Gravidutze si mamici de Cluj -138

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

Mama/i mama,nu/i femeie.....mai spune un proverb.si eu spun sa nu iti faci griji,poate nu ai destul lapte...eu cand alaptam pe la inceput mancam cam in fiecare zi iaurt,fructe si cereale,asa combinate.sper sa gasesti buba si sa pape mamaruta ca inainte...mult succes

ELENA bine ai facut ca l/ai dus pe D putin la tara,macar iti mai revii si tu.dar unde merge la gradi??sau n/am inteles eu bine?

GABY si eu am fost tare racita si am luat osccilo si ma simt mult mai bine.ma bucur ca e si SARA mai bine si tu ti/ai recapatat pofta de viata.pt dansatoare..eu ma fost langa magazinul de langa central pt haine de gravide acuma de 2 sapt parca si urmau sa primeasca haine..blugi..etc.sa ma anunti te rog daca ajungi cumva prin zona aia

MELI ce fain de sotul tau si de voi ca deja v/ati hotarat sa mergeti la ski.eu anul asta sigur sar peste skiat..multa sanatate piticutei.eu i/am dat sarei acuma pt raceala simpla osccilo,ceai cu lamaie,planta gingival,aspirat nasuc si ceva vit c si imunorezistant,ca ii dadeam oricum deja de vreo 3 sapt,daca ma gandesc s/o dau la cresa din 1 noiembrie

LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR

BUN VENIT FETELOR NOI SI MULTA SANATATE

NOI cam tot asa,stam in marasti...mai avem de lucru acasa si nu stiu cand v/a fi gata,sa speram ca se v/a termina in vreo 2 sapt.SARA trebuie sa mearga la cresa si ar fi mult mai greu de/aici in grigorescu,plus ca eu azi maine nu ma mai pot apleca si imi v/a fi greu la curatenie.si plus ca taica/meo se muta si el in floresti cam peste o luna si sper ca n/ajungem si acolo sa stamam putea linistite dar chiar vreau sa fie bine pe cand nasc,sa fim acasa...

am vrut sa scriu mult mai multe,dra nu/mi mia amintesc ca m/am chinuit de vreo 2 sapt sa va ajung din urma.am reusit acuma dar am cam uitat ce am citit sa si raspund.

NICO multa sanatate mamei tale si distractie placuta daca mergeti la londra...super

eu maine intru in 30 de sapt....adica 7 luni,nu/mi vine sa cred...oriucm deja am burtica mare.ALES misca f mult,il simt f bine cum se intoarce in burtica,ii simt cateodata caputul sau fundicul..nu stiu exact ce.oriucm e o senzatie de vis..

sa ne auizm numai de bine..plec sa ne pregatim ca trebuie sa mergem in floresti la casa,unde lucreaza si tati lui sara sa ne vedem cu el...

IOANA13 ce fain de voi cu praga...distractie faina.deci cu masina mergeti?

MULTA SANATATE TUTUROR BOLNAVIORILOR...

ioana...mami de sara si graviduta in 27 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

MELI – eu zic ca oscillococninum este super ok pentru inceputul de raceala. Incearca eventual si cu imunorezistan junior. Sanatate multa!

Cum se administreaza vitamina C?????

ALINA – nu trebuie sa disperi, din contra, trebuie sa fii cat mai calma pentru ca starea ta emotional o transmit micutei… in legatura cu alptatul eu zic sa nu te dai batuta atat de usor. Cu siguranta ca ceva nu ii convine. Ai papat ceva difeit de obicei? A facut stomatita? Incearca sa te uiti in gurita ei… sau vb cu medical e de familie? I-ai dat alternativ si cu bibe???? Ai ca tinem pumnii sa fie bine!

O seara frumoasa la toata lumea!

Oana si printesa inimilor noastreMaria-Teodora (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

IOANA -mami de sara - ma bucur pentru vestile tale bune si mai presus de toate de cele legate de cele legate de viata voastra ca familie! spor la finalizat caminul vostru si sarcina usoara in continuare!

m-am intalnit astazi cu loredana (redai) cu moralul ridicat si o mamica tare grijulie si super draguta! numai cuvinte de lauda!

Oana si printesa inimilor noastreMaria-Teodora (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

Buna dimineata
eu m-as bucura sa ne intalnim luna viitoare sau in decembrie, haideti sa ne mobilizam, ca asa fain se distreaza picii nostri
Alina, nu te mai necaji ca nu face bine la laptic Citeste subiectul despre alaptat, gasesti multe sfaturi utile acolo.

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://formular.stirileprotv.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Buna dimineata!!!!
Si eu vreau intilnire in decembrie!
O duminica de vis!!!

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

si eu ma bag la intalnire!

fetelor, azi am urcat pe cantar si m-am speriat...49,5...ce ziceti de performanta asta nedorita? inca tot mi-e rau, orice mananc, sper sa-mi revin ca altfel dispar din cadru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

mersi de sfaturi fetelor. ne simtim mai bine. acu problema e ca a scazut lactatia zilele astea dar ma chinui cu pompa sa revin la normal. nu are nimic la gurita eu am mancat normal nimic neobisnuit. nu imi dau seama ce a fost poate doar un "moft" sa zic asa.
sper sa ne revenim ca is satula de plans langa ea din cauza asta. e puiutul meu si eu trebuie sa ii dau laptic nu altcineva cu biberonul. si cand ma gandesc ca sunt femei care aleg sa nu alapteze ca sa nu isi " strice" sanii.
va pup dragelor sa aveti o zi frumoasa, chiar daca e rau frig afara

www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE

alina, mami de Alexandra

Mergi la inceput

SI eu imi fac unele griji privind alaptatul.cand eram insarcinata cu SARA,cred ca prin luna 6/a,dar numai stiu f exact aveam in unele nopti scurgeri din sani,ceea ce a si demonstrat lactatia.acuma inca nimica si am intrat in luna a 7/a.sa fie oare vreun semn negativ?poate nu voi avea lapte daca n/am scurgeri din sani?

si noi vrem neaparat intalnire...facem cu tombola?ca si anul trecut?

eu m/am pus mai devreme pe cantar si am 70 de kg,cam multe deja...15 in plus.ca si GABY,mananc cam mult si plus dulce in fiecare zi.sper sa numai pun multe.am spus sa nu depasesc 18 in sarcina asta,sa fiu cu 10 kg mia putin decat cu SARA,DAR NU STIU DACA/MI V/A IESI.M/as mira sa mai pun numai 3 in ultimele 2 luni cand pui cel mai mult.

ioana...mami de sara si graviduta in 27 saptamani

Mergi la inceput

oare de ce sunt numai membru incepator?n/am avansat deloc

ioana...mami de sara si graviduta in 30 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Ioana-cred ca peste 500 de mesaje esti junior.nu fetelor?faza cu tombola eu zic ca e foarte buna idee.piticii s-ar bucura cel mai mult!legat de laptic nu te mai stresa, sigur va fi ok, de ce sa nu ai?si cu kilogramele,ai grija ce papi, mananca sanatos, incearca sa iei dulcele din fructe. de ex. struguri.lasa ca le dai joi dupa cu fugitul dupa doua, hihi.

eu azi am fost toata ziua la medici, m-am dus la contagioase sa vada ce am, cica nu-i hepatita, nici bila, nici colecistul, mi-au facut analize, mi-au facut eco, m-au dus la neuro si au dat diagnostic de suprasolicitare neuro-vegetativa.e pe baza de stres si bobseala.asta e, sper sa treaca, incerc sa stau cat mai mult, dar singura cu piti nu prea pot.am slabit destul de mult...

Mergi la inceput