Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (33)
Raspunsuri - Pagina 21
mamidepuiuti spune:
si poze cu puiutul meu cel mare
http://www.flickr.com/photos/43575800@N02/?saved=1
mami de Radu Andrei(30.07.2000) si
27+
lia_2009 spune:
beatrice felicitari nu stiu ce sa zic eu stiu ca bb cresc in etape. Acum probabil a "explodat" si urmeaza o perioada de stagnare. Eu de cateva zile am inceput sa simt miscarile bb mai incet, parca a obosit abea daca se intoarce de cateva ori dar de mai multe ori in cursul zilei.
T
26 sapt

cris_mario spune:
feteleeee am fost la morfofetalaaaaaaaaaa este suuuper ok totul,dar va povestesc maine ca acum st foarte obosita,am scris mai devreme ptr ca se va face capitol nou si sa nu am mult de recuperat dimineata.va pup pe toate si va doresc o noapte linistita cu vise frumoase

Mario Andrei 16.08.2005
21+ 
lia_2009 spune:
alexutzzza stai linistita in privinta bb atata timp cat dr a zis ca e ok. Poate esti mai inalta, mai lata si are unde sa se duca sarcina. Si eu sunt in 26 sapt si abea se vede burta si la fel fetele la serv ma intreaba unde tin sarcina dar eu sunt mai inalta si apoi pana la 40 de sapt are tot timpul sa se vada.
Ai grija de tine sa te alimentezi cum trebuie.
larisel spune:
Hai ca ma bag sa fac capitolul nou...si salutaaari! ![]()
29+

odiseea noastra, trusou bbluse, ne pregatim
nepoteii mei, viatza la tzara, noi
cristies spune:
Bine ai venit Larisel. Si multumim de capitol nou. Imi luasem inima in dinti, in sfarsit...
26+
doxa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Tanaion Buna dimineata dragelor, Ratusca imi pare rau ca te pun astia cu analizele pe drumuri... Dar nu te speria inainte sa afli rezultatul. Si mie mi-a dat ginecoloogul sa fac testele acestea in primul trimestru si mi-au iesit bine. Iti tin pumnii! Dexa bine ai venit si o sarcina usoara in continuare! Baly m-am tot gandit zilele astea la voi. Ce bine ca ti-a iesit testul negativ. Sanatate tie si fetelor! Cristies super paltonul. Plateea esti tare simpatica Chestia cu laptele de vaca in timpul alaptarii e prima oara cand o aud. Dimpotriva , stiu ca trebuie sa bei cat mai multe lichide si lapte in special. Ca si in srcina, laptele sa fie pasteurizat.Tana cu Toma (10.11.2001) si 27+ ![]() |
Multumesc frumos si pentru toate burticile, sa aiba o sarcina usoara!