Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (33)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Nicolcris22 si eu am patit ca si tine, de obicei daca faceam un pic de efort, cand mergeam in piata sau in supermarketuri la cumparaturi. Am observat la mine ca imi face bine sa beau apa asa ca tot timpul am o sticluta la mine. Dr. mi-a dat reteta cu magnerot 1/ de 2 ori pe zi, si o fi de la faptul ca m-am menajat si nu am mai ridicat nici 3 kg, sau de la magneziu, e un pic mai bine acum.

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolcris22 spune:

Am uitat sa mentionez ca nu apucasem sa ajungem la hipermarket, abea iesisem din bloc, am mers putin pe jos pana la intersectie si pac, rau!
Sotul meu nu ma lasa sa fac efort, nu car nimic de cand cu sarcina.El duce tot greul sarcu, de la masina in casa.... asa ca chiar nu stiu ce sa mai zic!

Nicoleta Cristina 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

'Neata, fetili dragi, poftiti la o cafea aburinda, ce bine suna pe vremea asta!!!

CRISTIES, La Multi ANi cu fericire, bucurii, impliniri si tot ce iti doresti!!! Bebe sanatos si mancacios, somnoros si cumintel foc! Sarcina usoara in continuare!

ALEXUTZA, te rog sa imi ierti ca nu ti-am rasp la intrebarea cu sportul, am uitat crede-ma, deh, neuronu' plecat in vacanta si il cred!!!!! vreau si eu in vacantaaaaa!!!! Dar sa nu ma lungesc ca iar uit sa iti rasp. De cand am ramas insarcinata fac tae bo, sunt filmulete si pe youtube, sunt de mai multe feluri: tae bo cardio mi se pare cel care mi se potriveste mie cel mai bine, sunt exercitii pe care le poti face lejer, mai e AB Bootcamp, Energise, mai multe.... Imi place f mult acest sport pt ca il poti face in fata monitorului, nu e necesara deplasarea la sala. EU nu sunt genul sa ies sa alerg sau sa merg la sala, am incercat si nu imi place, prefer in casa, in mediul meu. Acum ce sa zic, eu am cerut sfatul medicului, dupa ce am inceput sportul si a zis ca pot face sport dar sa nu exagerez si asta pt ca am colul lung. A, si a mi-a zis sa nu fac de ex exercitii care necesita statul pe spate, gen bicicleta, a zis ca nici nu pot, lesin....nu e adevarat ca eu am facut, dar nu conteaza, tb sa ascultam de medic, pe urma n-am ami facut. NU fac in fiercare zi, cam la 2-3 zile si cand ma simt in stare, Problema e ca eu nu ma pot controla cu alimentatia ca altfel ar fi si cu sport si cu regim de viata sanatos (nu ma refer la dieta!!!! nu-s absurda, la anumite restrictii gen prajeala nu ami mult de o praji mica pe sapt, chestii de genul asta, de bun simt spun unii , dar eu mai am scapari inca, recunosc. Gravidutele pot face pilates, aerobic fara probleme. MI-a mai spus medicul sa iau un no-spa inainte de exercitii.

Pupic, o zi buna!

Faptele bune ale tale vor fi pornirile copiilor tai! (N. Iorga)

Oana si Paul Constantin (28.11.2004) si 22+ cu Daniel Alexandru

NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

onitza Merci frumos de raspuns. O sa incerc si eu, am vazut filmuletele de pe youtoube cu exercitii ptr gravide, dar timp de unde? in weekend sunt lenesa, la mine merge cu mersu la sala ca na, odata ajunsa acolo, treb sa fac ceva, nu am incotro . O sa incerc totusi treaba asta cu sala ca nu se mai poate, am deja peste 3 kg peste greutatea initiala, lus cele 3 slabite inainte!!! 6 kile in cam 2-3 luni asa!!! Doamne niciodata in viata mea nu mi s-a intamplat asa ceva, am fost mereu o slabanoaga oricat as fi mancat si acum abia ma car pe mine! 3 kg in plus parca nici nu mai pot sa respir, sper s anu mai iau prea multe ca nu pot sa respir efectiv. Ce s mai zic de sex gafai ca toate alea......Trebuie musai facut ceva. O sa renunt la pizze si paste o sa incerc numa iaurt, fructe, carne si friptura... nu stu ce sa mai fac ca iau kile de la o zi la alta!

24+ Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sagetutza spune:

La multi ani Cristies!

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

LA MULTI ANI CRISTIES!!!!!!!!!!!!!!!!

SA FITI SANATOSI SI FERICITI CAND VINE BEBELE.......................


Poze
Bea 26+ cu Ivan Matei

Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Cristies LA MULTI ANI! !!! Sarcina usoara, fara contractii decat la timp si fara prea multe kg in plus! Bebe sanatos, mare, frumos si cumintzel dupa ce-l nasti!

24+ Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

ALEXUTZA, asculta la baba aici daca vrei sa fii multumita (bre, esti zuza rau, pai nu ai luat mult, esti in sapt 24!!!!!) K, revenind, dim sa papi 2 feliii de paine de secara cu branza de vaci / iaurt / cremvursti / 2 oua fierte , lapte, cereale cu lapte (ca cereale iti recomand musli corcant cu miere(sunt variante de mic dejun)....gustare un fruct, pranz: neaparat ciorba cu 2 felii secara, daca te saturi cu felul I bine, daca nu, merge un gratar dar fara painica, cu salata..apa neaparat intre mese...si cina: neaparat ceva usor sa nu incarci stomacul: iaurturi, cereale cu lapte, evita fructele seara ca te balonezi....in mare cam asta e...poti manca la fel de bine o mancarica de fasole verde, sau varza calita (si asta cam baloneaza, dar la pranz merge..ideea e sa eviti grasimile, paine prea multa si sa bei lichide. Se presupune ca o graviduta norocoasa ia in greutate cam pana in 15 kg, 10-13 kile , dar nu toate suntem la fel, eu zic ca esti f ok tu!!!!! Si daca ne mobilizam sa ne organizam cu meniul de acum, ne va prinde bine la silueta si duap ce nastem.

Faptele bune ale tale vor fi pornirile copiilor tai! (N. Iorga)

Oana si Paul Constantin (28.11.2004) si 22+ cu Daniel Alexandru

NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Onitza ce buna esti tu si cum te ingrijesti tu de meniul meu . Merci de sfaturi pretioase. Eu de regula nu mananc paine de nici un fel decat rar la sandvis si cam atat si nici supe/ciorbe nu pap. Eu beau dimi un suc la storcator repede asa, apoi la 9:30 la birou se consuma o cana mare cu lapte si cacao si o cioco, niste biscuitzei cu crema, 3 felii chec sau cozonac...etc. pe la pranz se consuma ori ce a ramas de la masa de seara incalzit la microunde ori ceva de primprejur: sandwich de la snack attack/pizza sau paste. Seara se ajunge acasa pe la 7 si se incepe gatitu. De regula masa copioasa e pe la 8-9 seara asa si mai pe la 11 mai bagam o runda de dulciuri ....Dar abia astept sa intru in prenatal sa am timp sa gatesc, sa papam la 17:30 cand vine sotul si dupa sa nu mai bag decat un iaurtzel ceva si stand acasa in timpul zilei o sa am timp sa pap cele sugerate: oua, mancare, cereale dimineata, etc . O sa am timp sa fac si miscare. Mercii mult de grija. A propos de zuza si cu capu' mai sunt constienta ca nu am luat mult, dar ma simt "grea", mare, multa si nu pot sa respir asa ...sa nu ma bata Dumnezeu, sunt super recunoscatoare ca la ce si cum mananc pana acum am luat super bine, dar tot parca as face ceva sa fie si mai bine.....ufffff sa vina prenatalu ala odata! ca intre 8:30 si 19 sunt legata de birou sau de scaunu de la masina, in trafic

24+ Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

nu va mai inghesuiti atata la prenatal, ca eu stau acasa si ma mananca uratul... si socrii!
asa m-as duce la munca... asa mi-e de dor de turele alea de 24 de ore!

25+ cu

Mergi la inceput