Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (197)
Raspunsuri - Pagina 11
angelynna82 spune:
Oana suntem p-aci mami 
Piolica succes in gasirea unui job 
Laureta e absolut superba Bianca 
Mimiho te
am, superb montajul 
Nushulica adresa mea de email este ungureanuelenaangela@yahoo.com,
ici si multumim de urari
Bytza
ici multumim de urari si multa sanatate puiului
Kllemi
ici sarbatoritei, noi tot gel cu arnica avem de la Urgo
Paula
ici
A reusit sa raguseasca…ce pot sa ii dau tinand cont c a vom face avccinul miercuri si inca o rugaminte: un doctor homeopat bun pentru fata nasei noastre, raceste ff des iar acum e din nou bolnavioara 
Babytza imi mai dai te rog frumos adresa ta de mail pt poza 
Alina
ici multi
de
Crina Alexandra
Crinul Meu
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam
mamidestefan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Muuh lidia eu ma bucur ca te intorci la birou dar mi-ar placea sa nu dispari complet. Noi ne-am intalnit si la Odiseea lui Alexei si odata cu serviciul ai disparut noroc cu al doilea copil. Pe cand al treilea as indrazni sa intreb. Miruna, mama lui Alexei (13.07.2006) si a lui Dimitri (02.09.2008) |
multumesc Miruna
..si eu imi doresc sa nu dispar complet..macar sa va citesc "din umbra"..daca nu voi reusi sa postez...cit despre al treilea copil...sanse minime..zic eu acum
LIDIA
de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006) www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=990be2d9621797e852b848&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">BIRTHDAY PARTY :IZABELLA si STEFAN

www.onetruemedia.com/shared?p=990efcd5419f99be4eb8de&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MOTZ IZABELLA
gaia.nevia spune:
Paula, caut si revin... l-am cumparat din Bucuresti, sper sa il gasesc pe net...
nu l-am gasit pe site la mothercare... uite-l aici, direct ON and WARMING...
Ideea de baza e ca fermoarul se inchide de la subrat catre picioare, deci daca vrei sa desfaci doar un pic, se poate.
Azi i-am dat lui Teo un sac cu fermoarul pe mijloc... s-a incurcat, s-a enervat si a inceput sa urle sa i-l scot. Inca n-a adormit de suparare, desi m-am conformat. Cred ca il desfac jos si ii pun sosete... altfel l-am luat degeaba.
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
mamidestefan spune:
As vrea sa urez si eu LA MULTI ANISORI
Andutzei de Ramo (300)..
si printzeselor care serbeaza azi un anisor :CRINA si AMALIA
SA CRESTETI MARI..FRUMOASE ..SANATOASE..SI SA II FACETI FERICITI PE PARINTII VOSTRI IN FIECARE ZI
LIDIA
de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=990be2d9621797e852b848&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">BIRTHDAY PARTY :IZABELLA si STEFAN 
www.onetruemedia.com/shared?p=990efcd5419f99be4eb8de&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MOTZ IZABELLA
kllemi spune:
Am vazut mai devreme ca vb. de crize....la fel ca si andy,cred, am zis ca numai eu am un copil "atomic si crizat" si nu am vrut sa vb despre asta
dar se pare ca nu sunt sg. la fel face,cand vrea sa faca ceva ce nu trebuie, se tavaleste pe jos si tipa de imi sparge timpanele
cateodata cedez si mai tip, dar de obicei o las in pace sa se tavaleasca si la un moment dat inceteaza, cand vede ca nu se intampla nimic.....adica nu o bag in seama......si incepe sa faca altceva decat ce vroia inainte......peste un anumit timp isi aduce aminte si mai incearca odata....din nou se loveste de un refuz, si cred ca isi da seama ca totusi nu este bine si inceteaza sa mai faca acel lucru......hai ca v-am inpuiat capu' ![]()
fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
mamidestefan spune:
Si daca tot "mi s-a dat mina la scris" in seara asta ..sa va zic si de Izabella ...care acum 2 zile a facut primii pasi singura..si am plins de bucurie 
...iar de 2 zile vrea aproape non-stop sa mearga..
bine ..nu merge singura..ci de o minutza..sau sustinuta putin de ham...dar vrea sa mearga continuu..
si in seara asta a exersat "la greu"..ridicatul in picioare din pozitia stind in fund..era asa haioasa ..cum se amuza ea..abia reusea sa se echilibreze in picioare..apoi cadea in fundic..si o lua de la capat cu ridicatul..
si tot acum 2 zile ..a luat prima trinta urita..eram in parc si a cazut in fatza pe beton..s-a ranit putin la barbie..si in gura si-a facut o ditamai rana..nu mai zic ca eu am tras o sperietura ..sora cu moartea..adica am vazut negru in fatza ochilor

..foarte greu m-am linistit..
in rest ..ne chinuie rau maselutzele..manincam mai prost decit de obicei..avem mici "concerte"..cind nu ne convine ceva..si testam programul cu o repriza de somn de zi.
LIDIA
de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=990be2d9621797e852b848&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">BIRTHDAY PARTY :IZABELLA si STEFAN 
alexa si mami spune:
nu vad nik rau in somnul intr-o singura repriza, eu i-am facut program de somn de la 14,30 pana pe la 16.30-17. Atunci doarme si Alexa si am si eu un moment de respiro.
alexa, cipri si mami
CD27 spune:
si la noi e ok somnul intr-o repriza dar daca e in jur de 3 ore, altfel nu-i de bine, astazi am stat si am batut eu campii aici pe forum cu frustrarile mele si copilul a dormit putin, la nici o ora dupa trezire ii era deja somn si a fost marait pana seara
oricum nu pot face nimic cat doarme, la cel mai mic zgomot il gasesc la marginea patului
asa ca nu-mi ramane decat sa stau langa el cu ochii in tavan, nici nu pot sa iau o carte/laptop pentru ca se foieste, ma verifica, mai arunca cate un ochi la mine si apoi cade cu fata in perna la loc![]()
Mami de Mikul Robert Constantin

laureta spune:
Buna si de la noi.Noi n avem noutati. Biancu e tot speedy mofturila
De nervi si fitze nu mai spun din casa ca ma fac de rusine![]()
Io am puso bine pt seara asta, am halit muuulte pricomigdale
si acum nu mai pot de greata, cred ca bila este nu i asa?
La multi ani Crina si Amalia
mamidestefan felicitari micutzei mergareatza
angelynna82 frumoase poze
Mimihoo frumos si emotionant montajul 
Giuli si eu zic ca e hohot de plans. Mai intreaba si doct pt linistea ta
c.valy ai trezit invidii mey la fete cu castigul Lenor
, super tare m am distrat
(credeam ca numai la gradi se supara asa :))
piolica bafta cu jobul
nerantula cum sunteti?![]()
SEBI!
de
Inisa Ana-Maria si
Bianca Nicole
300 spune:
laureta ia metoclopramid inainte sa adormi sau un hepatobil daca ti-e rau-rau - e pacat sa te chinui.
si mie mi-e greata dar vad ca incepe sa treaca.
vali, ce castigasi?
Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...