Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(84)
Raspunsuri - Pagina 10
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui chatonel am facut dragoana dupa model Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009 Toulouse, la ville rose |
Mami lui Alexandra (03.03.09)
Ayla21 spune:
citat din mesajul lui dannnah Deci, pe scurt: se pot da peste si ficatei de pui la copilul de aproape 7 luni? Am citit ca ficatul in general contine multe toxine... Si apropo de branza de vaci, nici eu nu inteleg de ce cea recomandata e cea facuta in casa, cu iaurt sau cu calciu lactic! Nu e tot din lapte de vaca si aia? Si laptele de vaca nu e interzis pana dupa 1 an??? Dar oare cea din comert gata facuta ce are? |
Nu, nu-i da nici peste (prea curand) nici ficat (prea toxic).
Branza din comert nu e facuta doar din lapte si calciu, citeste pe eticheta, De cand cu Claudiu cu alergiile m-am mai lamurit si eu cate prostii mancam.
Fa branza din lapte praf, eu asa ii fac Luanei.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Viata merge inainte
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Ayla21 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
Mami lui Alexandra (03.03.09) |
E de revista Dragoana noastra. Nici nu are comparatie.
Viata merge inainte
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
novus spune:
citat din mesajul lui millie Merci Simplyana poze cu noi http://s378.photobucket.com/albums/oo221/enoola/ Monica mami de Timeea Alexandra , avem 7 luni |
georgiana310 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Ayla21
E de revista Dragoana noastra. Nici nu are comparatie. Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma Viata merge inainte Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc! |
pupici
Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009
novus spune:
citat din mesajul lui millie Multumim pt.aprecieri.Da asa este trebuie sa leg sertarere Noi nu avem nici un dintisor,mai sunt bebei asa maricei fara? Monica mami de Timeea Alexandra , avem 7 luni |
daaaa
noi nu mergem nici de-a busilea voi cum ati inceput si cand
Ayla21 spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui georgiana310
pupici Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009 |
Ca cea din lapte de vaca, prepari laptele dupa instructiuni, si cand fierbe pui pastilele de calciu. Eu am facut si cu zeama de lamaie. E chiar delicioasa din lapte praf, ca e mult mai legata, nu asa sfaramicioasa, chiar daca are gustul ala de la lapte, doar bebe bea si e invatat. Asa am inteles ca se poate face si iaurt, dar cu covasala, nu am incercat pana acum.
Viata merge inainte
novus spune:
citat din mesajul lui Ilinca_M. Ati vorbit parca de carucioare; eu de cateva saptamani m-am saturat sa trancanesc singura hardughia de carucior, scos din portbagaj, desfacut etc. asa ca apelez la acest mijloc de locomotie care la inceput nu mi-a inspirat tare mare incredere dar pe care acum il ador (si Sophiphi la fel). In continuare puteti vedea si niste poze cu Sophia cu caciula, ca asa mi-a recomandat cineva sa-i pun dupa baitza cand era mucoasa, cu riscul de a-i turti celebra freza mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 5luni |
dyana27 spune:
citat din mesajul lui pisigri Mie imi spusese ca ma trimite la bucuresti la prof ciornei de la baltazar. Ramin datoare daca aveti ceva info despre el. Aris, multumesc mult, chiar m-as bucura sa stiu ce zice pediatra ta, daca poti poate o intrebi si de proful asta de care mi-a zis mie. Sincer mi-e groaza sa ma tirii cu copilul pina in bucuresti, sa vad ce mai facem si miine... Nu mai zic ca sotul e asa de convins ca totul e ok... si mie imi vine sa pling non stop. If you can't say something nice, then don't say nothing at all "In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) |
daca e vorba despre profesorul ciurea de la bagdazar arseni......... mai bine stamate de la medlife; oricum la ciurea..... slabe sanse sa intri, dar sincer, nu are sens sa mergi la el; uite sora mea il recomanda tot pe stamate la ecografie, si daca tot vii poti sa intri la un neurolog pediatru- dr catrinel iliescu, care e super buna si ea, tot la medlife. dar eu zic sa stai linistita; sora mea zice ca 8 mm nu e dilatatie... e dimensiunea normala a ventriculului.. sau a vazut si altceva in afara de ventricul??????
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel mic de 5 lunite
cum am venit pe lume
novus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Monnvas
2 Moatze!!! Monica mami de CRISTIAN (7.03.2009) Asa am venit eu pe lume! |
daaaa