fara sprijin dar insarcinata
Raspunsuri - Pagina 16
AVoogt spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Yasmine
Off topic: luna 1,2,3 = primul trimestru, luna 4,5,6 = trimestrul 2, luna 7, 8, 9 = trimestrul 3. Semestru ar insemna sa tina sarcina un an si jumatate. >>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si samburica mititica 21+ |
Am vrut sa spun al-II-lea trimestru , mai greseste omu'...i-am gatu'acum .
de
AVoogt
Yasmine spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui AVoogt
Am vrut sa spun al-II-lea trimestru , mai greseste omu'...i-am gatu'acum . de AVoogt |
Tot OT.
Ce sa fac cu gatu tau?
>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin
Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si samburica mititica 21+
mianna spune:
citat din mesajul lui Yasmine
Tot OT. Ce sa fac cu gatu tau? >>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si samburica mititica 21+ |
la fel de OT: cum ce? sa i-l i-ei (sau i-e)
dulse spune:
daca am facut eco la 3 luni, am fost la medicul de familie mi-am facut analizele mi-a dat tratament si acum am facut iar eco la 5 luni ce trebuie sa mai fac? ca medicul meu de familie e putin dus si nu-mi zice nimic doar tipa la mine cand ma duc acolo sa intreb ceva:( si nu stiu ce trebuie sa mai fac in continuare cand sa fac urmatoarea ecografie sau altceva
dulse spune:
si inca ceva: dupa baie imi cade foarte foarte mult par. eu aveam parul foarte lung si foarte des si acum mai am o codita subtire. e normal sa-mi cada asa mult par?
alex_andra spune:
In primul rand trebuie sa-ti gasesti un medic ginecolog, medicul cu care vei si naste. E foarte important sa ai un istoric cu medicul cu care nasti.
Acum ai putea sa faci ecografia 3d sau 4d
Ai facul bi testul/ tripul test?
Cel mai bine, lasa medicul de familie, mai ales daca zici ca tipa la tine, ca nu e cazul sa suporti in starea ta tipete si du-te la un doctor de specialitate.
Parul e normal sa-ti cada in timpul sarcinii. E posibil sa ai si probleme cu unghiile.
ANdra.
AVoogt spune:
citat din mesajul lui mianna
Tot OT. Ce sa fac cu gatu tau? >>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si samburica mititica 21+ |
la fel de OT: cum ce? sa i-l i-ei (sau i-e)
Asculta, priveste si taci!...
Din brate fa-ti aripi de fier
Si zboara cu ele spre cer!...
[/quote]
de
AVoogt
hehe sa va gasiti un hobby daca nu aveti ...glumeam cu luatul gatului si cu greseli gramaticale ...graaav
Suntem off-topic raaau !
CorinaDani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dulse daca am facut eco la 3 luni, am fost la medicul de familie mi-am facut analizele mi-a dat tratament si acum am facut iar eco la 5 luni ce trebuie sa mai fac? ca medicul meu de familie e putin dus si nu-mi zice nimic doar tipa la mine cand ma duc acolo sa intreb ceva:( si nu stiu ce trebuie sa mai fac in continuare cand sa fac urmatoarea ecografie sau altceva |
offf, dulse...
ti-am mai scris, lasa medicul de familie in pace, el doar te are in evidenta ca esti insarcinata, nu cu el vei naste...
tu te-ai duce sa-ti plombezi o masea la un medic ortoped (de exemplu) ?!?!
fiecare medic are specialitatea lui, cauta-ti urgent un medic GINECOLOG, la maternitatea din Constanta. el va vedea ce analize/investigatii ai facut pana acum, ce tratament ai luat, ce trebuie sa faci in continuare.
pentru ca nu ai venituri, nu ai incotro, trebuie sa alegi sistemul sanitar "de stat", la cabinetele/clinicile particulare tarifele pentru consultatii si analize sunt cu mult peste posibilitatile tale financiare...
caderea parului poate avea legatura si cu faptul ca nu ai o alimentatie corecta, echilibrata. cand vei ajunge la medicul ginecolog intreaba-l si despre acest aspect, roaga-l sa-ti spuna ce medicamente sunt permise in sarcina in cazul anumitor probleme (raceala, nas infundat, durere de masea, dureri de stomac, etc.).
sa nu faci greseala de a lua medicamente dupa capul tau, unele sunt foarte daunatoare in sarcina, cu efecte imediate asupra bb-lusului din burtica.
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
roxanaz spune:
dulse, era vorba ca ai trimitere la eco la policlinica 2. cine ti-a facut ecografia? ginecolog sau medic ecografist? ai mentionat o doamna doctor - cine era? daca nu ai fost inca la medic ginecolog cere-i medicului de familie trimitere spre un medic din spital.
daca nu te descurci astept PM. ti-am pregatit si hainutele de iarna.
Roxana
Yasmine spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui mianna
la fel de OT: cum ce? sa i-l i-ei (sau i-e) Asculta, priveste si taci!... Din brate fa-ti aripi de fier Si zboara cu ele spre cer!... |
Mai OT: sau I-A
Nu te supara AVoogt, mai destindem spiritele.
>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin
Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si samburica mititica 21+