Gravidutze si mamici de Cluj -138
Raspunsuri - Pagina 10
elenuta23 spune:
neatza buna ![]()
a venit iarna, ce fericit e copilasul meu ca e zapada mare la tara, deja se gandesc sa faca om de zapada impreuna cu nepotelu dupa ce vin de la gradi si scoala ![]()
tare fericit e
iubirea lui mama, aseara a fost timp urat la tara si s-a luat curetul, mi-a zis soacra ca ce s-au mai distrat ei![]()
la D ii place mult la gradi insa inca e c-am rusinos si nu vrea sa spuna nici o poezie, pana isi itra in program,dar acasa cand ajunge cantta si zice poezii de nu-l poti opri ![]()
gabyce dor imi e sa simt si eu ceva miscari prin burtica 

daca vb cu C ii spui sa imi spuna componentele
, ca nu as mai vrea sa te stresez pe mess 

kari sigur te cunosc insa aveam un lapsus cu numele tau ,stiu unde e cabinetul insa stiam ca suteti 2 care l-ati deschis, sau ma insel?????
eu eram cu gloria si cu raluca chira in primul an, eram vecine si atunci eram in grupul lor dar daca ma vezi sigur ca ma stii![]()
am terminat cu Elena Soagar in an
aveti llume la cabinet??????
nu am profesat delok ca nu imi place ![]()

Elena , mamica lui Dragos Stefan
(9mai2007) si
Iulia Anamaria (16 sept2009)
elenuta23 spune:
azi e sarbatoare mai fetelor... SF PARASCHIVA
gaby

(9mai2007) si
antoni spune:
Gaby-ziceam si eu asa simbolic,hihi,normal ca mai sta!dar vezi ce repede trece timpul?piti e bine, foarte bine, sper sa o tinem tot asa, nu pot sa cred ca e totul ok...
Elena-ce cabinet?ce ai terminat?ma bag si eu ca musca-n lapte...hihi, da, vine iarna,sper sa aem zapada!
si eu abia astept ianuarie, din 8 mergem la ski, mai bine zis cu bordul in Italia, yupiiii!!!
Ioana13 spune:
Salut
Iarna asta, iar ne0a luat prin surpridere! Ce sa facem! Si guvernul e un prost! Grele momente pentru tara!
Noi sintem bine, Patrick mi-a povestit ieri ca a fost doctoru la "chesa" si l-a consultat la "Buta, spate si limba" si tati sa "pumpere(cumpere) pt mami" stetoscop... el imi arata urechile. Cred ca dr se va face cind creste mare. E bine asa, CO?
Vezi,Elenuta, ce se disteeaza copilul tau cel mare! Distractie de asta numai la iarna primeste acasa!
Sanatate maxima tuturor!!!
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
anamica spune:
Hello,
Fetelor vreau sa ii fac analize de sange la Ana, nu am motive dar asa mi s-a pus pata acum si oricum nu i-am facut niciodata. Stiti unde as putea sa mergem sa fie cat mai putin chinuitor? Eu as merge la privat dar nu stiu cata experienta cu copilasii au asistentele de acolo...
Elena poti incerca la Casa piratilor in sala de la parter, acolo pot amenaja si pt copilasi cu covoras, gonflabile, masute, scaunele, etc si papica e ok.
Ana era fericita dimineata ca merge sa faca OM DE SAPADA
! dar eu nu sunt deloc prietena cu frigul asa ca astept primavara 

pupici,
Diana si
Ana (13.09.2007)
Povestea Nasterii
Gabriela77 spune:
Diana, mie mi s-au parut cei de la Synevo foarte profesionisti, si la sediul nou de pe Primaverii e si f lejer, nu aglomerat!
Meli, ce fain ca va ganditi deja la relaxare! Si cat ma bucur ca piti e bine!
Ioana, are fata de dr, P! Parca il si vad cu stetoscopul la gat!
Noi cred ca dansatoare, ca nu e bara sa nu se incinga Sara la un dans!![]()
Elenavezi ce distractie pe Dragos acolo....Bine ca te-ai mai linistit si tu!
Eu iar am mancat mult. Chinezeste. Sa ma opreasca cineva ca o iau pe aratura...
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia
23 +
elenuta23 spune:
ada o intrebare, tu cand luai uleiul de parafina????? ziceai ca pe stomacul gol insa pe prospect scrie ca se admiistreaza seara 

meli e vorba d ecabinetul lui karinde kinetoterapie din piata Mihai viteazu
chair ma hgandeam ca nu mai spui nimik de nici o iesire, dar se pare ca si iarna va prieste si va bucurati idn plin de ea, tare mult imi pace de voi 

mai fetelor am iste pofte mama mamam
, cand am fost insarcinata nu aveam nimik iar acum toata ziua imi saliveaza gurita 

![]()
sper sa treaca perioada critica cu poftee ca altfel revin al kg din naite si nu e bine 
(9mai2007) si
elenuta23 spune:
gaby iti tin companie la ciugulit, de dimineaa tot rontai cate ceva 
am uitat sa va spun ca azi ave m deja 4 saptamani
suntem mari deja 
alex te bucuri ca vine iarna????sau iti place numai cand ninge ![]()
anamica

(9mai2007) si
Gabriela77 spune:
Bravo, Iulia! Esti fetita mare, deja!!!!
Apropos, ca spunea Elena de un restaurant cu loc de joaca pt copii, poate reeditam intalnirea din decembrie anul trecut! Va surade?ca uite imediat e decembrie, ptiu ce trece timpul...
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia
23 +
ALEX29 spune:
ELENA imi place tare mult cand ninge dar totusi parca anul asta e prea dintr o data ![]()
ce super ca i asa fericit Dragos 
fetelor asa niste pofte am si eu ,aseara pe la 11 m am apucat de facut clatite ![]()
GABI se pare ca Sara iarasi o complecteaza pt Tiadris ,ea la bara ,matza mea pe masa si uite tot asa ![]()
DIANA si mie mi se par f ok cei de la Synevo 
IOANA asa i ca ti vine sa l papi cand auzi ce frumos povesteste ?
SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
;http://scope.ro/detalii/infinity-studio