Ce sa fac?
Raspunsuri - Pagina 4
tora97 spune:
sint de acord sa discuti cu ea si eventual (desi este impotriva legii ca sefii sa se amestece in viata particulara) cu seful. ba mai mult.. fa o de cacao la serviciu... iti garantez ca va fi privita cu alti ochi de personal
sotul tau, intr adevar se distreaza.. sa nu crezi ce spune ca nu este nimic, si alte povesti dintr astea! sint pure fantezii de adormit vigilenta... mergi si tu cu el la "consiliere" si ia taurul de coarne serios ca Doamne fereste! din punctul meu de vedere barbatii sint ca niste copii... trebuie scuturati bine
ca amuzament sa ti spun ce i am facut eu prietenului meu vis a vis de o presupusa infidelitate... asaaaa. de amuzament..
statea pe fotoliu si se uita la televizor.. ii spun: sa ti arat ce te va astepta daca mergi la puicute...
ma ridic, iau o cutie cu chibrituri si incep sa asez tacticos bete de chibrit intre picioarele lui, chiar sub "bijuteriile de familie"... doua cu gamalia asa, doua invers dar cit mai inchis unghiul cu gamalii, si tot asa... el se uita nedumerit la mine
intre timp mai apare si teodora (6 ani) si ma intreaba ce fac "stai si invata mama" ii spun
dupa ce fac o gramajoara aprind repede un batz de chibrit cu intentia de a aprinde "gramajoara" de bete... a sarit ca "ars" !!! "Ce ai inebunit?!" Credeti ma fetelor ca intr adevar i as fi aprins nadragii... mare lucru nu se putea intimpla!!!!!
Thea ridea si mai spune si ea... "Mai vreau mami, mai aprinde un batz!"... i am completat ca asta a fost o simulare, data viitoare se pot folosi si substante inflamabile... mult mai eficiente....
hanna, nu renunta.. trebuie sa lupti pentru familia ta! mai tirziu el iti va fi recunoscator
hanna spune:
Stie ca n-a vrut sa-mi vorbeasca la telefon; mi-a spus in genul:"ce sa cer omului ce nu are, bunul simt";l-am intrebat daca atitudinea ei este de bun simt si mi-a raspuns ca nu sta el sa-i faca educatie.Mi-a promis ca de acum nu-i va mai raspunde decat de probleme strict legate de servici; nu stiu ce sa mai cred, pentru ca atunci cand i-a solicitat ajutorul noaptea la ea acasa, era si mama ei acasa, tatal i-a murit, iar ea locuieste cu mama.
Hanna
GabrielaG spune:
Ai grija mare la astfel de "colege". Fratele meu, de fapt cumnata mea a patit-o cu cea mai buna prietena si vecina a ei. Ea singura , divortata, cu un copil, avea nevoie de tot felul de reparatii si ajutor, iar fratiorul meu cel scump era foarte "saritor". Anul trecut a explodat totul si nu-ti spun cam cat de urat a fost si ce mult a suferit cumnata mea, ca doar era vorba de prietena ei cea mai buna. Ma bucur ca au reusit sa treaca peste asta, foarte greu ce-i drept, dar acum cred ca e foarte atenta cu "prietenele".
Noroc si diplomatie,
Gabriela si baietii
aurelursu@k.ro spune:
Draga mea, esti sigura ca era si mama ei acasa. Si daca era ce?! Ca presupun ca nu sta intr-o garsoniera. Nu mai cauta circumstante atenuante pentru sotul tau. Daca sotul meu ar pleca la 12 noaptea sa "ajute" o colega, l-as castra mai intai!!!!!!! gabi
aurelursu@k.ro spune:
Ups!!! Sau poate nu, ca ma chinui sa fac un copil. Da' i-as pune centura de castitate. gabi
crysa spune:
durerea pricinuita de astfel de chestii este imensa. si eu am fost cindva inselata de cel ce avea sa devina dupa citiva ani sotul meu. ani de zile i-am reprosat, ani de zile il trezeam in miez de noapte si-l intrebam cum a fost cu cealalta, era mai bine, de ce a facut-o? pina cind intr-o zi ce mi-a spus? nu te voi mai insela niciodata caci asa ce m-ai stresat anul asta ca nu-mi mai trebuie in veci . nu stiu daca sa cred asta, dar cred ca ... cu cit il pazesti mai mult si-i pui lantul de git barbatul va calca strimb. lasa lesa mai larga sa nu se simta el limitat si totul va fi ok. e mai greu cind apar bbii. atunci te gindesti la ei si ramii linga tradator. dar oricum trebuie pedepsit .
,
mariana_flo spune:
Sa-ti spun ceva. Eu consider ca fiind o jignire crunta faptul ca sotul stie ca x te supara si el nu ia atitudine. Chiar daca lui i se pare o copilarie. Fa-l sa inteleaga clar ca te poate pierde daca mai continua asa. Nu te lasa calcata in picioare. Cu cat astepti mai mult cu atat va fi mai greu de rezolvat. Mai stii? maine, poimaine, te va anunta ca pleaca la munte, sau in alta parte pe o perioada lunga. Este inadmisibil.
Nu te supara pe mine. Eu sunt mai dura. Cand sotul meu a incercat o astfel de plimbare in miez de noapte, uite cum am reactionat eu. N-am spus nimic, dar dimineata, in loc sa plec la servici, am dat un telefon ca sunt bolnava (fara sa stie el), am anuntat-o pe mama unde ma duc, ca sa nu-si faca griji, si i-am spus ca daca il anunta pe sot nu mai are ce discuta cu mine. Apoi am plecat la tara, la bunici (unde nu e telefon fix si nici semnal la mobil nu aveam). Seara, vazand ca nu ajung acasa, a inceput sa dea telefoane, sa ma caute. Si s-a speriat asa tare incat de-atunci s-a lecuit de plimbari nocturne. Nu-mi mai lipseste nici 5 minute peste program, iar daca se intampla ceva ma suna si-mi spune.
crinuta spune:
Nu ai ce sa vorbesti cu ea, va crede ca te simti amenintata, insa ce poti face este sa ii ceri sotului tau sa isi inchida telefonul seara.
Crinuta
micosi spune:
Sunt de acord cu Crinuta la faza cu telefonul. Este mai simplu si mai elegant dar trebuie sa vrea si sotul tau. Daca ea este lipsita de bun simt, fiti si voi la fel.
Toate cele bune
mariana_flo spune:
Incearca o smecherie. Daca mobilul sotului tau permite, programeaza-l sa ignore apelurile de la x. Astfel vei fi linistita ceva timp. Cand sotul isi va da seama, tu forte senina poti sa-i spui ca din greseala l-ai blocat, .