Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (33)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

ale1212xa felicitari ptr steluta...trebuia sa lasi felicitarile in seama noastra

Mario Andrei 16.08.2005 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Fetelor dar de incaltat ce o sa va luati?? Eu am inceput sa ma gandesc si la asta cizmele nu stiu daca sunt tocmai indicate .. nu de alta dar de prin luna a 8 nu o sa ne mai putem incalta singure plus ca ni se cam umfla picioarele ... deci??

pe toate

22+ Yannis Andrei

Mergi la inceput

ale1212xa felicitari pt steluta la cat mai multe

22+ Yannis Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

msms de felicitari
eu sincer de ceva vreme ma incalt in adidasi..cand s-o face mai frig habar nu am ce o sa fac..am niste ghetute joase cred ca in alea fac iarna:D

25+ cu Dragos-Andrei

Mergi la inceput

Fetelooor tocmai m-am cantarit intr-o sapt am mai pus un kg mi-e raau .. daca continui asa .. Ooof .. Pana la sf o sa pun 18 kg in afara de ce am pus pana acum .. Nu ma pot opri din mancat .. Mi-e foamee ! .. Va zic voua aici ca daca ma duc acasa sa ma plang toata lumea rade de mine ... Zic toti ca eu sunt ff frumoasa si asa ca lor le place

22+ Yannis Andrei

Mergi la inceput

Karmen sa fii fericita si sanatoasa si sa ai un bb sanatos si cumintel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Neata fetele!
Concediu placut celor care aveti concediu!

bAly ma bucur ca sunteti bine acum. Felicitari ca nu te-ai grabit sa iei medicamentele!

doxa bine ai venit!! Sarcina usoara in continuare.

cristies sa porti sanatoasa paltonasul. E foarte fumos!

Noi nu prea avem nouati. Am fost la medic, s-a uitat peste eco si ne-a recomandat un nou set de analize.
Referitor la haine eu cred ca suneti niste norocoase ca va mai vin hainutele. Pe mine nu mai ma incape absolut nimic. Cred ca doar vreo 2-3 pulovere mai largute le mai pot purta. Am mare noroc ca sora mea a slabit si are haine pe care nu le mai poarta asa ca nu am fost nevoita sa cumpar foarte multe.
De incaltat o sa imi iau ghete sau cizme cu fermoar si mai largute pe gamba. Deocamdata mi-am luat niste pantofi mai inchisi gen pantofii barbatesti care nu se leaga in nici un fel si nu trebuie sa ma aplec.
Pupam fetele!

Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

KarmenS la multi ani! Sa fii sanatoasa si fericita!

Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 24+

Mergi la inceput

mariucasara vroiam sa te intrb cv,sper ca nu incurc,parca tu ai facut morfologia fetala la dr Steriu...la ce adresa la cea din grivitei nu? si la ora la care ai fost programata ai si intrat,sau......?
scuzati-ma stiu ca v-am capiat cu eco mea,dar st nerabdatoare,si de acum trece si mai greu tmp pana la ora 15......ms ca ma suportati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

ieri fost la dr.......................

toate bune si frumoase.....................

placenta grad II

bebe are................na cat are??????????????????

1500 gr???????
e posibil asa ceva??????????????????

m-a mai chemat peste o luna jumate....................adik la 32 de sapt.............

normal am face 27 de sapt sambata, dar a zis ca sarcina e de 27/28 de sapt.................

asa ca................

nu stiu e bine.......nu??????????????????

colul e inchis si lichidul in cant normala,...............

bebe e caratist..............
de vreo 3-4 zile asa de avtiv e.................
aproape tot timpul il simt.....si noaptea....................si din ce in ce mai tare da!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Poze
Bea 26+ cu Ivan Matei

Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!

Mergi la inceput