Gravidutze si mamici de Cluj -138

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Buna dimineata cu proaspata.

Uitati ce subisect am gasit la umanitare http://www.gandul.info/reportaj/ultimele-9-zile-care-o-mai-pot-salva-pe-anamaria-4980083. Haideti sa o ajutam fiecare cat poate. Mai are doar 9 zile...

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Neatza!

Ani, am vazut de aseara subiectul.

Nu stiu cum e la voi dar in Marasti....ninge, adica ninsoare nu lapovita (ca aseara). Ma bucur dar in acelasi timp mi-e groaza....vreau vara inapoi

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...

ABSOLVENTE!!!!

NOT UNEMPLOYED, JUST BETWEEN TWO JOBS....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Din pacate si aici ninge si trebuie sa mergem la cumparaturi . Trebuie sa vad unde mi-am pus hainele de iarna ca e si frig

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Neata si de la noi!!! Brrrr, ce frig e! Si eu inca cu haine de primavara-toamna! Desi e clar iarna...

Am ajuns si noi in sfarsit la gradi! Era cam pustiu, asa putini copii, la noi la grupa doar 5 din 12, venisera 2 fetite noi...Ne-am achitat datoriile restante si am anuntat o pauza, om vedea noi cat o fi de lunga.

Sara e foarte bine, isi revine frumos, tuseste tot mai putin, papa din ce in ce mai bine, s-a acomodat frumos cu buni si ne asteapta seara cuminte acasa. Desigur, trebuie sa avem in geanta neaparat ceva recompensa! si eu sint aproape 100 % refacuta, fara prea mult chef de lucru insa. Imi revin cu o cafeluta! Emmma oricum e activa de pe la 5 dimineata, face un balet pe acolo...Eu am devenit tot mai obraznica cu dieta, zilnic bag cioco si mananc cam aiurea. Deocamdata, 5 kg in plus, dar urc vertiginos....

Co, n-am vazut iepurasul vesel, dar ajunsesem cam devreme noi!

Oana, ma intristeaza ca Maria nu e mai bine, din pacate atat de multi copilasi erau virusati. Eu ma tot minunez de Julia,micuta, cum rezista ea pe metereze. Azi dimineata mi-a zambit asa de fericita!Iti inteleg grija si ingrijorarea, mai ales ca incepe socrella serviciul, ce faceti, o lasati pe Maria la program lung?Of, of, greu mai e, numai sanatoasa sa fie!

Anca, te asteptam cu povesti, despre cum te-ai petrecut!

Alex, toate bune la voi?

O zi buna si frumoasa tuturor!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia 23 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanimi spune:

Buna dimineata si de la noi!
A ajuns Mos Craciun pe la voi??? Ma gandeam ca poate il deruteaza ninsoarea de afara si ajunge mai repede anul acesta .

Multumim de aprecierile frumoase la adresa galuscutzei; da, e o minune, asa cum e fiecare puiut care vine pe lume, o sursa de iubire, zambete si energie pentru parinti.

Dariandra, ce mila mi s-a facut de puiutza cand am citit ce grija avea ea - ca s-au murdarit hainutele .

O zi plina de soare in suflet, ca afara nu cred ca sunt sanse

Pupicei si sanatate piticilor bolnaviori!

Nina & Iarina

Mergi la inceput

M-a impresionat tare mult povestea fetitei Anamaria! Doamne ajuta sa invinga in lupta asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

o zi frumoasa la toate

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007

;http://scope.ro/detalii/infinity-studio

Mergi la inceput

Acum am descoperit ca am trecut in luna a 6-a!!! Wow ce mari suntem!

Ioana, ce faci mami gravi?

Ce e asa liniste pe aici, ati plecat la sanius?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Gaby-imediat nasti, hihi, ce repede a trecut timpul!!!

Mergi la inceput

Meli, vezi ca acum ma bagi in sperieti, nici chiar sa nasc....sa mai danseze pe acolo bebelina!!! Oricum nu ma vad ajungand eu chiar la termen!Ce face artista ta?

Mergi la inceput