GRAVIDUTE/MAMICUTE DIN BACAU 7
Raspunsuri - Pagina 6
ramona7575 spune:
Alina pentru PM, am pus cateva poze si video cu micutul Stefan
Ma duc un pic pe balcon la aer ca m-a tipat vre-o 15 minute de am surzit, nu voia nici suzi, nici tzitzi... era obosit iar cand l-am pus in carucior a adormit la prima miscare... of si cu copii astaia ...
http://community.webshots.com/album/571784515YijojX?vhost=community&start=72
AnnaBaby spune:
Alina mersi mult. Sper sa reusesc in seara asta sa mai pun poze, daca nu maine.
Anna si Ioana 11.07.2008
povestea nasterii
Karmen_ spune:
Mersi, Alina, esti dragutza ca de obicei. Intr-adevar, nici mie nu-mi vine sa cred ca a crescut asa si ca are deja 4 luni care au fost atat de usoare pana acum. Ma mai intreb cateodata cat o sa tina norocul asta. Cred ca pana la dintisori...
Fetelor, am o INTREBARE URGENTA pt voi: ce remediu credeti ca exista impotriva constipatiei la bebelusi? A avut vreuna dintre voi de-a face cu asa ceva? Roberta n-a facut kk de 3 zile si am incercat sa o stimulam si cu supozitorul si cu termometrul, dar n-a facut decat putin. Ea se confrunta cu asta de cand am adus-o acasa din spital, dar, de obicei a treia zi facea fara nici un stimulent. As incepe sa-i dau suc de morcovi ca am inteles ca-i bun sau suc de mar, voi ce credeti? Va multumesc anticipat.
Karmen, mami de Roberta-Ioana
POZE
"http://family.webshots.com/photo/2254621840104535410nqqKSL"
ramona7575 spune:
Karmen, eu stiu ca sucul de morcov constipa mai tare....
Eu am inceput diversificarea la Stefan pe la 4 luni jumate tocmai din cauza ca de o luna era f.constipat, treceau 4 zile si el tot nik, mereu il stimulam cu un pic de supozitor. De cand am inceput diversificarea, nu am nici o prbl.... ma stai si tu cu ea max.3 sapt.si poti incepe cu mancare. Daca e alaptata la san se incepe la 5 luni, daca e cu lapte formula la 4 luni...
O zi buna !!!
AnnaBaby spune:
Karmen e bun sucul de morcovi pt constipatie, morcovul fiert e pt diaree.
Anna si Ioana 11.07.2008
povestea nasterii
alina2700 spune:
Buna fetele!
Vin si io la !
Azi noapte nu prea am dormit ca David a fost super de marait si agitat!Sunt zombi dar sper sa-mi revin!
Karmen nu intra in panica in primul rand si nu o stresa pe Roberta cu nshpe mii de supozitoare si termometru...cam pe la 4 luni a inceput si David sa iasa la fel de greu cu kk-utza si dupa o perioada si-a revenit!Sucul de morcov crud este f bun!Poti sa-i dai linistita!Si daca il accepta dupa 5 zile poti sa-i dai si sucul de mar ca mai apoi sa le combini!
Succes!Am sa ma uit la profilul tau si daca ai adresa de mail am sa-ti trimit o carte electronica de diversificare in care ai tot felul de sfaturi inclusiv pt diaree si constipatie.
Anna acum fug sa vad pozicile si revin!
Pupam mamicile si bebelusii!
Poze
ramona7575 spune:
Alina, mie nu mi-au venit rusii, tie ti-au venit dupa 4 luni de la nastere?
Anna, eu cum vad pozele cu minunea ta? Cu ceva vreme in urma le-am vazut dar acum nu mai stiu cum...
http://community.webshots.com/album/571784515YijojX?vhost=community&start=72