Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (33)
Raspunsuri - Pagina 20
cristies spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Beatrice1982 bebe are................na cat are?????????????????? 1500 gr??????? e posibil asa ceva?????????????????? colul e inchis si lichidul in cant normala,............... bebe e caratist.............. de vreo 3-4 zile asa de avtiv e................. aproape tot timpul il simt.....si noaptea....................si din ce in ce mai tare da!!!!!!!!!!!!!!!!!! Poze Bea 26+ cu Ivan Matei Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!! ![]() |
Pup la bebe grasunel. E pe prima pagina un tabel cu greutatea lui bebe pe saptamani... 1500 de grame se incadreaza pe la 31 de saptamani dupa el... dar evident ca ecograful nu cantareste, doar estimeaza si fiecare aparat are tolerantele lui. Daca doctorul a zis ca se incadreaza la 28 de sapt. stie el ce stie.

26+
sagetutza spune:
La multi ani si din partea mea sarbaoritei noastre
Cris prima steluta se da la 100 de mesaje scrise.
26+
Nicola-Teodora (deocamdata... )
lia_2009 spune:
karmens cat spuneai ca are colul acum? daca stai mai mult la pat am auzit ca sarcina se poate urca. Tu ai si sarcina jos?
Mie mi s-a scurtat colul de la contractii si mi-a zis la fel fara efort. Eu inca merg la serv stau 8 ore pe scaun la birou merg cu maxi taxi uneori gasesc loc sa stau jos, imi mai iau concediu cand ma simt ca am contractii dar cu ajutorul lui Dumnezeu vom ajunge sa nastem bb sanatosi.
26 sapt

cris_mario spune:
pupam burticileeeee
beatrice pupam burticuta frumi
ratusca_mica/beatrice foarte bine ca ati pastrat fete istete
;eu am cizmulitele de anul trecut fara fermoar,iar acum 2 saptamani am ami primit o pereche cu fermoar
acum sa vedem cu care trecem iarna![]()
alexutzza va tinem pumnii ca sa il vedeti pe bb mic la fatzuca
;iar cu privire la comportamentul medicului tau...mmm cam asa e si al meu
vivi nu te mai supara ,asta tine de cei 7 ani de acasa pe care nu prea ii mai au multi din pacate
cristies,chiar ca s-a inteles gresit asta e ok,chiar super ok la pret
Mario Andrei 16.08.2005
21+ 
ratusca_mica spune:
Alexutzzza, foarte tare conversatia
Cred ca nu am mai ras atat de bine de o saptamana!!! Multumesc foarte mult, chiar aveam nevoie de o portie buna de ras, excelenta faza! ![]()
![]()
![]()
Ratusca
23+ 
ratusca_mica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cris_mario pupam burticileeeee ![]() beatrice pupam burticuta frumi ![]() ratusca_mica/beatrice foarte bine ca ati pastrat fete istete ;eu am cizmulitele de anul trecut fara fermoar,iar acum 2 saptamani am ami primit o pereche cu fermoar acum sa vedem cu care trecem iarnaalexutzza va tinem pumnii ca sa il vedeti pe bb mic la fatzuca ;iar cu privire la comportamentul medicului tau...mmm cam asa e si al meu![]() vivi nu te mai supara ,asta tine de cei 7 ani de acasa pe care nu prea ii mai au multi din pacate ![]() cristies,chiar ca s-a inteles gresit asta e ok,chiar super ok la pret ![]() Mario Andrei 16.08.2005 21+ ![]() |
apropos de cizmulite, am intrat ieri pe fuga in Unirea la otter si am vazut niste... ghetute, ca daca erau exact pana la glezne, n-as prea zice ca sunt cizmulite... si costau 500 RON!!!
oare cat or costa pacatele mele niste cizme mai lungi? astia nu sunt sanatosi!!!cred ca ma reprofilez pe bocanci

Ratusca
23+
Eleysa spune:
Buna seara burtici!!
In primul rand multumim mult pentru felicitari, si pentru ideile de prenume
.
bAly ma bucur mult ca a iesit ok analiza si nu e gripa porcina...insanatosire grabnica!!! pupam fetele sa se faca bine cat mai repede
.
KarmenS "La multi ani!!!"

Despre gecute si paltoane ce sa mai zic si eu ... de cand s-a racit am o criza de nervi in fiecare dimineata cand trebuie sa ma imbrac ...toate gecile mele ba sunt scurte, ba nu ma mai cuprind

...si eu tot la un palton baby doll ma gandeam ...e foarte frumos cel pe care l-a aratat cristies.
Beatrice ce bebe maaaaaaaaaaaaaare...sa-ti traiasca!!! 
In rest noi o sa plecam in weekend la o prietena la curtea de arges sa ne mai relaxam ...asa ca va pup pe toate si va urez si voua sa aveti un weekend cat mai frumos cu bebei cat mai mishcaciosi
...

Elena,
24+
Beatrice1982 spune:
multumim.................mult de tot fetelor!!!!!!!!!!!!!!!!
apoi stim ca estimeaza................estimezi onita..........4 kile...........aoleu................sper numai sa il pot naste...........daca nu.....................taiem si va fi bine
Poze
Bea
26+ cu
Ivan Matei
Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!
Beatrice1982 spune:
LA MULTI ANI KARMENS!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SA FII FERICITA SI SA AVETI GIJA DE VOI SI SA VINA BEBE SANATOS SI FRUMOS PE LUME..................
Poze
Bea
26+ cu
Ivan Matei
Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!
mamidepuiuti spune:
acum apuc sa pun si eu poze cu bb
http://www.flickr.com/photos/43575800@N02/?saved=1
mami de Radu Andrei(30.07.2000) si
27+