Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (197)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

S-a terminat si la noi bataia pe punga de pufuleti

Mimi ff dragutz montajul,Sofia e ff dragutza

Laureta o scumpa Bia,eu ma gandeam la alta pasarica

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

dya eu i-am dat o tastatura vechea de-a mea. Si bate in ea apoi bate cu ea, am adaugat colectiei un maus iesit din uz. Ma asez la calculator cand el e atras de o jucarie si stiu/simt ca va sta minim cinci minute preocupat de ea (eu am nevoie sa verific periodic emailul si eventual sa formulez un raspuns macar mental). il mai las sa se urce langa mine pe masa si cat el arunca ceva de aici (cartuse goale, suporturi de la carduri de memorie, cd blankuri) apuc sa citesc si sa dau send. Si tot asa.
giuli ma bucur ca ai inteles ca nu e ceva personal cu tine ci generic vorbind.
feli nu sti ce sa zic, poate vroia doar atentie. Nu acum serios depinde mult si in ce fel raspunzi nevoilor lui si cum accepti tu ca om situatia.
lidia eu ma bucur ca te intorci la birou dar mi-ar placea sa nu dispari complet. Noi ne-am intalnit si la Odiseea lui Alexei si odata cu serviciul ai disparut noroc cu al doilea copil. Pe cand al treilea as indrazni sa intreb.
E o varsta ingrata, recunosc. Ei vor sa faca multe lucruri, sunt constienti ca ar putea mai multe dar totusi nu pot. Se frustreaza, se enerveaza si ne cer ajutorul. Cei mai multi nu vorbesc inca suficient incat sa ne ceara altfel ajutorul decat prin plans. La mine Dimitri cand vrea ceva tipa din ce in ce mai tare pe un anumit ton, tipat ce devine urlet daca nu ma conformez. Incerc sa anticipez ce ar putea vrea, am eliminat tot ceea ce ar putea constitui un pericol de viata si de moarte si in rest il las sa misune, nu am incotro, trebuie sa ma ocup si de Alexei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

fetelor l-am inscris pe david la concursul pampers dar e un sistem mai ciudat de votare...eu trebuie sa trimit invitatia pe mail si acolo se da click trebuie sa bagi nr de tel si ei iti trimit sms cu un cod pe care trebuie sa-l bagi ca sa validezi votul

daca vreti sa ne ajutati sa strangem cat mai multe voturi pls trimiteti-mi adrese de mail aici sau pm sa va fac invitatia...multumim anticipat

LA MULTI ANI CRINULE SI AMALIA!!SA CRESTETI MARI SI SANATOASE!

mamicilor

de David
Poveste

HAIDETI LA BAZAR SA O AJUTAM PE EMA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Buna seara!
Intru si eu sa nu treaca ziua fara sa urez
Crina
Amalia
Sa cresteti mari sanatoase si fericite!
Felicitari mamicilor!
Nushulica iti trimit acum un PM.

Noi am ramas singuri de ieri, si de aseara Lucas e putin mucos.Dam Panadol.
Pupici si o seara buna!

www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Angelynna, cd, Babytza,Luminita, Piolica

Cd same here..adica de ceva timp nu mai dorm cu el ziua pentru ca in ora aia jumate cand dormea el reuseam si eu sa gatesc..sa mai descurc de prin casa..iar cand dormeam cu el chiar dormea mai mult..dar ce sa fac.
Azi n-a dormit decat o ora de la 12 la 13. in rest nimic..am bantuit .iar acum la 21 a adormit la tzitzi imediat. Cred ca l-au oboist si atatea gratare..i s-a aplecat

Dyanira..scuze..neuronul meu..e dus saracul.. sa nu intri in butoi ca vin dupa tine
Vad ca doarme bine Andrei chiar daca doarme intr-o singura tura. La noi e cam nasol doar o ora .

Vad ca o sa comandati carti..dar timp aveti sa le cititi?

Ma bag la ..ca am acumulat o oboseala cronica..si dupa cum anunta astia vremea...o sa stam in casa..asa ca trebuie sa fiu odihnita si inarmata cu multaaaaaaa rabdare.
pup bobocimea

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

buna seara am incercat sa postez si mai devreme un mesaj dar ce sa vezi, ca mi se blocase calc., va multumim mult ptr toate urarile frumoase pe care ni le-ati facut

ANGELINNA SA-TI TRAIASCA CRINUL MARE SI FRUMOS SA TE BUCURI DE EA SI EA DE TINE

RATONELULEEEEEEE...... si nu ma dau lovita......dea??? zi ce vrei sa bei si "vine baiatu".....dea???

A fost super ieri la petrecere....a ales de pe tava bomboana, bani si ruj, deci se face "pitzipoanca" , numai ca in momentul cand am ajuns acasa a inceput alergaturile.....iar pe hol am o oglinda, care este pusa pe un pal si care nu este prinsa in perete si ce sa vede-ti din alergatura a intrat cu capul direct in cant o catai vanataia a facut.....dar acum nu are decat o zgarietura zici ca a incercat sa isi faca hara-chiri (nu stiu daca asa se scrie)...in seara asta am tuns-o deja am un baietel nu mai am fetita

A-ti spus voi adata de un unguent, sau asa ceva ptr vanatai sau lovituri de genul asta....mai spuneti-mi si mie odata cum se numeste....va rog

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Kllemi eu am luat azi Gel cu arnica si sunatoare sarbatorita sa-i treaca buba.Abia astept s-o vad tunsa
Baby boy super poze,ati avut o petrecere pe cinste! Am vazut ca a primit o masina de aia mare...il incanta?I-as lua si eu una lui Lucas.Radu e cel mai fericit cu pisica in brate.

www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

Anda
Amalia
Crina
sa va faceti fete mari, frumoase si cucuiete!!

Ada imi dai te rog linkul cu ce sac de dormit ai tu de la mothercare? Mersi frumos

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Bitzasa stii ca-i place mult. Tataie il tot pune in camion si-l plimba insa azi s-a jucat singur cu el..tot punea jucarii ...le dadea jos..rasturna macaraua..chiar ii place.

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

AMALIA, CRINA sa cresteti mari, sanatoase si norocoase!

alexa, cipri si mami

Mergi la inceput