Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(84)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns provista spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

neatza

dannah - poti sa ii dai si ficatei de pasare dupa 6 luni si branza din comert(sunt unele recomandate)am destule prietene care le-au dat bebelushilor branza de la milli.peste parca de la 7 luni(nu stiu exact ce fel de peste parca a zis pediatra pagasus si inca ceva....) eu totusi nu i-am dat decat pui de tara,curcan din comertz,vita. branza prefer sa ii fac eu,dureaza f putin. o fac din lapte degresat pasteurizat(nu uht)1,5%grasime cu calciu lactic. laptele de vaca nu este recomandat in stare pura,deeesiii....la tara au crescut generatii intregi si inca mai cresc cu lapte de vaca indoit cu apa.

voi cu branza din lapte praf sunteti sigure? ca eu stiam ca laptele praf nu trebuie fiert ca cica pierde toate cele

25 martie 2009

e vb de peste pangasius? nu,nu cred ca de el e vb ... e toxic... mai bine dai salau, somon, peste alb fara grasimi toxice cum are pangasius pe la burta. ficatzel eu i-am dat dupa ce a implinit 7luni... rezultat initial 0, apoi bingo ii placeeeee

eu am fiert laptele praf si s-a facut singur branza fara adaosuri de lamaie. dar nu cred ca e bine sa fierbi lapte praf, poti incerca de 3,5%, merge brici.

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

pisicogri si io-s convinsa ca nu are nimic ilinca... e o vorba din batrini care zice ca un nebun arunca o piatra in balta si tot satul se chinuie sa o scoata... asa si tu cu pediatra aia... mai bine o schimbi si nu-ti mai bati capul cu prostiile ei!

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

asa zic si eu. ai dreptate chatonel.

pisigri eu zic sa va bucurati de momentele astea unice pe care le traiti alaturi de pisicutza voastra si sa fii convinsa ca e sanatoasa.

dragos tea mea

Mergi la inceput

Andreea bebe de Gianina34

Amalia Maria, bebe de Silvia4

Rares, bebe de Alina27

La multi ani!!! Viata sa aiba pentru voi numai bucurii!!!

dragos tea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Buna dimineata!La Multi Ani si de la noi pentru sarbatoritii zilei!Eu nu pot sa vad pozele cu Luana pentru ca am uitat TOATE parolele Pisigri, eu tot la Iliev am fost in sarcina, si am incredere mare in el, oricum am auzit ca e cel mai bun pe Iasi.Si noua ne-a recomandat pediatra ficatel si branza de vaci, o sa aman totusi ficatelul, dar trebuie sa ma decid din ce ii fac branzica.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

pisigri - bine ca te-ai linishtit. eu nici acum nu pricep de unde a plexcat toata nebunia asta...de la ochii mari???
what ever. bine ca ti-a trecut. asta cu asezatul in fund mai devreme,of,exact ce ziceam si eu mai demult. unde e limita intre ai face rau copilului si a-l descuraja sa faca nishte chestii pt simplu fapt ca nu are pe calendar fix nu stiu cate zile de la nashtere. eu am ales sa il incurajez sa faca tot ce-i trece lui prin cap sub stricta mea supraveghere ca sa nu se loveasca si de aiia nu mai pot ca in carte scrie ca la 6 luni sta in fund(uite ca al meu a stat la 4...asa si...sa il leg de pat pe spate???)si multe altele de genul asta. joaca-te cu ea mult mult de tot.

provista- asa e,am gresit numele...am un talent sa scriu tampenii...se vede ca nu am mintea doar aici si incerc sa fac multe in acelash timp
chiar asa? toxic???
e clar ca trebuie sa iti alegi un medic in care sa ai incredere si sa mergi pe mana lui ca eu ma crucesc cate pareri aud. de exmpl. somonul stiam ca e prea gras si tot asa si cu laptele,cica 1,5 este suficient de gras pt ei si ca se trece treptat la integral.un medic zice da-i in fiecare zi altceva de mancare,altul nuuuu, asteapta sa vezi reactia si tot asa. eu sa continui sa fac cum zice pediatra asta a mea ca pana acum nu am prins-o cu matza in sac(nici nu si-ar permite pt ca a fost colega cumnatlui meu si o spanzura ala daca ii face rau nepotzelului)

25 martie 2009
edit: mai fac si greseli de ortografie demne de vanghelie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Pisigri, nu ne dai si noua niste ponturi despre cum ti s-a aratat sa stimulezi copilu'? Vreau si eu sa stiu joculetze de-astea.
Tufete, tot n-am ID-ul si parola de la mailul comun . Ma enerveaza ca aici dispr mesajele din inbox dupa o anuita perioada, ca eu pe ele ma bazam cand vroiam sa verific mailul si sa intru pe picassa, nu m-am chinuit sa le retin...pana-bang! au disparut.
Sophiphi a mea s-a trezit plina de energie pe la 7 (trezit de tot, ca in rest s-a mai trezit de cateva ori sa haleasca) cand eu asaaaaaaa vroiam sa mai dooorm (nu mai stau pe net ca azi-noapte!! ). Am luat-o cu mine-n pat si am crezut c-o fraieresc dandu-i o jucarica si io o sa-i trag mai departe la aghioase. Tufete, m-a batut cu jucaria aia-n cap (de fapt un inel de dentitie, de-ala umplut cu apa, deci greu) de si acum imi pulseaza fruntea, pur si simplu m-a casapit:)). Io ma chinuiam sa dorm si ea-mi dadea cu jucaria aia-n cap, da' asa, ritmic si in acelasi loc, ca picatura chinezeasca

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
5luni

Mergi la inceput

ilinca - bine ti-a facut. sa iti intre o data in cap ca seara trebuie sa dormi nu sa bantiu pe forum
s a stii ca si eu mi-am pus clar in cap sa nu mai stau seara de nebuna, ca piticul doarme bine merci de la 9-10,eu ma culc la 1 si mereu nu apuc decat cate 6ore de somn si alea cu o pauza minim. el saracu doarme 10-11 ore, dar daca eu sunt fraiera...asa imi trebuie. macar de 3 ori/sapt trebuie sa ma culc o data cu el ca sa fiu si eu om. nici nu pot sa inchid ochii ziua(defecta ca si Denisa)

25 martie 2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Tufete, tot n-am ID-ul si parola de la mailul comun . Ma enerveaza ca aici dispr mesajele din inbox dupa o anuita perioada, ca eu pe ele ma bazam cand vroiam sa verific mailul si sa intru pe picassa, nu m-am chinuit sa le retin...pana-bang! au disparut.
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
5luni

aoleu cum sa dispara... trebuie sa le notez si eu

dragos tea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Ilinca pai asa-ti trebuie, fata vrea joaca si tu??? (Bine, si eu am primit palme de dimineata, dar am o scuza, azi-noapte pe la 4 cine era cu capul in WC? si imi si picase curentul, dadeam la ratze pe intuneric, abia de dimineata am vazut cat am dat in buda si cat pe langa )

Tufete io o sa lipsesc cateva zile, ca vine socru-meu, probabil se va opera de prostata. Ashe ca tre' sa fiu si mami, si nora gospodina

Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

nu mai stiu cine se plangea aseara ca nu mananca bb legumele. Ela parca???
uite eu am descoperit ca al meu nu suporta legumele dulci. adica nu deschide gura la morcov,dovlecel sau aletele de genul asta. in schimb mananca bine cartof, brocoli,spanac,conopida toate cu multa carne(cam jumate-jumate) cu un pic de sare si ulei. fructele sunt fructe si alea trebuie sa fie dulci dar legumele...in nici un caz. de cand am descoperit asta imi rade cate 150gr/masa. merita incercat daca aveti aceeashi problema.

....oare trece motiunea???asta ne mai trebuia acuma sa stam si fara guvern pana la prezidentiale(sau ma rog,cu unul interimar,deci cu atributii limitate)

25 martie 2009

Mergi la inceput