Nou stil de viata (283)
Raspunsuri - Pagina 20
ancadragoman spune:
Neata
Pentru raport stagnare.
O zi buna fetelor
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
CRISCOSTY spune:
Neata! Poftiti la ceai si cafea. Ce telegrafice sunteti fetele...
Si la mine la raport este tot stagnare
Anda, cum a fost la doctor? Astept vesti
Revin mai tarzior...pupici
tumpi spune:
Salutare,
multumesc de urari, abia azi am reusit sa mai intru.
Anda, La multi ani pt Carina.
Vik, La multi ani
LA multi ani sarbatoritilor de ieri.
Gabi, felicitari pe baietel, sper sa ramana cu dansa intre picioruse si sa nu se resoarba pana a finalul celor 9 luni![]()
Marilena, colega, imi cer mi de scuze, nu stiu ce e cu mine, dar cred ca si stresul si toata nebunia cu casa, alergatura in fiecare we deintr-un oras in altul isi spune cuvantul.
Acum cat de cat m-am linistit, am reusit sa ma mut, dar pana imi vine bucataria noua voi improviza cu ce am ca sa gatesc.
Raport: 64, merit 3 porci, nu unul.
Oricum cand m-aintrebat al meu ce-mi doresc de ziua mea i-am spus ca un abonament la sala.Acum trebuie doar sa ma interesez, ca am 2 sali chiar langa mine sa vad ce program au, ca si cu timpul stau prost, doar daca gasesc intre 13 si 15 ceva cand as avea liber, ca dupa 21.30 Papa pius mai are chef d sala, pic precum migul
Fug acum ca am o groaza de treaba si nu stiu cand o termin.
O zi buna va doresc.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
dordia2000 spune:
Buna fetelor...
Intru si eu fulger sa dau Raportul : 92.3 kg ...nu e bine dar...speram mai bine data viitoare. E groaznic ca peste weekend manac ce nu trebuie...adica mai mult ciugulesc dar nu ce trebuie. In sfarsit...sper sa reusesc sa ma mobilizez din ce in ce mai bine.
Acum tb sa ies...ca nu am voie sa stau la taclale pe net....
Diana mamica de
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de
Stefan-Cristian (14.11.2005)www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai
nastad spune:
Raport STAGNARE
Doina
www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru
Mik spune:
Raport : 48,1, adica 500g in plus.
Asa ca intru in rind cu voi sa-mi bag mintile in cap. (mai ales ca cele 500g, care fusesera un kg s-au pus la fix in locuri nestrtagice, nnu poci spune care.
)
hcclara spune:
Buna seara!
Crystina
pt Lilly, sa creasca mare si sanatoasa !
Tumpi, la multi ani, multa sanatate si fericire !
Vik, la multi ani, sanatate, fericire si un bebic sanatos! 
Dordia la multi ani pt Tudor-Dumitru, sa-ti traiasca amandoi si sa fie sanatosi!
Gabi felicitari!
ce zice Mara, se bucura ca o sa aibe un fratior? da sotul e fericit tare, asa-i?
pupici si o saptamana buna!
Zuzilici spune:
Buna ziua si de la mine si va rog poftiti la capitolul 284
Cuba 2009
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)