ARADENCE DC (131)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

neata
hai sa va pove din patzaniile mele de azi, marti 13.10 :)))
Dimineata cand sa vin la lucru unu tine dupa mine, ma depaseste prin stanga pe linie continua iarcand ajunge in fata mea pune frana brusc...noroc ca m-am trezit si am m-am gandit ce intentii are...apoi, ajung la fabrica si dau sa intru in curte..bate vantu tare si ghici unde se inchide poarta? pe masina mea...asa ca m-am ales cu o frumoasa zgarietura de vreun metru... apoi fug la baie, bag cheia in usa ghici...raman cu jumatate de cheie in mana, restu e in yala..apoi dau sa-mi fac o cafea si se blocheaza aparatu de cafa (motiv necunoscut)...asa ca cred ca e cazu ori sa ma duc acasa, ori sa nu mai fac nimic (da cred ca si stand sunt in stare de o boacana), ori sa nu mai ies deloc din casa.....

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Miha, superba poezie! SI eu iubesc poezia, dar rar mai dai de cate una minunata!
LuAna, bun venit la aradence DC!
Hai ca am facut cafeaua cu intarziere ca n-am avut curent!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Moama, Clau, da' la tine chiar e marti 13!
Ce ma'nerveaza ciocolata asta ce se tot tine de mouseul meu!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

'Neata, vin si io la .

Clau, ioi, uneori cand incep si eu ziua prost o tin asa toata ziua. Sper sa te opresti aici . Oare de ce mi se pare mie ca ne asemenam putin .

Adaaaa, bai, is buni nadragii???

Miha, Moni, nu ma loviti cu poezii de-astea ca dau in depresie . Si asa cu vremea asta ma tot duc la fund in butoiul melancoliei.

Aseara a adormit Bogdi aproape la 12, dar am zis ca nu cedez. Dimineata dormea asa bine ca mi-a fost mila sa-l trezesc, dar asta e.
La gradi are o prietenutza care il astepata sa intre in clasa impreuna daca e si ea acolo, Iulia o cheama . Are gusturi fiumeu, ca e tare finutza. S-a distrat tatal fetitei ca nu vroia fetita lui sa intre fara Bogdi in clasa asa ca el a plecat si a lasat-o in grija mea pana l-am dezbracat pe Bogdan.

Ioi ce vreme urata e afara, asa m-as duce acasa si m-as baga in pat la .

Lu_ana, tu stai acasa cu Bogdan, nu?

Diana11 si Lu-ana, in ce zona stati? Vedeti ca la noi la Aradence prima vinere din fiecare luna e stabilita intalnire fara prunci asa ca daca doriti sa ne cunoasteti si sa veniti va asteptam cu drag.

Sa-l ajutam pe Sebi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu-ana spune:

Neata!
Vreau vremea de saptamana trecuta!!! Sper sa nu tina f mult vremea asta urata ca nu pot iesi cu Bogdan la plimbare.

Cate ceva despre mine: stau in Arad de cam 4 ani, dar inca nu pot sa spun ca m-am obisnuit cu orasul. Dupa ce am terminat facultatea sotul meu a primit o oferta de lucru in Arad. La inceput am zis ca e ceva temporar si o sa ne intoarcem la Timisoara - orasul studentiei noastre.

Flavia Ramonadeocamdata stau acasa. Probabil cand va mai creste putin o sa merg putin la lucru. Asa mi-a propus seful meu.

Va multumesc ca ma primiti in clubul vostru!

O zi cu cat mai putine ghinioane!

Mergi la inceput

Flavia, am tot uitat sa-ti raspund! Is tare buni si tare faini, numa' unpic tre' sa-i scurtez!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adablackcat

Flavia, am tot uitat sa-ti raspund! Is tare buni si tare faini, numa' unpic tre' sa-i scurtez!

Noa bine, ma bucur. Si mie mi i-o placut cand i-am cumparat .

Sa-l ajutam pe Sebi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina33 spune:

Neata, Doamne frig mai e si urit, si voi mai si spuneti poeziii
Flavia te-ai uitat pe site,ti-a placut?
lu_ana, bina ai venit!
Clau, sparge ghinioanele cu un somn bun, la lucru bineinteles

Alina si Dragos-5 anisori
http://www.dragos.inarad.ro

Mergi la inceput

Alina33, am uitat sa-ti spun, nici pe PM nu te lasa sa-mi trimit adresa. Tot reclama mascata zice ca ii. Hai ca iti trimit pe PM adresa mea de mail si mi-o trimiti acolo, ok?

Sa-l ajutam pe Sebi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina33 spune:

Jos cenzuraaa!!!!

Alina si Dragos-5 anisori
http://www.dragos.inarad.ro

Mergi la inceput