alea joase ma incaltz! Voi ati ramas cu problema asta?! Dupa ce ca-s pitica mi-am pus si toti pantofii/toate cizmele cu toc pe stand-by!
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
5luni
anamariame spune:
Ooo, Ilinca, matinala Sophiphi...Eu azi pot sa ma laud ca Eva s-a trezit la 10, bine, eu obisnuita de saptamana trecuta sa fiu matinala rau, m-a trezit pe la 8 si ceva Si legat de cizme, sa le porti sanatoasa, nu ne arati poze? Cred ca-s dementiale! Alea mov oricum is superbe!Fug ca am un bb maraiciAna-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)
aris26 spune:
ilinca - ei uite vezi,de ziua ta o sa iti iei si unele verzica astea au fost asa....un avans
eu nu am purtat tocuri niciodata pt ca sunt si asa inalta si slaba. daca ma vezi pe tocuri.... dar imi plac de mor,ca in nimic nu arata mai bine piciorul unei femei decat intr-un pantof cu toc. in consecinta m-am apucat tocmai acum sa imi cumpar. eu iarna port tocuri si fuste. vara shlapi si pantalonicine sa mai mai inteleaga. dar imi plac asa tare cizmele cu un dres colorat si o fusta scurta...
si eu am pus ochii pe unele frumoase frumoase,de piele intoarsa maro...dar sumpe scumpe...ma mai gandesc
anamaria - nu mai vorbesc cu tine cum la 10???asta al meu la 8 e treaza indiferent ce,dar mai sta cuminte cu mine in pat pana pe la 8.30(cuminte vorba vine...cat de cuminte poate fi-miu,adica imi iau in mod constant palme in cap,tras de nas,bagat degete in ochi,smult pumni intregi de par)
apropos,voi cum stati cu podoaba capilara. la mine nu mai cade chiar asa(singur) in schimb individul asta crede ca parul meu e un fel de maner de care se poate trage el sa se ridice in picioarenu mai pooootpleaca si cu cate 100 de fire o data. pana la un an eu raman clar cheala
25 martie 2009
Monnvas spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aris26 monvas - de ce??? maaah...ia mai treceti voi pe la farmacie,vezi ca sunt nishte cutiute mici roz pe care scrie barza |
Ha ha, asta imi spunea si Monica aseara.
Ash vrea io dar la ce-am prestat in ultima luna slabe sanse... Ca mai intai a fost faza cu bunicu, cand nu-mi ardea, apoi admiterea la doc, deci oboseala, apoi un Mosh Craciun de 2 saptamani, daca nu mai bine (sa-si scoata parleala ca nu prea m-a vazut in ultimul an)... Cred ca am uitat cum se face Si acum vine socrul, deci
Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
Monnvas spune:
Aham deci esti d-a mea cu ciorapi coloratzi
Parul: la mine inca mai cade de infund scurgerea la baie si arpiratorul saptamanal. Cat despre pici, a invatat de NU si DA DRUMUL, dar uneori e asa de iute ca pana sa deschid eu gura e deja cu un smoc in mana
Mai fetelor, ce va invidiez, pai al meu la 5 jumate facea vocalize...
Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
aris26 spune:
monvas - tu stii mai binetotushi de ce ai dar la ratze atunci aseara?
asa a?doua saptamani. si eu vad ca sunt tot cam dereglata. mi-a venit pe 3sept primul si nici pana in ziua de zi nu am mai vazut un al doilea si vorba ta,la cat de activi am fost ar insemna sa fiu mama fertilitatii
25 martie 2009
Monnvas spune:
De la struguri ca si mama la fel, si ea e la menopauza, da???
Pai daca vii cu 2 liniutze te declaram (...si aici urmeaza un sir lung de zeite ale fertilitatii). Da' parca n-ai silueta lor.
A, nu vine madam, mi-l trimite pe sotz, cica e racita. Amu' nu-mi pasa care vine, numai sa dea de cap cu boala piciului!
Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!