fara sprijin dar insarcinata
Raspunsuri - Pagina 15
alex_andra spune:
Medicul ginecolog, mai ales daca te duci pentru prima data la el, ar trebui sa te consulte, chiar daca acum, avand sarcina avansata se vede la ecografii. Dar el trebuie sa iti vada si colul cum arata, daca ai vreo secretie, etc.
Apropo, daca simti din cand in cand ca-ti pulseaza ceva in burtica, ceva ritmic, sa stii ca fetita ta sughite
E ceva absolut normal pentru un bebe, sa nu te sperii. La fel se va intampla si dupa ce nasti. Nou nascutii sughit foarte des. Trece cu laptic, apa sau un strop de lamaie, dar nu e obligatoriu sa-i dai, pentru ca pe bebe nu-l deranjeaza.
Si inca ceva. Mai incolo, dupa 7 luni,daca esti ingusta in bazin, s-ar putea sa ai dureri.Asta e din cauza ca bebe nu mai are foarte mult loc si te vor durea un pic oasele, dar e ceva normal.
daca te doare burta poti sa iei no spa.
Nu am retinut daca iei acid folic si elevit. Sunt esentiale in sarcina.
Andra.
dulse spune:
iau elevit si fier atat mi-a dat medicul de familie. si burta ma doare si acum nu foarte tare dar ma cam doare. si cred ca o sa ma doara si mai incolo pentru ca eu am avut 45 46 de kg inainte de a ramane insarcinata ssi am bazinul ingust. sper sa nu am probleme la nastere din cauza asta.
dulse spune:
si inca ceva este normal ca bbe sa se miste atat de mult? sau se intampla ceva de este agitat? ca ma cam sperie cateodata.
laurairina13 spune:
Dulse, e normal ca bebe sa se agite asa tare :) Dar sa nu te sperii ca are si perioade cand e mai linistita..mai ales cand vei inainta in sarcina si bebele nu o sa mai aiba asa mult loc sa se miste.
Sper sa iti fie bine, pt arsuri de stomac poti lua si Dicarbocalm/ Maalox/ Rennie, asa am incercat eu si am scapat de arsuri!
Mult curaj si forta pt cea mica din burtica, si alor tai multa sanatate sa te poata ajuta in cresterea micutei!
PROASPATA PROPRIETAREASAAA
Laura, 37+ Mara Teodora
AMR 3 saptamani !!
poze
alex_andra spune:
E normal sa simti cum fetita ta se misca. E posibil cateodata sa fie si ea mai agitata. Nu uita ca tu ii trasmiti din starile tale. Sa nu faci efort.
Burta te doare sau sub burta? Sa nu confunzi durerile de bazin cu posibile contractii. Sa-i spui doctorului care te va lua in evidenta de aceste dureri.
Fetita mea Eva tot in februarie e nascuta
Incearca sa mananci, nu sta nemancata.
Andra.
delsim spune:
Trebuie si adeverinta de la mama ta de la servici, ca sa dovedeasca ca plateste la asigurarile de sanatate si are venit.
dulse spune:
sunt la fel ca durerile menstruale. arsuri nu mai am si am inceput iar sa mananc mai mult. nu stiu de ce dar nu prea am pofta de mancare.
AVoogt spune:
Dulse , esti in al-II-lea semestru al sarcinii si este normal sa apara simtome noi
Cauta pe internet despre schimbarile care apar pe timpul sem 2 (3-6 luni) si sem 3 (6-9 luni) sa nu te mai sperii de noile simtome..
Ai inceput sa te pregatesti cu ceva pt bb? Despre asta nu spui nimic ...sper sa nu uiti ca timpul trece repede si vine bb..
dePozici
AVoogt
dulse spune:
nu am luat nimic pentru bebe. asteptam sa ne mai revenim cu banii. inschimb am primit niste hainute de o femeie care are un magazin de hainute pentru copii.
Yasmine spune:
Citat: |
citat din mesajul lui AVoogt Dulse , esti in al-II-lea semestru al sarcinii si este normal sa apara simtome noi Cauta pe internet despre schimbarile care apar pe timpul sem 2 (3-6 luni) si sem 3 (6-9 luni) sa nu te mai sperii de noile simtome.. Ai inceput sa te pregatesti cu ceva pt bb? Despre asta nu spui nimic ...sper sa nu uiti ca timpul trece repede si vine bb.. dePozici AVoogt |
Off topic: luna 1,2,3 = primul trimestru, luna 4,5,6 = trimestrul 2, luna 7, 8, 9 = trimestrul 3. Semestru ar insemna sa tina sarcina un an si jumatate.
>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin
Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si samburica mititica 21+