Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (197)
Raspunsuri - Pagina 20
dyanira spune:
Babytza imi pare tare rau
E vorba cumva de interferon???
Laura oau deja ninge nici eu nu vreau iarna deja dar ce sa ii facem.
In alta ordine de idei Andrei e iar in greva foamei nu a vrut nici ciorba nici felu 2
offf offf mai mai
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
piolica spune:
Babytza, imi pare tare rau. ![]()
![]()
Nu se poate face nimic? Ti-au spus pe ce baza au refuzat dosarul? Nu aveti pe nimeni acolo sa intervina cumva?
Multa sanatate mamei tale si sa se rezolve cumva cu dosarul.
Mamica fericita de bebelina Elsa
Nausica spune:
Poze cu Ania de la botezul de acum 3 saptamini, aici. Nu mai stiu daca v-am povestit, a fost amuzant ca s-a dat la un baiat pe ringul de dans.
Nausica si Ania
poze
"(...)It is probably better not to sin at all, but if some kind of sin you must be pursuing,
Well, remember to do it by doing rather than by not doing." (Ogden Nash)
elly_16 spune:
lumi, laureta, andreutac, angelynna, valy multumesc 

laureta am vazut-o pe tiza cu Didi... super tare... cred si eu ca vrea mereu sa puna mana pe papagal... si Bianca mea e innebunita dupa Pufu, cum il vede, fuguta-fuguta dupa el, chiar daca el din cand in cand ii mai arde cate o laba (fara gheare, desigur, ca i le taiem)
. Felicitari pentru kk la wc...
lumi felicitari pentru noii dintoci...
angelynna
-ici Crinutei
babytza imi pare tare rau... dar pe ce temei au respins cererea?
PozeBianca
Mamica de
Bianca Maria
Bianca
andy.p spune:
Dya mai au si ei zile cand n-au chef de papa.
Nausica super pozele,iar comentariile dementiale
...maine ai fetitza de 1AN si uite cate stie face deja![]()
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
babytza spune:
Am apelat la toate cunostintele pentru o interventie , dar nimeni nu s-a bagat
Numai promisiuni am avut .....acum vom mai incerca luna viitoare, desi nu cred ca ii va aproba. Ne-au spus ca nu sunt fonduri suficiente, ca e foarte scump....bla bla....
Tratamentul costa in jur de 7000ron pe saptamana, ea ar trebui sa faca vreo 3 luni, deci e foarte scump , nu ne permitem.
Medicamentul se numeste trastuzumab.
Mai incercam, nu ne lasam...
Babytza si puii
Valentina
David
angelynna82 spune:
Dya poti sa ii faci o cura cu vitamina C
si sper sa iasa din greva
Nausica super tare Cipanul tau 
Babytza hai sa facem un apel pe forum sau in alta parte sa strangem bani, fiecare cum putem 
Elly 
In alta ordine de idei, ieri cand am vorbit cu dr i-am zis sa imi dea maine o reteta in special pentru Nurofen….NU SE MAI DA GRATUIT….se da sirop de tuse, antibiotic si spray-uri nazale
….asa ca azi am cumparat…nu ca ar fi suma mare dar adunat cu alte medicamente se observa..la farmacie am lasat azi 67ron
Fata mea doarme de la 6 jumatate…la noapte facem disco, veniti
?
de
Crina Alexandra
Crinul Meu
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam
andy.p spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui angelynna82 Babytza hai sa facem un apel pe forum sau in alta parte sa strangem bani, fiecare cum putem ![]() In alta ordine de idei, ieri cand am vorbit cu dr i-am zis sa imi dea maine o reteta in special pentru Nurofen….NU SE MAI DA GRATUIT….se da sirop de tuse, antibiotic si spray-uri nazale ….asa ca azi am cumparat…nu ca ar fi suma mare dar adunat cu alte medicamente se observa..la farmacie am lasat azi 67ronFata mea doarme de la 6 jumatate…la noapte facem disco, veniti de Crina Alexandra Crinul Meu Atat de mare suntParticipam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam ![]() |
Eu sunt de acord cu ideea ta

Cat despre Nurofen stiam deja

Iar la disco cred ca si noi venim ca a dormit pana la 18.
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
Paula-Laura spune:
Babytza, imi pare rau, din punctul asta de vedere ai perfecta dreptate! Platesti ca tampitu taxele si nu primesti nimic in schimb 
Ada - cautasem si eu saculpe mothercare, dar am sperat ca nu il vad eu. Ce am vazut pe la noi nu m-a incantat.
Lidia felicitari pentru mergareata! Poate se convinge si Mihnea ca e ok sa mearga singur 
Ange iti trimit datele dr nostru pe PM
In alta ordine de idei l-am tuns pe fi-miu
Cine il stie pe Mihnea o sa se intrebe ce am tuns, dar am gasit eu, astfel incat e cheliuta. Nu stiu cand o sa reusesc sa pun poze...
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
kllemi spune:
babytza imi pare foarte rau ptr mama ta....traim in romania.....
....si eu sunt de acord sa mai imprastiem zvonu' si sa strangem si noi niste bani....

andy venim si noi la disco...a mea sa culcat la 19.30 si sa trezit acum.....deci....ne primiti???![]()
fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)