Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (197)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Am continuat petrecerea si acasa, de asta nu am putut intra aseara

de Crina Alexandra
Crinul Meu
Atat de mare sunt

Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Morning,

Azi e zi de domnisoare!

La multi ani, Crina! Sa stai cuminte in carut si sa pastrezi exersatul salturilor periculoare mai tarziu, pentru banjee

si Amalia! Sa o mai lasi pe mami sa doarma dn cand in cand!

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Andy cand era mic si se enerva mergea si dadea cu capul de primul lucru care-i iesea in cale,era groaznic,mi-aduc aminte ca o data a dat cu capul de o treapta de beton..si daca nu-l bagai in seama,nu se oprea la una...noi incercam sa prevenim cum stiam atunci,il luam in brate ,trebuia sa fim ff atenti ca dadea cu capul si maica-mea a patit-o cu el,ca a lovit-o in gura cu asa forta ca a ramas fara un dinte

Babytza

Ange ma bucur ca a fost bine...astept cu nerabdare pozele

Irina felicitari..sa vezi acum distractie.

Lumi sper ca ai avut o noapte la fel de linistita.

Carla ce vesti ne dai??Au plecat?

Andy_g si va trece si asta.

Oana drum bun

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

LA MULTI ANI CRINUTA!!!SA CRESTI MARE, SA FII SANATOASA SI FERICITA ALATURI DE MAMICA SI TATICUL TAU!!!
LA MULTI ANI AMALIA!!!SA AI PARTE DE TOT CE E MAI BUN IN VIATA!!!!

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Citat:
citat din mesajul lui babytza
nausica da, m-am uitat, sunt in termen Si se vede pe ele cat sunt de moi .... iar la gust sunt yumi

Mi-am dat seama mai tirziu ca s-ar putea intelege asta. Stai linistita, sint convinsa ca ai verificat ca sint in termen. Eu voiam sa spun ca termenul de garantie este f mare fata de data de fabricatie, ceea ce, la un produs de genul asta, inseamna ca are ceva chimicale pe-acolo.

Nausica si Ania
poze

"(...)It is probably better not to sin at all, but if some kind of sin you must be pursuing,
Well, remember to do it by doing rather than by not doing." (Ogden Nash)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

feli , hai ca lesin de ras.....
am o nelamurire? cine era prima voce....?
angelynane-am razgandit, nu mai ducem cochilu la mama...ca e prea urat si la tara e frig etc.(aaa...soata il ducea si el se intorcea...nu sta el sa faca....la wc-ul din fundu' curtii(ma scuzati )
aaa..si cu()criza...deci, 2ani de la casatorie, 3ani de la cununie, cum o dau , tot la criza sunt!
ma bucur ca v-ati distrat! deci, avem o doctorita, dea?
rox,.....si sasha se mai trage de par ...si da palme mie....sau lui.(si apropos de astia mai mari...la un moment dat nepoata-mea cea mare-acum are 8ani....a surprins-o sora-mea de cateva ori cum plangea si...se uita in oglinda sa vada "cum da pe sticla"sormea a ciufulit-o cand a prins-o...desi io nu-s d-acord cu metodele ei, ea mai capitaneasa.
nikolici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

babytza si noi am experimentat treaba cu vomatul de nervi. a inceput tot asa pe la 1 an, iar la 3 ani cand l-am dat la gradinita a vomat ZILNIC, timp de 9 LUNI!!!!!! Cand ajungeam la gradinita il duceam mai intai la baie, il puneam sa vomite si abia apoi plecam ca nu mai suportam eu sa vomite in sala de mese la masa cu copii, in clasa, pe mocheta care era de 4 x 6 m, iti zic a fost un chin pentru toata lumea. Erau terminate toate de la gradinita, noroc ca era particulara.... Gradinita mirosea numa a voma ... GROAZNIC! Abia cand a inteles ca nici daca face asa nu rezolva nimic, ca tot merge la gradi, ba mai mult sunt suparata pe el, s-a oprit. Chiar si acum cand plange are o tentativa sa vomite, apoi isi da repede seama ca nu e bine si nu mai vomita, dra primul gang asta e!!!

Nasoala treaba!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

poze cu noi poze DARIA

poze APUSENI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Din fericire, Ania nu are "tantrums". A inceput sa chiraie daca vrea ceva si nu-i dam, dar am reusit de fiecare data sa-i distrag atentia, sau sa-i dau altceva in schimb. Si deja imi dau seama cind e aproape de a se criza, se intimpla de obicei cind e obosita sau foarte agitata (de ex daca sint multi oameni in jur).
Pina la urma, comportamentul copiilor nostri e destul de previzibil, cred ca nu e prea greu sa fim cu un pas inaintea lor si sa preintimpinam asa zisele crize.
Suspine de plins necontrolate a avut si ea, atunci cind s-a lovit si a plins mai mult. M-am speriat, va dati seama, dar am tinut-o in brate si am facut tot ce-am putut s-o linistesc. Ultima oara asta a constat in a-i insira in fata mai multe obiecte cu care n-o las de obicei sa se joace. A fost impresionata si i-a trecut.

Nausica si Ania
poze

"(...)It is probably better not to sin at all, but if some kind of sin you must be pursuing,
Well, remember to do it by doing rather than by not doing." (Ogden Nash)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Salut subiectul asta nou de discutie!

Lidia mersi ca mi-ai amintit de carte, cred c-am s-o caut pentru ca am nevoie de un reminder despre cum sa gestionez relatiile cu fata mea si cred ca i-ar folosi si tatalui ei, desi vad ca se pricepe bine, asa, din mers. Eu comunic foarte bine cu copiii dar recunosc ca in ce-o priveste pe-a mea, uneori ma pierd. Mai exact, cand plange mai mult, mai insistent, imi pierd uneori cumpatul si uneori - rareori e drept - reactionez deplasat. Pana sa ajung la anidepresive as vrea sa ma mai cizelez un pic, totusi .

Legat de rasfat, cum am mentionat in n dati de cand scriu pe-aici, eu nu cred in rasfat si santaj. Caut explicatia menifestarilor astora in incercarile copilului de a-si gestiona frustrarile si noile achizitii cognitive ca sa zic asa.

Vali, fata mea se poarta cu mine cum se poarta Luca al tau cu tatal sau. Nu ma deranjeaza deloc decat cand sunt obosita, iar atunci ii fortez mana lui tati s-o convinga sa stea la el - si cum omul din constrangeri invata, reuseste pana la urma s-o tina macar cele 5 minute care-mi sunt necesare sa respir pe moment. Insa sunt tare mandra ca aia mica "trage" la mine. Inseamna ca ma vede ca pe un punct de reper si, in plus, stie ca, oricum s-ar manifesta, la mine gaseste intelegere si rabdare. Plansul si fandoselile tin locul cuvintelor la copilul mic. Sa fim seriosi, nici un om matur nu stie sa se faca mereu inteles, diferenta e ca-si tine nemultumirile inlauntru sau se elibereaza cand nu suntem noi, ceilalti, de fata. Nu vreau s-o invat pe Anda sa faca asa. Trebuie sa-si gestioneze toate senzatiile pe loc, pe cat posibil. Nu vreau sa simta rusine pentru ceea ce simte sau face vreodata (ma refer la lucrurile omenesti, normale). Si n-as putea sa fac instructie cu ea, s-o las sa planga. Anda a pans cele cateva secudne cat mi-a luat sa merg la baie si n-am avut pe moent decat s-o pun jos in fata usii si nu i-a connvenit, sau cat m-am repzit in bucatarie sa opresc aragazul de exemplu. Plus cateva dati cand chiar n-am reusit s-o linistesc sau sa ma inteleg cu ea si m-am frustrat cumplit...

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

andy_g, moama...si voi?
hai ca m-ati speriat! si sasha se arunc ap espate, pe burta, se tavaleste,se trage de par...se zvarcoleste...dar n-am observat sa fie moale,,,adik sa nu mai reactioneze etc.asa cum pov voi(ce caracter super aveti! eu dejaeram la 3 neurologi pan'acu')
laura, n-au plecat ca ploua afar'.oricum...criza cu plecatul ..n-au legaturaplecatu pt 2zile are leg...cu unchiu.ma rog.deci, criza-criza, dar baietu'e cu mine!
ram, mi-ai oprit o felie de tort?
klemiiii......te dai lovitya si obosita ....la aniversare, dea? doar ca sa nu faci cinste...

Mergi la inceput