GRAVIDUTE/MAMICUTE DIN BACAU 7
Raspunsuri - Pagina 20
My_Lady0091 spune:
ce neandherthal...sunt cateodata...gresisem la faza cu '', trebuia "
da' am nimerit-o din a doua...mai am scapare inca...nu m-am tampit chiar de tot nu?
alina 35 saptamani marie rebecca ayanna
burtica mea
www.onetruemedia.com/shared?p=9ad5ae9b3ca4bc15b58524&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">nunta noastra 15.08.2009
www.onetruemedia.com/shared?p=9b028f1a9ab463a47ebe17&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">COMOARA MEA
alina2700 spune:
Buna dimineata fetili!
Haideti la
Alina stii ca noi am fost in vara asta la aceeasi nunta???Tocmai v-am vazut pe dvd
ramona7575 spune:
Lunga noaptea fetelor si mare plictiseala cand tre` sa stam numai in casa... of, cu frigul asta, am iesit azi afara dar numai cu masina si iute inapoi... trebuie sa ne invatam cu temperaturile scazute.
Stefan s=a specializat la testat oalele si pisatorul de usturoi, sa vedem cat o tine, tre` sa inventam tot timpul acte ceva sa nu ne plictisim.
Nopti cat mai linistite, ziua nici n-ai timp sa o simti...
My_Lady0091 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alina2700 Buna dimineata fetili! Haideti la Alina stii ca noi am fost in vara asta la aceeasi nunta???Tocmai v-am vazut pe dvd DAVID LUCA POVESTEA NASTERII |
Aaaaaaaaa?!?pe bune...?
cred ca la varul sotului meu....vasilica...si sotia sa ana,nu?
A L I N A36 saptamani
MARIE REBECCA AYANNA
burtica mea
www.onetruemedia.com/shared?p=9ad5ae9b3ca4bc15b58524&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">nunta noastra 15.08.2009
www.onetruemedia.com/shared?p=9b028f1a9ab463a47ebe17&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">COMOARA MEA
My_Lady0091 spune:
citat din mesajul lui ramona7575 Lunga noaptea fetelor si mare plictiseala cand tre` sa stam numai in casa... of, cu frigul asta, am iesit azi afara dar numai cu masina si iute inapoi... trebuie sa ne invatam cu temperaturile scazute. Stefan s=a specializat la testat oalele si pisatorul de usturoi, sa vedem cat o tine, tre` sa inventam tot timpul acte ceva sa nu ne plictisim. Nopti cat mai linistite, ziua nici n-ai timp sa o simti... |
POATE MAINE SPALATI SI O MASINA DE RUFE...daca tot sunteti la administratie interioara domestica
A L I N A36 saptamani
MARIE REBECCA AYANNA
burtica mea
alina2700 spune:
Da Alina exact!
Noi suntem nasii lor
Sa fi vazut cum am facut cand v-am recunoscut!!!
Ce mica e lumea!!!
My_Lady0091 spune:
citat din mesajul lui alina2700 Da Alina exact! Noi suntem nasii lor Sa fi vazut cum am facut cand v-am recunoscut!!! Ce mica e lumea!!! DAVID LUCA POVESTEA NASTERII |
STIAM NASICO, MI-AM ADUS AMINTE DE FATA TA,DE CAND AM CITIT PRIMUL MESAJ...MAI ALES CA NE-AM SI PUPATSI AM SI CIOCNIT BAUTURI ALCOOLICE, SA NU MAI SPUI LA NIMENI
A L I N A36 saptamani
MARIE REBECCA AYANNA
burtica mea
AnnaBaby spune:
Neata!
Ce faceti?
Ioana a racit un pic, e cam mucioasa, sper sa nu evolueze in mai rau...
Anna si Ioana 11.07.2008
povestea nasterii
alina2700 spune:
Buna dimineata dragele mele!
Eu sunt la acum...David care m-a trezit la ora 6 ...acum face nani...in rest suntem bine ,am fost la controlul de 9 luni desi mai avem putin pina le implinim...si avem 72cm, si 9 kg.
Anna chiar ma intrebam ce e cu voi de nu prea mai intri...sper din tot sufletul sa-i treaca repede Ioanei!Da-i vitamina C cu propolis multa si daca ai apa de mare (sterimar,phisiomer...) cred ca te ajuta!Pupam Ioana harnicuta sa treaca repede
Alina nu mai zic la nimeni..., ati si dansat,si chiar mi-am adus aminte ca iti admiram burtica,era de pe atunci marisoara ...poate ai 2 fete nu una
Fetelor voi ce faceti...ca afara e frig si nu cred ca va plimbati!Unde sunteti???
Pupici!
My_Lady0091 spune:
atunci nu eram asa grasa,acu arat ca un butoi...o fata e....as vrea eu doua
si ce iti mai fac finii,alinutzo..ca nu mai stiu nik de ei....am vrut sa ii sunam la un moiment dat...da am zis sa nu ii deranjam..din luna de miere..cine stie...poate au intrat in prelungiri
pai ana,e tare periculos cu vremea asta...sa nu o scoti pe afara...mai ales ca bantuie si A1H1 asta...ea e micutza si e periculos....
ramo,justa,eumada...restu where are u???????????
pardon...cu ramo am vb la telefon...si cu mada pe net...
A L I N A36 saptamani
MARIE REBECCA AYANNA
burtica mea