GRAVIDUTE/MAMICUTE DIN BACAU 7

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

My Lady chiar iti recomand sa-i cumperi cercei dinainte si sa-i faci gauri in maternitate, eu asa am facut si a fost super ok. Rogi o asistenta de acolo de la copii si ii face imediat gaurelele.

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

alina....ai un david superb....vei avea de furca cu fetele cand va creste mare.are si cu cine semana.ramona si cu cine trebuie sa vb ca sa ii puna cerceii fetei?

alina 33 saptamani marie rebecca ayanna

Mergi la inceput

ana si ce fel de cercei tre sa iau.ma gandesc ca din aia mici, da cat de mici?

Mergi la inceput

My Lady eu i-am luat verigute subtiri, cu incheietoare din aia care intra o parte in cealalta (nu stiu daca ai inteles explicatia savanta ), ideea e sa nu fie cu surub, sa nu se intepe. Sa nu fie o incheietoare care se poate desface usor, ca sa nu cumva sa traga de ei si sa-i scoata (cel putin cand e mica, Ioana oricum a tras si i-a scos de multe ori pana acum ).

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

Mergi la inceput

am maaaaaaaaaaaaaaaare nevoie de:
1.lista cu haine,medicamente si alte cele pentru bebe-ACASA;
2.lista cu ce imi trebuie pt. mine la spital;
3.lista cu ce imi trebuie pt.bebe spital;nu va intrebam da am vazut atatea liste ca ma doare capul rau,da rau de tot.MIHAELA HEEEELP!!!!!!!!!!!TU AR TREBUI SA FII CEA MAI INDICATA A MA AJUTA.AI MEMORIA CE MAI FRESH[/limegreen]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Alina,My-lady help please, nu mai am parola in inbox de la contul comun cu poze si nu pot introduce noi poze cu Stefan...
My_lady, eu am selectat din multele liste ca ce cred eu ca m-ar interesa iar de mi-a mai trebuit ceva pe parcurs mi-a adus cumnata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2700 spune:

Buna feltili!
Ramona ai PM cu pass-ul,asteptam pozele cu bebe mare!
Karmen meeeei dar ce a crescut Roberta,vrea sa-l ajunga cumva pe David?Seamana cu onepotica de-a noastra...dulce foc!
Mda am mai slabit io nitel,multamesc dar mai trebuie sa dau jos muuult inca ,iar pe mine ma iau tot felul de pofte.... ciudate!
Alina multumim,sper sa nu mi-l fure fetele prea curand ca il gasesc si in gaura de sarpe!O sa ma ajute tati lui ca nu degeaba a fost politist
Miha hai cu pozele de la ziua Amaliei,cum a fost ?povesteste-ne!Sper ca ai stat linistita si Mateiut asteapta pina pe 21
Anna tu nu mai spui nimik de printesa ta???

Fetele care au alaptat am si io o intrebare:daca ati avut CM in timpul alaptarii si a fost regulat?Ca io am un stres ...mi-a venit acum 2 luni si al doilea a fost la 30 de zile acum cand ar trebui sa apara al 3- lea ca au trecut 30 de zile...ioc Iar eu de obicei aveam la 28 de zile...numai stiu ce sa cred!
Iulia,Nanei,Lauramonica, si toate fetele care lipsesc...ce e cu voi?
Pupici tuturor!

Poze

Mergi la inceput

Alina da-mi si mie pass-ul ca nici eu nu-l mai am.

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2700 spune:

Anna ai PM!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

fetili
Multumesc de urari, si ce imi doriti mie va doresc si eu voua
Ieri a fost o zi nebuna, nebuna, in sensul ca a fost un continuu du-te vino.Spre seara Mateiutul era asa de agitat si ma apasa pe col, ca a coborat deja de vre-o sapt, ca nu credeam ca scap de noaptea care tocmai a trecut.Dar se pare ca totul e bine acuma.
Dimineata a fost o tura la gradi cu tort si toate cele, in afara de aparatul de fotografiat, de sunt gravida si cica la gravide memoria mai schioapata, mi-e o ciuda de mor.
Si dupa amiaza a doua tura acasa cu familia.Poze am pus cateva la semnatura, dar doar cateva de la tort, ca o vara de-a mea a facut mai tot timpul dar cu aparatul ei si cand intru in posesia lor va anunt.

Acuma sa recuperez.Multam de remarcile facute referitor la desenele din camera fetei.

MY_LADY eu nasc prin cezariana ca si la fata, ca eu mai am si o extrauterina operata.Sa nu iti fie deloc frica, indiferent de cum vei naste.Intr-adevar e mai greu prima zi, dar eu mi-am revenit foarte repede.Sa stii ca, copilul te intareste foarte mult.Eu in a 4-a zi dupa ce am nascut mai mai ca fugeam pana la poarta spitalului (sa imi iau apa), iar colega mea de salon care a nascut normal cu taietura jos se mira de cat de bine imi merge fata de ea.
Cercei i-am pus in spital a 3-4 zi, chiar e recomandat sa ii pui cat mai repede pt ca spunea asistenta care i-a facut gauri ca, carnea nou-nascutilor este foarte maleabila.A mea cand i-a pus cercei nu a plans deloc, a tresait putin cand a intepat-o si atat. De asta depinde mai sunt care si plang, dar le trece repede lor si se vindeca si mai repede.Si cum spunea si Ana si eu i-am luat din aia veriguta care cheita(sarmulita) care trece prin ureche intra in cercel, nu inteapa, nu agata).
Si de vb vorbesti cu care asistenta vrei tu, cand vrei tu.
Bagajul de spital: al meu e in proportie de 95%facut.Eu iti spun ce mi-am pus eu:
-o camasa de noapte pt ziua cand nasti, dupa aia mi-am luat tot felul de pijamale ca eu nu suport camasile de nopate,
-chiloti cu talie inalta, eu mi-am cumparat si o pereche cu burtiera.
-sosete, sutien de alaptat daca ai, eu nu am.
-vata 2 pachete mari si absorbante mari.
-deodorant stik, nu spray sa nu aiba miros puternic,
-prosoape, bine sapun si toate cele pt toaleta ta zilnica.
-un capotel
Pt bebe:-pampers, bineinteles
-camasute, pantalonasi, salopetele, o paturica.
-haine mai grosute de scos din spital.
-sampon, ulei de corp, prosopel
-Baneocin, asta il iei de la farmacie pt a da pe buric, e un praf cu antibiotic, sunt unele asistente care desi il au in buzunar nu vor sa il foloseasca.
-Bepanten e o crema , tot de la farmecie, care e bun si pt funduletul la bb, dar mi-e mi-a fost de mare folos la sfarcuri ca ma facusem rana rau si asta m-a salvat.
Acasa nu tre sa mai zic de biberoane, ceai de colici( Baby Drink si altele).
Nu mai imi vine nik acuma sa iti spun, daca imi mai amintesc ceva iti spun.Si nu te impacienta ca nu ai sa patesti nimic

Alina eu in 7 luni de alaptat mi-a venit doar o data ciclul, pe la 4 luni.Cat alaptezi nu are nici o regula vine si pleaca cand are el chef.

AMR: 5 zile

Mergi la inceput