Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (197)
Raspunsuri - Pagina 21
anamona spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tzitziri Cred ca cu astea 6 ore departe unul de altul o sa ne fie sper mai usor sa ne dezlipim la un moment dat unul de altul.Acum o sa fie 6 ore, peste un an 8, apoi gradinita si tot asa... |
esti sigura ca sunt 6 ore pana la 2 ani? ai gasit undeva in lege sa scrie asta? eu chiar cautam un temei legal pt ca am auzit ca cele 6 ore sunt doar pana la 1 an
Paula-Laura spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui anamona
esti sigura ca sunt 6 ore pana la 2 ani? ai gasit undeva in lege sa scrie asta? eu chiar cautam un temei legal pt ca am auzit ca cele 6 ore sunt doar pana la 1 an |
din cate imi aduc aminte se specifica in contractul colectiv de munca national ca pana la 2 ani ai dreptul la program de 6 ore(indiferent daca alaptezi sau nu
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
Paula-Laura spune:
m-a tuns mami
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
Paula-Laura spune:
poze petrecere
multe, ca nu m-am indurat sa renunt la ele
poze
anamona spune:
mimihoo, superba sofia in videoclip, frumoase fotografiile, iar muzica m-a dat gata :)
CD27 spune:
LA MULTI ANI MARIO SI RADU!
babytza imi pare tare rau, e nedrept, dar trebuie sa existe o solutie
eu n-am luat niciodata nurofen gratuit
, doar debridat am luat gratuit o data, sprayurile nazale ziceti ca sunt gratuite?? de antibiotice stiam dar nu am avut nevoie din fericire
paula e suparat baiatul ca l-ai tuns
eu nu m-am gandit foarte serios la intorsul la munca, dar oricum program de 6 nu prea ar fi o optiune, as fi doar un incurca lume acolo, mama a zis cu voce slabaaa, abia am dibuit c-a zis, ca ar putea sta cu Mikul daca vreau sa ma intorc la munca
dupa care a zis cu voce apasata ca se va descurca de minune cand va avea el 3-4 ani si o sa mearga la gradi 4 ore si apoi o sa-l ia ea
Mami de Mikul Robert Constantin

anamona spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui piolica hai ca mi-a placut ca ne informeaza, de parca noi nu am fi sesizat! ''In acest moment avem o mica problema tehnica si forumul este f. lent. Lucarm sa o rezolvam.'' se vede ca lucreaza ca nu au avut nici macar timp sa-si verifice greselile, si anume Lucarm. cred ca ar fi fost mult mai elegant vis-a-vis de noi sa-si ceara scuze pt inconveniente, sau cer prea mult? poate mi-o iau. E drept ca nu mi-am mai luat-o de mult!!! Sintem cumva pe pagina 13???/ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mamica fericita de bebelina Elsa |
hahaha, nu ai nimerit tu pagina nr 13 dar ce mai conteaza: E 13 toata ziua :)))
kllemi spune:
anamona chiar ca este 13 toata ziua, azi a fost un infern, a cazut fi-mea cred ca de vre-o 4 ori si urat, ba cu nasu direct de gresie,
ba si-a prins mainile la usa
.....si tot asa toata ziua....parac nu se mai termina ziua asta......urat este sa ti copilul toata ziua in casa
........hai ca mam bagat si eu in seama..![]()
fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)