Nou stil de viata (283)
Raspunsuri - Pagina 19
gusta spune:
La multi ani la toti sarbatoriti de azi.
Vik sa creasca mare baietelul.
Marilena si Mara Augusta
Mik spune:
Anda, iti tin pumnii sa fie bine.
Justa,
ai dreptate ! Un kilogram nu se vede inca, dar mie nu-mi place. Si stiu de ce l-am pus.
(fiindca beau din cind in cind cite un pahar de vin bun, de' cu sotzulache francez, am prins gustul).
La multi ani la toti pe care ii cheama Dumitru ! si la Dumitrite !
Eu am copiii in vacanta (vacanta de octombrie), vreme de o saptamina. Sper ca nu imi vor mina urechile.
Deja trebuie sa incep prin a coase tot soiul de animalute din plush.
O saptamina buna in care sa facem miscare si sa mincam cu masura !
madelaine77 spune:
Salutare fetelor si de la mine...
Am mai bagat un oki pe aici pt ca sunt bolnavioara si mor de plictiseala...

Am facut o conjunctivita virala oribila combinata cu un pui de gripa si efectiv zac. Azi abia m-am tarat spre birou. Va pup si revin maine cu raportul .Ma duc sa mai citesc din urma.
Delidana spune:
Salutare,
Vio, tin pumnii ca operatia sa decurga bine. 
An_k, bafta in sesiune! 
Khristin, inca nu m-am apucat de lucru, mai pe la anu', sa termin cu facultatea. ![]()
Distractie placuta la spa. 
Ioana, am scapat de raceala de data asta. ![]()
Cred ca Tzuni ne-a parasit, a fugit cu artistu' in lume si ne-a abandonat. 
Gabi, tu iti doreai baietel?
Anda, o sa fie bine. 
Made, sanatate. 
Pup toate fetele.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
danielag spune:
Buna seara, doamnelor!
Io-s intarziata, n-am avut acces la net si urez acum:
Tumpilina, La multi ani
, sa iti aduca anul asta care incepe tot ce iti doresti!
Vik, mama frumoasa de (imediat) 3 vikingi
, La multi ani
! Sa fii implinita alaturi de cei dragi tie!
Eu sunt in delegatie la Cluj, am intalniri cu un client si sedinte cu echipa mea de aici. Vine sfarsitul anului si la noi e incarcat rau de tot, sper sa o scoatem la capat.
Promit sa scriu maine mai mult, acum pic de somn, ca am lucrat pana adineauri.
Va pup pe toate si va urez noapte buna!
Daniela
violeta70 spune:
Buna seara!
I-am scris Dr. Z, cu un TOP URGENT!!!. Sper sa-mi raspunda, ca altfel nu stiu ce voi face. Se pare ca saptamana asta nu ar fi la clinica, dar sper sa-si verifice mail-uri-le. Acum astept, vineri iau ultima pastila de AC, si trebuie sa stiu cum iau a -2-a folie.
Sper sa nu ma amane, ca nu cred ca rezist sa mai astept, mai ales ca vor veni sarbatorile si cine Dumnezeului va mai fi la clinica..
Acum cu Dumnezeu inainte!
Pupici la toate fetele 
dordia2000 spune:
Buna seara fetelor...
Multmim de urarile de sanatate...si se pare ca au functionat ca lui Stefan i-a trecut febra dar ne-am pricopsit cu o minunata afta...dar asta e. in schimb pe Tudor l-a luat cu febra in seara asta...deci....sper doar sa nu fie mai rau ca Stefan.

tuturor Dumitrilor....si da sor'meo..sa ne traiasca nepotelul!!!
Acum va poop ca tb sa il culc pe Stefan!
Diana mamica de
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de
Stefan-Cristian (14.11.2005)www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai
mihaser spune:
Salutare!
Am 56,2...nu ma asteptam! Poate pantalonii aia chiar sunt eficienti...ori mi s-a stricat cantarul desi m-am urcat de cateva ori pe el...Aseara aveam 57 fix...dupa o baie aveam 56,6 si azi 56,2...wow mi se pare asa putin...Oare mai dau jos? mai am ce? ![]()
Gabi ti-am zis eu ca bb pare baiat dupa poftele de muraturi!
Voi ce va doreati?
Vio tin pumnii sa-ti raspunda nenea dr!
Va pupez!