Burtici fericite de septembrie-octombrie (220)
Raspunsuri - Pagina 10
Iulika29 spune:
adi m-am prins si eu
ca pozele sunt pe mailul comun si am fugit sa le vad si....
am vazut o lisa si un adam joshua tare faini..lisa e fenomenalå cu fatzuca ei dulce foc..joshua e superb ..si tu ..cred ca e prima data cand vad poze cu tine si så stii ca esti o drågutzå..
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå
de Bruce Nicholas (14.08)
moni_iulia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui NelaM Eu nu stiam de chestia asta cu curatatul... de ce sa ii cureti limba, scuze, dar eu n-am inteles prea bine? ![]() ![]() |
Pai poata sa faca afta(parca) de la lapticul ramas pe acolo si atunci sa vezi plansete.Eu am vazut la nepotelul meu, i se facuse limbuta spre verde-albastru ca o coaja de lamaie stricata.Cred ca trebuie doar verificat si-ti dai seama daca e sau nu necesar sa-i cureti gurita.
Iulia
40s cu
"Tudorita Mihaita"Romania
Poze
Iulika29 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui NelaM La ceas de seara se agita Nela, mamica Anei |
stii ca aseara citeam din cartea Annei Bacus ''cresterea copilului de la o zi la 6 ani''(e super cartea..un fel de manual al pårintilor) ca 60% din copii isi fac un obicei sa plångå la ceas de seara.. nu stiu cica simt tensiunea serii..asa spune ea..asta daca nu sunt colicii de vinå..si bruce al meu zici ca e ceas are mereu ora de måråit nu tare se cunoaste ca de fapt nu il doare nik nu il deranjeaza ci are chef de måråit..sau el mai face asa inainte de somnul adanc de noapte (ala de 5-6 ore)..zic somn adanc pt ca poti sa ii faci ce vrei el e lemn..eu l-am schimbat o datå l-am intors aproape pe dos..nik ..nici un deget nu a miscatt..
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå
de Bruce Nicholas (14.08)
MangaGirl spune:
buna dimineatza harniutzelor,
dezbateri in plen vad...hai sa-0miadcu si eu contributia ca tare imi place sa va citesc...
de limbutza discutam ieri cu mama...care ma intreba daca vad ceva galben in guritza copilului...in cazul in care raspunsul era da...clar era candida...slava cerului la Aidan raspunsul e nu.
Am avut o noapte ok sa zicem...in afara de faptul ca la alaptatul numarul 2 pe la 5, l-am enervat atat de tare ca nu se putea mufa de a trebuit sa-l plimb putin. e ragusit saracutzul de atata mieunat. Dar nu aveam ce sa-i fac...era sanul atat de tare ca nu apuca sa se prinda de el. In rest, ma trezeste cam la 3 ore noaptea...ziua bagam cand ne vine. Are schema lui pe care o face...isi da capul pe o parte si deschide marg gurita...si candc stiu ca face oooo, perfect rotund atunci scot si eu tzitzi la tejghea. Imi place ca s-a invatat...cand il pun pe perna in fata mea a tacut. stie ca urmeaza operatiunea "sanul".
Poza cu el facand pishulica am facut-o eu fara sa-mi dau seama ca a fost una din datile cand el a facut in pat, pe el si pe mine. Am un talent deosebit sa-l prind in momente din astea si baga un jet de isi face baie singur. Si apoi incepe sa planga si mai tare ca se sperie. sau poate ii e rusine
dragul mamii.
Luci, Gogo cu caciulita e superb si da...urmaotarea copila creatza si cu parul blond o fac altfel...in nici un caz pe viu ca nu as mai rezista. Nu cred ca imi strang bani de o cezariana pana atunci...dar cer droguri de la inceput. sa fiu sigura ca le primesc la timp.
Dana si sotul sunteti doi simpatici. Sa vedeti voi ce mandrete de fata va vine la pachet in curand...ca tot ati asteptat-o atat.
Nela mi ai alte poze decat cele de la semnatura Anei? ca pe alea le stiu deja cu mamica iubitoare care o soarbe pe strutza din priviri.
cred ca am uitat sa o felicit pe Coolutz pt bb. Sunt o ametita. si sa-i urez bun venit lui 4mykids.
mai nou am descoperit de ce am durerile ingrizotare la incheieturi...de la mufat Aidan la tzitzi...imi faceam scenarii cu oasele mele lispsite de calciu...can durerile sunt de fapt de la pozitiile tampite in care imi tin mainile cand il alaptez. As sta si in cap numai sa stiu ca mananca. Am un sfarc varza...dar ce mai conteaza? sper sa treaca...anul asta.
si tot despre alaptat raluk, iti promit ca te vei descurca si ca vei face tot posibilul sa ai lapte...daca e a fie. ai sa vezi, vine natural...dorinta asta de a "face tot posibilul". cum spunea si ralucapauntoate cate le-am citit...se uita si nu se potrivesc cu practica. Fiecare copil e diferit si are ritmul lui...si vei sti instinctiv ce sa faci. recomand sa ai o pompa in casa. eu am luat manuala si m-a ajutat cand credeam ca o sa ies pe strada de durere de sani...m-am expresat de vreo 3-4 ori pana a trecut furia...l-am pus si pe Aidan cat de des am putut. Ce am facut pe perioada astora 3 zile a fost sa ma racoresc putin inainte sa-i dau si sa scot primele jeturi...simteam sanii foarte fierbinti si atunci dadeam un pik cu apa de vara, nu rece. si scoteam un 10ml la pompa si am observat ca suge mult mai bine decat daca il mufam direct...atunci manca cu intreruperi si asta cred pentru ca era laptele cam cald blocat pe canale.
iar am scris ditamai placinta si stiu ca as mai avea. Ma chinui sa termin povestea nasterii...dar o sa-mi mai ia ceva timp in ritmul asta.
moni_iulia felicitari pt DPN.
liliacule buna dimineatza!
MangaGirl
MAMI DE AIDAN GABRIEL, BB SCUMP SI CARLIONTZ - 03.10.2009 
www.mariaciubotaru.blogspot.com
NelaM spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui moni_iulia
Pai poata sa faca afta(parca) de la lapticul ramas pe acolo si atunci sa vezi plansete.Eu am vazut la nepotelul meu, i se facuse limbuta spre verde-albastru ca o coaja de lamaie stricata.Cred ca trebuie doar verificat si-ti dai seama daca e sau nu necesar sa-i cureti gurita. Iulia 40s cu "Tudorita Mihaita"Romania Poze |
Iulia, multumesc. Cred ca o sa merg totusi pe recomandarea pediatrului cel punkist, daca o fi cazul si la noi. AM vazut si mesajul lui Adi si m-am mai linistit.

Nela, mamica Anei
Ellenuta spune:
helllooo
ieri am avut iara probleme cu netul si nici acum nu merge grozav.
eva a fost la tara si m-am destrabalat cu un delicios tort de mere (nu cel cu crema de zahar ars). un deliciu mi-a iesit ..
..
mary wellcome 2 the club .. si eu ii dau annei completare formula .. asta este. mai bine o mamica impacata si linistita decat una stresata si cu sanii vraiste ..
uvegotmail nu stiu exact ce sa fie cu kk negru .. nu cred ca e tocmai ok .. poate sa fie si meconiu dar cel mai bine intrebi doctorul. despre colicii .. off, uratii .. masaj pe burtica in sensul acelor de ceasoernic, pus bb pe burta dar supravegheat ..
iuli ce frumos face nani bondarelul .. si ce mare e ..
fetele cu poftele .. si eu sunt la fel .. numai
vad in fata ochilor. a fost ieri o emisiune cu mancare de la un restaurant indian .. Doamne, am murit de pofte ..
eu am fost acum 2 zile la cumparaturi .. in piata la rahova si la kaufland .. insa m-a dus tata caci am avut-o si pe eva cu mine, nu puteam sa le las pe amandoua cu socrela ca ii faceau capul in colturi ..
kinga
si eu .. eu m-am harnicit si imi fac singura dulce .. acum poftesc la un chec cu crema de lamaie .. dupa ce terminam tortul de mere, il fac insa nu am o reteta buna .. dar caut!
postez si revin ..
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
monica_dicut spune:
Luto, il adorm bine inainte sa plecam afara. Ii dau sa pape, il schimb, il imbrac si plecam in brate in comentarii si mieunat dar in lift ne ia somnul
. M-am riscat deja sa ies si singura ca asa asteptand dupa unul sau altul ramanea copilul neaerisit... cam greu cu coborat si urcat carutul dar... asta este.
Gurita eu i-o curat in fiecare seara dupa baita cu glicerina. Imi infasor dejtu intr-o compresa sterila, torn glicerina pe ea si dau putin pe limbuta. Cred ca are un gust bun ca vad ca ii place 
Monica
de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS Andrei in ceruri 
POVESTEA NOASTRA
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
NelaM spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Iulika29
stii ca aseara citeam din cartea Annei Bacus ''cresterea copilului de la o zi la 6 ani''(e super cartea..un fel de manual al pårintilor) ca 60% din copii isi fac un obicei sa plångå la ceas de seara.. nu stiu cica simt tensiunea serii..asa spune ea..asta daca nu sunt colicii de vinå..si bruce al meu zici ca e ceas are mereu ora de måråit nu tare se cunoaste ca de fapt nu il doare nik nu il deranjeaza ci are chef de måråit..sau el mai face asa inainte de somnul adanc de noapte (ala de 5-6 ore)..zic somn adanc pt ca poti sa ii faci ce vrei el e lemn..eu l-am schimbat o datå l-am intors aproape pe dos..nik ..nici un deget nu a miscatt.. www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08) |
Da, asa e si Ana, maraie seara, ca nu pot sa zic clar ca o deranjeaza ceva. Cateodata se vede ca o deranjeaza stomacelul, ca se screme toata, ma scuzi de expresie, sa faca ceva. Dar alta data pur si simplu nu are nimic si se tot agita.
De abia astept sa doarma si Ana 5-6 ore legate pe noapte. Poate cand o fi ca Bruce, mai maricica un pic, acum o trezesc la maxim 4 ore sa ii dau san, ca mi-e frica sa nu piarda in greutate.
Nela, mamica Anei
Ellenuta spune:
manga ce dulce e aidan .. si ce mamica implinita .. sunt cateva poze cu el si cu tine fenomenale ..
monica chiar ma intrebam ce e cu tine. ma bucur ca bebitu e cumintel.
nela tinem pumnii pt un fratior ptr anita .. cam dupa un an e ok sa ramai dupa ceza desi am auzit de cazuri la 3 luni dupa ceza, la 9 luni ..
Elena, mami de
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
papa bun
Ellenuta spune:
asa .. am recuperat.
despre noi .. anna papa san cu mare pofta insa ziua mai primeste un bibe completare. noaptea ud bluza si patul .. imi curg sanii siroi. de azi a inceput sa stea cu ochii pe pereti .. e mai vioaie si mai treaza. nu am cantarit-o inca .. mirecuri o fac .. sa vedem cat a luat.
pe mine ca cam tine operatia intr-o parte .. mai ales cand o tin pe anna in brate. sper sa nu fie nicio problema caci m-am uitat cu oglinda si nu vad nimic.
e tare greu cu 2 copii .. si abia astept sa treaca timpul sa o vad mai mare si pe anna .. cu gandul asta ma imbarbatez in fiecare zi ca altfel ajung la balamuc ..
Elena, mami de
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
papa bun