fara sprijin dar insarcinata

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AVoogt spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yasmine

Citat:
citat din mesajul lui AVoogt

Dulse , esti in al-II-lea semestru al sarcinii si este normal sa apara simtome noi
Cauta pe internet despre schimbarile care apar pe timpul sem 2 (3-6 luni) si sem 3 (6-9 luni) sa nu te mai sperii de noile simtome..
Ai inceput sa te pregatesti cu ceva pt bb? Despre asta nu spui nimic ...sper sa nu uiti ca timpul trece repede si vine bb..

dePozici

AVoogt

Off topic: luna 1,2,3 = primul trimestru, luna 4,5,6 = trimestrul 2, luna 7, 8, 9 = trimestrul 3. Semestru ar insemna sa tina sarcina un an si jumatate.

>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin

Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si samburica mititica 21+

Am vrut sa spun al-II-lea trimestru , mai greseste omu'...i-am gatu'acum .

de

AVoogt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Citat:

Citat:

Citat:

Dulse , esti in al-II-lea semestru al sarcinii si este normal sa apara simtome noi
Cauta pe internet despre schimbarile care apar pe timpul sem 2 (3-6 luni) si sem 3 (6-9 luni) sa nu te mai sperii de noile simtome..
Ai inceput sa te pregatesti cu ceva pt bb? Despre asta nu spui nimic ...sper sa nu uiti ca timpul trece repede si vine bb..

dePozici

AVoogt

Off topic: luna 1,2,3 = primul trimestru, luna 4,5,6 = trimestrul 2, luna 7, 8, 9 = trimestrul 3. Semestru ar insemna sa tina sarcina un an si jumatate.

de

AVoogt

Tot OT.
Ce sa fac cu gatu tau?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

Citat:

Citat:

de

AVoogt

Tot OT.
Ce sa fac cu gatu tau?

la fel de OT: cum ce? sa i-l i-ei (sau i-e)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulse spune:

daca am facut eco la 3 luni, am fost la medicul de familie mi-am facut analizele mi-a dat tratament si acum am facut iar eco la 5 luni ce trebuie sa mai fac? ca medicul meu de familie e putin dus si nu-mi zice nimic doar tipa la mine cand ma duc acolo sa intreb ceva:( si nu stiu ce trebuie sa mai fac in continuare cand sa fac urmatoarea ecografie sau altceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulse spune:

si inca ceva: dupa baie imi cade foarte foarte mult par. eu aveam parul foarte lung si foarte des si acum mai am o codita subtire. e normal sa-mi cada asa mult par?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

In primul rand trebuie sa-ti gasesti un medic ginecolog, medicul cu care vei si naste. E foarte important sa ai un istoric cu medicul cu care nasti.
Acum ai putea sa faci ecografia 3d sau 4d
Ai facul bi testul/ tripul test?
Cel mai bine, lasa medicul de familie, mai ales daca zici ca tipa la tine, ca nu e cazul sa suporti in starea ta tipete si du-te la un doctor de specialitate.

Parul e normal sa-ti cada in timpul sarcinii. E posibil sa ai si probleme cu unghiile.

ANdra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AVoogt spune:

Citat:
citat din mesajul lui mianna

Citat:

Tot OT.
Ce sa fac cu gatu tau?

Asculta, priveste si taci!...
Din brate fa-ti aripi de fier
Si zboara cu ele spre cer!...

[/quote]

de

AVoogt

hehe sa va gasiti un hobby daca nu aveti ...glumeam cu luatul gatului si cu greseli gramaticale ...graaav
Suntem off-topic raaau !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

Citat:
citat din mesajul lui dulse

daca am facut eco la 3 luni, am fost la medicul de familie mi-am facut analizele mi-a dat tratament si acum am facut iar eco la 5 luni ce trebuie sa mai fac? ca medicul meu de familie e putin dus si nu-mi zice nimic doar tipa la mine cand ma duc acolo sa intreb ceva:( si nu stiu ce trebuie sa mai fac in continuare cand sa fac urmatoarea ecografie sau altceva

offf, dulse...
ti-am mai scris, lasa medicul de familie in pace, el doar te are in evidenta ca esti insarcinata, nu cu el vei naste...
tu te-ai duce sa-ti plombezi o masea la un medic ortoped (de exemplu) ?!?!
fiecare medic are specialitatea lui, cauta-ti urgent un medic GINECOLOG, la maternitatea din Constanta. el va vedea ce analize/investigatii ai facut pana acum, ce tratament ai luat, ce trebuie sa faci in continuare.
pentru ca nu ai venituri, nu ai incotro, trebuie sa alegi sistemul sanitar "de stat", la cabinetele/clinicile particulare tarifele pentru consultatii si analize sunt cu mult peste posibilitatile tale financiare...

caderea parului poate avea legatura si cu faptul ca nu ai o alimentatie corecta, echilibrata. cand vei ajunge la medicul ginecolog intreaba-l si despre acest aspect, roaga-l sa-ti spuna ce medicamente sunt permise in sarcina in cazul anumitor probleme (raceala, nas infundat, durere de masea, dureri de stomac, etc.).
sa nu faci greseala de a lua medicamente dupa capul tau, unele sunt foarte daunatoare in sarcina, cu efecte imediate asupra bb-lusului din burtica.

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

dulse, era vorba ca ai trimitere la eco la policlinica 2. cine ti-a facut ecografia? ginecolog sau medic ecografist? ai mentionat o doamna doctor - cine era? daca nu ai fost inca la medic ginecolog cere-i medicului de familie trimitere spre un medic din spital.
daca nu te descurci astept PM. ti-am pregatit si hainutele de iarna.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Citat:
citat din mesajul lui mianna

Citat:

Citat:

de

AVoogt

Tot OT.
Ce sa fac cu gatu tau?

Asculta, priveste si taci!...
Din brate fa-ti aripi de fier
Si zboara cu ele spre cer!...

Mai OT: sau I-A

Nu te supara AVoogt, mai destindem spiritele.

Mergi la inceput