GRAVIDUTE/MAMICUTE DIN BACAU 7

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Doamne fetelor, am avut o dimineata de cosamr... s-a trezit uralatorul la 5:30 si pana la 7:00 a tinut concert de camera , niciodata nu mi-a facut asta... era linistit dupa ce i-am dat tzitzi apoi m-a mancat in fund sa-i schimb pampers-ul ca era cam plin si a inceput concerul... dar parca il si durea ceva ca gemea,nu voia nici suzi, el care asa se potoleste. I-am dat nurofen, am zis "de durere" si s-a innecat, alta belea pe capul meu Doamne ... pe la 7 dimi.mi-a venit ideea sa-l asez in carucior si s-a potolit ca prin minune... of, si cu copii astia nu stii cum s-o dregi. La un moment dat am auzito pe vecina de sus cum tragea apa pe la 5:30 , eh, lasa ca nu l-a auzit pe Stef in 6 luni ...
Oare sa ii iasa dintisorii ? Alina, lui David i-au iesit? Cum reactioneaza ? Se vede ceva in gura lui? La Stef nu e nimic umflat ...
Este tare mica lumea fetelor, ati vazut cum v-ati intalnit ? Doar zicea Alina ca a fost nasica...
De ieri nu imi mai merge telefonul, suna iar cel de la capat ma aude dar nu aud eu... tre` sa cumpar altul desi mi-a zis sotul ca imi trimite unul, pana ajunge aici eu ce fac?
Amu` oracaitorul doarme, isi reface somnul, de-as putea sa dorm si eu.. poate trag o fuga afara cand se trezeste sa-mi mai linistesc creerasii...

Pup la fete cuminti cu bb si burtitze minunate !!!

Am pus niste un filmulet cu cel mic, sta in picioare singur, rezemat de canapea...

http://community.webshots.com/album/571784515YijojX?start=84

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

Eu va citesc dar nu prea am multe de spus.

Alina cu intarziere la multi ani si ma bucur ca ai intrebat de noi,suntem bine copilul cu scoala si mama cu restu si ne pragatim de mos nicolae.

Am vazut burtica frumoasa a lui Mylady si m-a luat dorul dar la fel m-a lasat.

Ramona daca ii curg balute atunci poate e de la dinti sau poate a vrut concert simplu.

Anna multa sanatate la puiul mic.

Gata deja m-am intins cam mult.o zi buna in continuare si mai vin eu la voi.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

fetelor.Am reusit si eu sa recuperez.
LMA Alinut-o, sa fii fericita si iubita

Nu cred ca vreti sa va spun cate kg aveam inainte de nastere si cate am acuma.Am auzit chiar si intrebarea, "ai nascut deja?", bine ca totusi nu arat ca la 9 luni, dar totusi nu cred ca isi avea loc o astfel de intrebare

La noi totul ok ne acomodam cu noul puiut de om, Amalia e super incantata de el in continuare si nu da semne de gelozie sau ceva de genul asta.Aveam o teama pt ca am auzit povesti de toate felurile, cu noii bb pe sub pat ascunsi....

2 X de Andi Matei si www.tickercentral.com/view/4ufc/4.png" target="_blank"> Amalia Cristiana

O POVESTE MINUNATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Mihaela nu stiu daca am zis ceva de bebe Andi sa creasca mare si sa aibe parte numai de lucruri bune.

De kg pai sa zic eu ca dupa 4 ani si ceva tot nu am ajuns la kg pe care le aveam.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramona7575

Am pus niste un filmulet cu cel mic, sta in picioare singur, rezemat de canapea...

http://community.webshots.com/album/571784515YijojX?start=84

fain filmuletul ramo....ce atent e el acolo, chinuindu-se sa stea drept...si e asa mandru de el...

A L I N A36 saptamani
MARIE REBECCA AYANNA

burtica mea
www.onetruemedia.com/shared?p=9ad5ae9b3ca4bc15b58524&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">nunta noastra 15.08.2009
www.onetruemedia.com/shared?p=9b028f1a9ab463a47ebe17&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">COMOARA MEA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

RAMONA AR FI UN ,, BOMBARDAMENT,, DE INTREBARI.
CAT TE-A COSTAT OPERATIA,ANESTEZISTUL,ASISTENTELE,MOASELE?
TU ,,I-AI PLATIT,, SAU ALTCINEVA?
E ADEVARAT CA TREBUIE PROSOAPE SI SAPU PENTRU MEDICI?
CU REZERVA, CUM AI PROCEDAT...
SI EU AS VREA BEBE-LE IN CAMERA CU MINE...
CATI PAMPERSI TI-AU TREBUIT CU TINE?
SI HAINELE LA BEBE CARE AU FOST? SI CATE SCHIMBURI?
E CALD IN SPITAL SA DARDAI DE FRIG?

E ASA NASHPA CAND NU STII NIMIC....MA SIMT CA O MARE IDIOATA SI MAI ALES CA E VORBA DE MINE SI DE BEBE...PARCA AS FI O MAMA IDIOATA RAU!!!

alina 35 saptamani marie rebecca ayanna

Alina in primul rand imi datorezi um miel, dar astept pana la Paste
De platit i-am platit eu, ca exact inainte de operatie vin in pelerinaj pe la tine medicul anestezist (150 ron), asistenta lui(30 ron), la medicul tau poti sa ii dai ori inainte ori dupa operatie, eu am dat dupa (200 euro), si mai este si asistenta din sala(30 ron) care leaga si buricul copilului si i-am dat si prosop cu sapun. Inca un prosop+sapun am mai dat la doctorita si se mai da si cica la asistenta de pe sectie ca ii face la bb prima baita.
Pe urma la asist de la bb care lucra 12 ore pe tura am dat 10 ron, iar la asist de la leuze 50 ron.
De rezerva vb de la inceput cu medicul tau sa stie si daa exista una libera te si plaseaza acolo dupa ce iesi de la reanimare.Daca stai la rezerva poti sa iti ceri oricand bb in camera.
De cald e super cald de aproape ca nu poti sa respiri.
Pampersi nu pot sa iti spun un nr exact, ia si tu vre-o 20 pt inceput si ti se va mai aduce pe parcurs.Hainute ia cam o costumatie pe zi, ca seara le facea baie si ii schimba.
Stai linistita, nu ai de se sa te simti naspa, asta asa e cand o iei spre un drum necunoscut.Toate se invata incetul cu incetul, nimeni nu le stie pe toate.
Sper sa te fi lamurit si daca mai ai intrebari le astept

2 X de Andi Matei si www.tickercentral.com/view/4ufc/4.png" target="_blank"> Amalia Cristiana

O POVESTE MINUNATA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gusta

Mihaela nu stiu daca am zis ceva de bebe Andi sa creasca mare si sa aibe parte numai de lucruri bune.

De kg pai sa zic eu ca dupa 4 ani si ceva tot nu am ajuns la kg pe care le aveam.

Marilena si Mara Augusta

Multumesc mult, la fel si voua

O POVESTE MINUNATA

Mergi la inceput

miha daca tot esti pe aici.....scyuze ca te-am botezat...iti dau un purcel de craciun...da tu cand ne scrii povestea nasterii lui bebe tau????

A L I N A36 saptamani
MARIE REBECCA AYANNA

burtica mea
www.onetruemedia.com/shared?p=9ad5ae9b3ca4bc15b58524&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">nunta noastra 15.08.2009
www.onetruemedia.com/shared?p=9b028f1a9ab463a47ebe17&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">COMOARA MEA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gusta

Neatza.

Eu va citesc dar nu prea am multe de spus.

Gata deja m-am intins cam mult.o zi buna in continuare si mai vin eu la voi.

Marilena si Mara Augusta

eeee...Marileno!!!!!!!!!!!!cum nu ai multe de spus...pai tu ai multe..nu ne povestesti nik de tine,nu ne povestesti nik de nazbatiile celei mici...mai vino si u cu un sfat la populatia crestina...ca e bine venit...etc...SE POATE?!?

A L I N A36 saptamani
MARIE REBECCA AYANNA

burtica mea

Mergi la inceput

Cat mai curand, sper......promit

O POVESTE MINUNATA

Mergi la inceput