GRAVIDUTE/MAMICUTE DIN BACAU 7
Raspunsuri - Pagina 8
AnnaBaby spune:
Karmen azi le-am pus, dupa ce ai spus tu ca vrei sa ma vezi, nu m-am exprimat eu corect.
Anna si Ioana 11.07.2008
povestea nasterii
My_Lady0091 spune:
somnoroase pasarele...de sambata,unde sunteti
alina 33 saptamani marie rebecca ayanna
alina2700 spune:
Buna fetili!
E WE uraaaa! Mai sta si iubitu cu David ...de fapt nu ca mergem la shoping dar tot bine e!
Karmen sper ca ai primit mail de la mine!
Anna are cu cine semana Ioana ca si tu esti la fel de dulcica.
Fetelor va pupic si am fugit in oraaas!
Poze
lauramonica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alina2700 Buna feltili! Iulia,Nanei,Lauramonica, si toate fetele care lipsesc...ce e cu voi? Pupici tuturor! DAVID LUCA POVESTEA NASTERII Poze |
sarumana mult ca cineva si-a adus aminte de mine. Oau, s-au inmultit mamicile bacauance de cand n-am mai dat pe aici. O cunosc doar pe ramona7575 si pe mihaela amalia...Miha, oau, deja trebuie sa nasti al doilea copil. Cand ne-am intalnit avea Amalia vreo 3 anisori, nu? Bebele meu era mic mic, nu implinise un an. Deci tot la zoican nasti. Eu nu stiu inca la ce medic sa merg pentru al doile acopil, s-au tot auzit zvonuri naspa despre dansa...plus ca n-as mai naste in spital, si as vrea doar cezariana, si zoican nu e cu cezariana... Of, greu...pana una alta mai caut, si pe urma trecem la actiune si raman gravi...sper.
Am mai vazut poze, parola am pierdut-o si eu, deh, n-am mai dat de mult timp pe aici...Scuze, promit sa nu mai absentez asa mult...ma mai primit printre voi?/?????
ramona7575 spune:
Lacramioara, bine ai revenit printre noi[pup
Intre timp eu am nascut un baietel frumos si vesel asa cum poti vedea in pozele de pe link.
Bafta la al doile bb si te mai asteptam pe la noi ...
http://community.webshots.com/album/571784515YijojX?vhost=community&start=72
mihaela amalia spune:
Fetili
Salutari Laura, de cand nu ne-am mai "auzit".Da cam 3 ani avea Amalia cand ne-am intalnit, acum 2 ani adica.Intre timp m-am pus pe treaba nu am pierdut deloc timpul si iata si rodul .
Am mers cu Zoican pentru ca stiu ca pe ea pot sa o sun la orice ora, dar in afara de asta, si eu am auziit multe de ea si de aceea am mai fost si pe la alti medici (fara sa stie ea), tocmai ca nu stiam la cine sa ma duc altcineva.
Vladutul tau cred ca e mare flacau acuma.
Fetelor cred ca e ultima data cand ne "vedem" pana ma internez, ca maine imi pun la punct ultimele detalii, mai fac ceva de papa sa las la cei doi copiasi , si marti dimineata ma internez ca asa a spus doctorita ca trebuie cu o zi inainte sa imi faca si ceva analize inainte...
Tinem legatura prin Ramona.
AMR: 2 zile
O POVESTE MINUNATA
AnnaBaby spune:
Mihaela atunci iti urez de pe acum mult curaj, sa dea DD sa ai o nastere usoara si un bb sanatos tun, tu sa iti revii repede si sa vii sa ne arati poze cu mica minune!
Anna si Ioana 11.07.2008
povestea nasterii
AnnaBaby spune:
Revin ca am uitat sa intreb, Laura si Mihaela, ce ati auzit rau despre Zoican? M-ati facut curioasa.
Anna si Ioana 11.07.2008
povestea nasterii
mihaela amalia spune:
Pai in primul rand acum vre-o jum de an a fost data pe la stiri ca i-a rupt clavicula la un bb la o cezariana si faptul ca nimeni nu i-a spus mamei ce are bb, mamica a chemat toate televiziunile.
Am auzit de la altcineva ca o prietena/sora, ceva, dupa ce a nascut s-a descoperit ca bb avea malformatii la un organ intern si doctorita s-a disculpat zicand ca nu e vina ei ca nu a vazut...Eu de asta am fost la Iasi pt morfofetala.
Normal nu are competenta in ecografie, are doar un curs ceva.Ca dr la care am fost la Iasi are n-spe competente...
Plus multe mamici carora li s-a promis cezariana si au fost lasate sa nasca normal, pe altcineva a lasat-o sa nasca normal cu toate ca bb era cumva cu funduletul inainte, parca....si lista ar putea continua...
Daca e sa ii iei la rand pe toti medicii toti au plusuri si minusuri, asa ca, dupa cum am mai spus, am preferat sa raman la ea si in acelasi timp sa mai cer pareri si de la altii.
AMR: 2 zile.
O POVESTE MINUNATA