Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (33)
Raspunsuri - Pagina 18
alexutzzza spune:
Neatza' fetele si de la noi!
Multumim fetelor de cafelutza si de tortul cu ciooocooo!
Am baut deja cafelutza, laptic, suntem la pauza de cioco
.
mama lor de friguri!
, azi dimineata abia mi-am ridicat pachetu de oase dureroase (asta fiind corpul meu) din pat
.
alicredo, Baly
felicitari ptr vestile bune cu bolile, dine ca ati scapat/scapati. cristies
daaa??? de aia au toate asa gust? ca ne-am lasat noi de fumat? ca io ma minunam moama ce bune sunt merele astea si mereu in ultima vreme sunt incantata ca-s norocoasa care nimerste numa soiuri parfumate si gustoase!
, bine ca m-ai luminat, am 27 de ani (peste nici o luna 28) si fumez de la 14 ani so....
cris.dogarel pe mine ma suna cam des astia de la euroclinic ba ca dr. meu si-a anulat programarile din ziua x, daca vreu s reprog? ba ca au facut nu stu ce incurcatura si vor sa verifice programarile sa fie siguri ca stim aceleasi lucru cu totii (adevaru e ca si io programez azi, aincerc sa mut pe acu 2 zile etc..cre ca si io i-am zapacit), oricum a incept sa-mi fie frica cand vad msj cu" Spitalul Euroclinic va informeaza...etc" am de ceva vreme o teama sa nu renunte dr meu la colab cu ei, dar vad ca mie mi-e frica si tie ti se intampla
. poti incerca sa schimbi doctorul daca vrei musai sa nasti la Euroclinic, faci scandal si ceri sa te mute la dr. meu daca vrei (ceea ce e aproape imposibil ca el e f ocupat, dar faci gat rau si o sa reusesti pan la urma) ca eu sunt f multumita de el si toata lumea il recomanda
.
Fetele cu palton...eu zic ca nu-mi iau palton inca ptr ca mi s epar eo investitie mare si cand il mai port? am masina, am hainuta de anu trecut f calduroasa si se inchide petrecut deci ma infasor bine cu ea (chiar daca in curand probab ca nu mai inchid nasturii) si sper sa facem iarna asa...desi e friggg rau 

cris_mario Eu de 2 zile am trecut la cizme lungi, le port pe cele cu cel mai mic toc dar am avt surpriza sa ma chinui la inchis peste gambe...nu stu cat le mai pot purta sau cat o sa le mai inchid pana la capat si seara cand ajung acasa am pe gambe modelul d ela toate cutele si cuticelele cizmelor de piele mai ales aici la glezne arat deformata rau!!! So....
cred ca vom investi in curand in altceva..inca nu stiu ce...
KarmenS 
Beatrice1982 

halucineeeeezzz! ce BB mareee! Bravooo! Io ieri m-am vazt cu fetele si ma ameninta toate ca o sa fac bb de max 2 kg ca nu am burta de luna 6 ca mai mult de 4 luni nu-mi dai..e.tc 
, desi bb la 23s avea 605g...mai vedem vineri ca avem alta eco, sper ca fie ok.
Azi avem consult si o sa intreb dr. daca am voie sa iau ceva ptr raceala ca nu mai pot
. Aici unde avem biroul am ramas cam singuru etaj populat, noi din 5 etaje. Si nici noi (deh criza) nu am mai platit demultishor chiria, suntem "restantieri" so proprietare nu se grabeste sa dea drumu la caldura
AC-ul din birou nu merge pe cald
si e un frigg acileaaaaaaa
. Akas dam in toate camerele drumu la AC si e cald de stai in maieu, dar aici stau cu geaca pe mine (si eu si colegii) printre brrr brrrr si cu manecile trase peste deste. Deja ma doare capu rau ma dor toati oasili imi curge nasu de 2 ore si imi lacrimeaza ochii si nu mai pot de friggggggggggggggg
Si da! ma doare burta de la frig, asa ca la ciclu , ma doare in dreptul ovarelor si apoi se extinde pe laterale si apoi simt impunsatturi de ovare asa ![]()
24+
Yannis
ratusca_mica spune:
Salutare tuturor,
Am re-recoltat cu succes analizele de trombofilie (pe acelea le pierdusera or whatever...) si ies luni dupa amiaza. Intre timp am sunat la doctor care, auzindu-ma ca sunt crizata in ultimul hal, m-a pus pe tratament cu o pilula de Aspenter pana la iesirea rezultatelor, sa ma calmez ca totusi fac ceva ![]()
Acum sunt obsedata ca nu il mai simt pe bebe decat foarte rar, desi ar trebui sa il simt din ce in ce mai des si mai tare... cred ca diseara stau sa numar de cate ori misca intr-o ora, sa compar cu ce am vazut intr-o carte de gravidute.
la voi cam de cate ori misca prin saptamana 23?
Ratusca
23+ 
cris_mario spune:
alexutzzza thx
cu siguranta o sa trec la cizmulitze si eu,aolo si eu st cu frigul.....brr,acasa la fel este ok,chiar super ok cu Ac-ul
eu cred si spun ca este ok 605 gr la bb mic....![]()
beatrice 1500gr 

sa-l pupe mama de grasunel
Mario Andrei 16.08.2005
21+ 
mariucasara spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cris_mario mariucasara vroiam sa te intrb cv,sper ca nu incurc ?scuzati-ma stiu ca v-am capiat cu eco mea,dar st nerabdatoare,si de acum trece si mai greu tmp pana la ora 15......ms ca ma suportati ![]() Mario Andrei 16.08.2005 21+ ![]() |
Dap. Eu la Dr Steriu in Grivita am facut morfofetala. Doamna doctor e foarte draguta si atenta dar organizarea de la Medlife.
. E cam ca la spitalele de stat numai ca faci programare si platesti ca pentru clinicile private.Am facut programare cu o luna inainte si cu o zi inainte ma suna o domnisoara sa imi spuna ca programarea mea de la ora 16 se muta la ora 19. Am ajuns acolo pe la 18 ca nu stiam exact unde e sediul si mi-am luat o marja de timp mai mare. Bineinteles ca restul de programari nu fusesera decalate si pana la urma s-a intrat in ordine in care am venit...
Nu se face fisa la receptie ci direct in cabinet si la final iti da dr. un biletel cu care mergi sa platesti si apoi cu bonul te intorci sa iei rezultatul. Pe mine nici nu ma gaseau in calculator ca programarea mea figura ca ANULATA!!!!
Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si
24+
cris_mario spune:
mariucasara ms muult de info
;pe mine aseara pe la 19 m-au sunat sa vada daca ramane programarea valabila
sper sa fie ok,o sa ajung si eu mai devreme![]()
Mario Andrei 16.08.2005
21+ 
Beatrice1982 spune:
poti sa iei oscilococcinum...................
ai mare grija alexxuttzaaaaaaaaa sa nu iti fie frig la picioare..................
dap....................nu stiu daca e chiar asa mare................
da si burta mea e cat china!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Poze
Bea
26+ cu
Ivan Matei
Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!
Beatrice1982 spune:
uite "burtica" mea.......................
http://www.flickr.com/photos/26953200@N07/?saved=1
Poze
Bea
26+ cu
Ivan Matei
ratusca_mica spune:
Daca va spun cum am rezolvat eu problema cu paltonul, o sa radeti de mine!
Cand eram in facultate (adica acum multi ani) am cumparat un palton mai largut pe care l-am purtat o perioada (se ajusta dintr-o centura la spate) si, la un moment dat, m-am saturat de el si am zis ca eventual il mai port cand oi fi gravida. Mama m-a luat in serios si l-a pus la pastrare. Eu, bineinteles, am uitat complet de el pana aseara, cand mi l-a trimis mama acasa! ![]()
Si vine tare bine, e inca largut (oare ce o fi fost in capul meu cand l-am cumparat in facultate?), deci cred ca pot sa fac toata iarna cu el ![]()
Cat despre cizme, Alexutzza, si eu am patit la fel azi dimineata, abia-abia de am reusit sa ma inchei pana sus la cizmele care imi erau largi anul trecut
. Dar asta e, cred ca imi voi achizitiona niste bocancei ![]()
Ratusca
23+ 
Beatrice1982 spune:
asa si eu ratusca mica.................
mi-a luat mama u palton rosu........de la tip clopot............
e super larg..........il am de 9 ani si nu l-am purtat de 9 ori.................
dar acu mi-am adus aminte de el, ca era la buni si l-am trimis la curatat si o sa fie super ok sa il port iarna asta......................
cizmele mele sunt fara fermoar...........asa ca nu am probleme................
Poze
Bea
26+ cu
Ivan Matei
Yasmine spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cris.dogarel Buna foarte de dimineata Insomniile din ultimul timp au culminat cu o noapte aproape alba: azinoapte pe la 1 a trecut un avion pe deasupra casei cu un zgomot imens, am crezut ca pica. ne-a trezit, insa restul lumii a reusit sa adoarma la loc. mi s-a intarit ideea ca avioanele sunt precum masinile:unele dacii, altele mercedes. cum stim dinainte sa ne urcam? ![]() In alta ordine de idei: aseara am primit tel de la euroclinic ca dr. mea a intrerupt colaboraraea cu ei. cand am sunat-o mi-a zis sa merg la ea la alt cabi, prin dristor. dar de nascut?? ea a zis ca inca mai are contract pe "partea de nasteri si chirurgie". mi s-a parut ca a zis asa sa ma linisteasca. pana in ianuarie se pot schimba iar datele. zicea ca pot sa nasc "oriunde in Buc" cu ea![]() (am intrebat-o de regina maria). nu prea o cred si simt ca![]() ![]() voi ce ati face? la Ana dr. mi-a zis cu 1 sapt inainte ca nu vine la nastere. istoria se repeta?? ![]() ![]() plecam azi la 14, multumim de vorbe bune ![]() Cris, 25+cu Ema si Ana(2003) |
Schimb-o!
>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin
Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si samburica mititica 20+

Ema si
Ana(2003)