GRAVIDUTE/MAMICUTE DIN BACAU 7

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Cat am fost eu internata au fost aceleasi prbl.cu dr.Zoican, nascuse o fata prin cezariana si ia supt clavicola, in orice caz, trebuia sa nasca natural, nu a putut si au apelat in ultimul moment la cezariana... stiu ca au trimis la Iasi. E posibil sa fie acelasi caz, pt.ca eu am nascut acum juma de an... l-am vazut pe bb era destul de puternic si plangea intr-una...
Dumnezeu este atat de mare incat o sa aiba grija si de bb-ul tau Miha, esti puternica si increzatoare in tine...
Eu cu mare placere o sa tin legatura cu tine cat o sa fii la spital.
Doamne ajuta si vom fi cu majorele pt. tine

http://community.webshots.com/album/571784515YijojX?vhost=community&start=72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramonica spune:

ramona, pai ma botezi? sunt monica, ne-am cunoscut "pe fata" la botezul lui Patrick al ralucai.Pup visinelul!
mihaela..sper sa ne mai intalnim, ne mobilizam cum am facut atunci toate mamicile din bacau si...ne vedem . Nastere usoara!!! Si cu intarziere, La Multi Ani Amaliei!!!!Asta am auzit si eu despre dr Zoican..of...sunt asa intr-o ceata, m-as duce la clinic adr Palade sa nasc acolo, dar inca n-am intrebat cat e cezariana..
Salut toate fetele!!!scuzati-ma, pana invat despre toate...mai dureaza, o sa imi fac prezenta pe aici mai des si o sa va "cunosc" pe toate.

Mergi la inceput

De unde sa stie Ramona ca esti tu , printeso cu ochi frumosi!!! Daca nu ai si tu un link cu poze... ai intrat atat de rar pe aci ca nu ne stiam pe vremea aceea.
Ai inceput munca? Eu tot facut naveta pe la Serbanesti dar iar nu am trecut, dar si cand oi trece...
In seara asta am iesit iar la plimbare cu Ralu, si imi vine sa-l omor pe Silviu la cat isi bate joc de ea, eu nesimtit ordinar... fara cuvinte, sunt unii soti care nu merita sa traiasca pe pamant, nu mai zic ca e "tata"... un nenorocit...
Amu` te pupa Ramo,fugi la poate iese o fetita la fel e frumoasa ca Vlad.

http://community.webshots.com/album/571784515YijojX?vhost=community&start=72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Mama ce activitate aici...noi am fost tare ocupati.....
Am pus centrala si am reparat ,am avut fata la bunica..maine o aducem...tot asa......
Bebe mic a avut probleme cu constipatia dar am reglat tranzitul cu Debridat si Enterolactis duo..probiotic,care i-a normalizat flora intestinala...eu ii dau 5 picaturi pe zi...e minunat....am niste poze si un scurt montaj la semnatura....
In rest crestem si crestem si crestem...gangurim si zicem la mama "uuuuuuuuu"'aaaaaaaaaaa"ngng ciiiiihhhhhhh etc...
nu am crezut ca pot sa iubesc atat de mult....e raza mea de soare si viata mea.......
Eu incep sa dau inapoi(slabesc) incet incet......
Eu am nascut la Iasi....am preferat acolo...au fost si bune si rele dar mai mult bune....am luat enorm in sarcina...enorm....am ajuns 100dar incep sa-mi revin......incet incet...sunt acu` ca in luna a 4-apoate pe la anu`...
Bine ca am o bijuterie de fetitza.....multumesc lui dumnezeu....
Va pup pe toate mamici si viitoare mamici..sa stiti ca nasterea e grea.......foarte grea...cezariana sau naturala durerea e insuportabila....dar dupa..cand vezi minunea care a crescut in tine.......simti ca plesnesti..serios daca nu iti crapa inima de iubire...
Ups ca dau in butoiu` cu melancolie...
va pup.filmulet la semnatura si niste poze pentru cele care nu lea-u vazut...

Madalina de minunica Eva-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karmen_ spune:

Alina, multumesc frumos, am primit cartea.

Anna, exact cum imi imaginam: esti foarte frumoasa! Mersi ca ai postat pozele din nou.. I-am dat vineri Robertei suc de morcovi, dar facuse kk chiar inainte. Avand in vedere ca era prima data cand ii dadeam altceva in loc de laptic, cred ca am exagerat si i-am dat vreo 4 lingurite. Asa ca a facut si ieri si azi de doua ori, iar in seara asta destul de moale, incat i-am dat ceai de menta si mucilagiu (cred ca asa se cheama) de orez. Acum sper sa fie ok. De-acum o sa o iau treptat...

Mihaela, curaj si iti tin pumnii . Eu am nascut prin cezariana si a fost cea mai frumoasa zi din viata mea, iar recuperarea foarte usoara. M-au ajutat Roberta (fetita mea) si Dumnezeu... Nu conteaza modul in care nasti, conteaza foarte mult increderea in medic si in tine...exact in ordinea asta...Daca dr isi face treaba ca lumea si se poarta si frumos, n-are cum sa nu fie bine...in cazul meu asa a fost...ai incredere ca asa o sa fie si la tine.

Karmen, mami de Roberta-Ioana
http://family.webshots.com/album/574765348LOWrwl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2700 spune:

Buna ziua fetili!
Cam tarziu intru dar de' am fos prinsa cu trebi!
A VENIT CM-UL
Ieri a fost ziua de nume a lui David,si am reusit sa mergem la biserica sa-l impartasim.Sa vedeti ce lalaiala a tras el...a tinut si el slujba.Tot ieri a facut si primii pasi singurel ,de fapt se sprijinea de jucaria aia a lui ajutatoare!
Miha nastere usoara si te asteptam cu vestibune si cu pozici

Lacra bine ai revenit!
Karmen ai reusit sa o deschizi?Spor la diversificare!Cum mai stati cu kkutza?
Mada poop gogosica mica!Starea de melancolie e normala...si eu am fost plingacioasa mult timp dupa ce am nascut!Si inca mai sunt
Pupam toata gashca!
Fac apel dinnou la toate mamicile care au uitatde noi!
MoniMariamatei,Julax,Gusta,Petronela,LoriV,Catinuta,Auta_mita,Anisiap si toate bacauancele mai dati si pe aici

Poze

Mergi la inceput

Roberta lu` Eumada . Scumpa foc grasunica !!!
Fetelor, daca Stefan are 8500 gr.la 72 cm. este obez?
Nu are falduri pe la maini, doar la picioare cateva... eu nu-l vad gras dar imi zice o vecina e prea mult pt.varsta lui de aproape 6 luni. Nu am ajuns la dr., luna trecuta avea 8000 gr.si ea mi-a zis ca e ok...

http://community.webshots.com/album/571...y&start=72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

sal fetelor,cmf voi?in afara de bebei, cu ce va mai laudati voi?stiti cumva la spital,maternitate,la internare,am nevoie de ceva acte,adeverinte,etc.?

alina 34 saptamani marie rebecca ayanna

Mergi la inceput

buletinul si carnetul gravidei

http://community.webshots.com/album/571...y&start=72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

si daca nu am carnet?doctorul de familie nu mi-a dat
tre sa iau cu mine analizele?pe care le-am facut pe parcursul sarcinii?

alina 34 saptamani marie rebecca ayanna

Mergi la inceput